Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ברצוני לדעת אם יש לי חוסר שמן מנוע האם ניתן להוסיף שמן של חברה אחרת על השמן שנותר ?

כמובן שנישאר עדיין סינטטי מלא.

תודה מראש:-P

פורסם

לא מומלץ לעשות את זה, צריך למלות בדיוק את אותו השמן.

הכי חשוב שתיהיה רמת צמיגות, איכות, סוג אותו הדבר.

פורסם

תודה סלבה!

אבל איך אני יודע איזה חברה זאת?

מפני שבחשבונית של המוסך מורשה הם רשמו :שמן מנועvw50200 ובמק"ט F oil50200

האם לפי זה יש מצב לדעת איזו חברה זו?

פורסם

ערב טוב

בניגוד למה שכתב סלבה,אפשר למלא סוג שמן אחר,כל עוד הוא באותה צמיגות ומפרט,אין עם זה שום בעיה. כמובן שאתה יכול להגדיל ראש ולהתקשר למוסך שלך ולשאול באיזה שמן בדיוק הם משתמשים,אך מה שבטוח הוא שחבל לקנות מהם כי המחיר שם בד"כ מופקע.

אם טיפלת במוסך מורשה,אתה אמור לקבל את מה שנשאר מהשמן כי הם עברו בעיקרון לשימוש בג'ריקנים של חמישה ליטרים,והקיבולת בגולף (אני משער שהמנוע ברכבך הוא 2 ליטר שאוהב שמן) היא ארבעה ליטרים,אז תבדוק מולם ואם לא קיבלת את השארית תדרוש אותה כי שילמת בעבודה די והותר

פורסם

בתור מישהו שיש לו גולף 2.0 מהדור שלך ונתקל בדיוק באותה בעיה לפני שבוע, משיחה עם צ'מפיון אמרו לי פשוט למלא 5W40 סינטטי מלא.

עלה לי משהו כמו 150 שקל ל5 ליטר של "דלקול". על הבקבוק גם היה כתוב שהוא תואם לקוד שמופיע בספר רכב של פולקסווגן.

בכל מקרה של ספק, אתה מוזמן פשוט להתקשר למוסך ולוודא.

• תוכן חדש...