Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יום שישי האחרון אני וחבר "חומי ראסטפארי" התקנו נעילה מרכזית ברכב.

בגדול העבודה הקשה באמת היא פירוק הדלתות. ולמרות שעשיתי זאת בעבר הרבה פעמים הצלחתי לסדוק את הידית הפנימית לפתיחת הדלת של הנהג. הנושא יפתר בהמשך לאחר רכישת ידית חדשה.

העסק עובד מעולה אך מסתבר שפעם ראשונה זה לוקח יותר שלוש ארבע שעות כמו שראיתי שטענו בפורום.

נשאר עוד עבודה של חיווט שיראה יותר אסטטי.

האמת שפיאט אונו יש ממש הכנה כך שאין צורך לקדוח כלום.

בקשר לבוכנה נוספת עבור הבגאז' מסתבר שאין מה לעשות איתה, היא לעולם לא תצליח לסובב צילינדר..חבל שלא ראיתי את זה קודם... אז מי שבנה על זה שירד מזה. תלמדו מהטעות שלי.

בקיצור היה שווה לחסוך 350 ש"ח התקנה. ככה אתה גם לומד וגם נהנה ומניסיון לא פעם ניתקלתי בבעלי מקצוע שדי מזלזלים ומחפפים ווהיה עדיף שלא הייתי נכנס (פעם יצא לי להכנס לחשמלאי שעשה לי נזק מול העיניים שקילקל לי את מתג החירום בלי שום קשר ואז אמרתי לו שלא יגע באותו אני ילך למישהו אחר אז הוא ביקש 50 ש"ח עבור הבדיקה- המתג עלה 70 ש"ח לחדש בחנות חלפים)

יש לי רק שאלה אחת על ההתקנה שלא הצלחתי לפתור:

ישנם 2 חוטים במערכת, לבן וחום. ע"פ דף ההוראת כתוב: connect manual switch & remote control system

ואז רשום Gnd( אדמה -).

על הקופסא רשום: to turn left light to turn right light.

מה שהחשיד אותי לכיוון הוינקרים. מה שלא עשיתי לחווט בניהם לט נתן שום תוצאה.

האם יש למשהו מושג מה זה החוטים הללו וכיצד לחבר?

P1010058.jpg

P1010060.jpg

P1010061.jpg

P1010062.jpg

P1010063.jpg

פורסם

החוטים החום והלבן משמשים אחד מהם לסגירה ואחד מהם לפתיחה, אני לא סגור מה למה. כאשר הם מקבלים פולס אדמה, כל אחד בתורו מבצע את המוטל עליו. פשוט תנסה לקצר אותם לאדמה כל אחד בתורו ותדע מה לפתיחה ומה לסגירה. לאחר שתגלה מה הולך לפתיחה ומה הולך לסגירה תחבר אותם בהתאמה למקלט של השלט.

פורסם

יפה מאוד :-o

אני אשית שמח שאין צורך בקדיחות, גם אני חשבתי ברצינות על לקנות כזה אחרי השרשור הקודם שלך,

אבל אם אין אפשרות לנעילה של הבגאז' אז אני יוותר לבנתיים,

הסתכלתי ואצלי ויש פלסטיק לבן-מצהיב כזה שיוצא מהמנעול של הבגאז', הוא עולה למעלה ולמטה, אי אפשר לעשות עליו את הנעילה איכשהו?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני יספר לך סוד קטן ..

הייתה לחבר שלי טמפרה והייתה לה פתיחת בגאז חשמלית ... שאני הרכבתי וואללה זה עבד מצויין ! .

הייתי מציע לך לחפש בפירוקיות דייהו כולשהיא ולפרק ממנה את הסלנואיד לפתיחת הבגאז !

זה שיש לך בקיט של הנעילה המרכזית חיווט עם הכנה ללוקר תא מטען זה מצויין !

מה שאתה עושה אתה מודד כמה מתח מגיע כביכול מהמוח ללוקר במקור עלמנת להוזיז אותו ובמקומו אתה מחבר ממסר

"ריילי"

שישמש לך כמפסק לסלנואיד שאתה תהיה חייב להתאים מה שכן אתה תהיה חייב להכין תשתית עם הזנה ישירה מהתיבת הפיוזים של הרכב דרך פיוז עצמאי נפרד לסלנואיד ולהשתמש בריילי כמפסק שיהיה מופעל ע"י הנעילה שלך

בהצלחה !

עם משהו לא היה מובן שאל !

פורסם

האמת שלא כ"כ הבנתי....

האם הנעילה החשמלית היא על מנת לפתוח את הבגאז בלבד מבחוץ באותו אופן שאני מושך את הכפתור מתחת לכיסא?

יש לי 2 כפתורים נוספים בשלט:1 ציור של ברק, 2 ציור של רמקול עם קו אלחסוני. האם זה קשור לזה?????(מה שנראה לי שזה בכלל לאזעקה. אם הייתה לי)

האם ניתן לחבר את הוינקרים לנ"מ ואיך?

פורסם

שאלה נוספת קטנה...

האם ידוע למישהו האם ניתן לרכוש את הידית של פתיחת הדלת מבפנים (מה שהרסתי בטעות) חדשה ולא מפירוק וכמה זה עולה

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...