Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפתח דפי זהב ותתקשר לפירוקיות רכב באזור מגורייך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שים לב, יש מספר סוגים שונים של מנועי 1.6 בגולף דור 4. 8 שסתומים, 16 שסתומים, FSI - שלושה סוגים לפחות שאני זוכר. לעיתים באותה שנת מודל יש מנוע שונה בידני ובאוטומט.

בהצלחה בחיפוש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
FSI לא קיים בMK4,קיים בMK5 ומעלה.

נכון אולי בארץ, אבל בחו"ל יש, ומיכיוון שמיבאים מנועים מחו"ל, זה רלוונטי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה רבה לעוזרים מחר אני אלך לרחוב המסגר ואני אבדוק.

בכל אופן אם מישהו מכיר מקום שעוסק במנועים אם אפשר מספר זה יעזור תודה אני בעיקרון מת"א.

אני פשוט הולך עם המספר מנוע שלי ומבקש את אותו המנוע נכון?

אין כמו אלפא :)

פורסם

אם אתה הולך לרחוב המסגר, אולי כדאי שתכנס ל"מוסך רון" ברחוב המסגר 31 ת"א.

או תתקשר אליו http://rongarage.co.il/main.html

תתייעץ איתו לגבי הפתרונות האפשריים.

קנית מנוע מסתם פירוקיה ברחוב המסגר יכולה להיות בעייתית מבחינת התקנה ואחריות למי שלא בעל מיקצוע בעצמו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...