Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר שלי קנה מגבר רמקולים קדמיים וסאב .

מישהו שהוא מכיר עוזר לו להתקין הכל וברצוני לשאול האם הדרך שהוא מתקין זה נורמלי?.

הרכב הוא טיוטה קורולה 2004. מערכת מקורית אני יודע שצריך להלחים שתי כבלים של RCA למערכת עצמה . וממנה להעביר כבל עד לבגאז'. ולחבר למגבר .

הבנאדם שחבר שלי מכיר לא עושה זאת . הוא מחבר את הכבל RCA לכבל של הרמקולים הקדמיים . ומהמגבר מוציא כבל חזרה עד לרמקול בדלת בשביל להבין ציירתי ציור . מקווה שתבינו.

הצבע הכחול. הוא כבל שיוצא בעצם מהכבל של הרמקול המקורי של הרכב וממנו נימשך חוט שמתחבר לכניסה של הRCA למגבר.

הצבע האדום. הוא הכבל שיוצא מהיציאה של הרמקול במגבר לרמקול עצמו.

האם זה הגיוני כל צורת החיבור הזה או שזה טעות גדולה?. מקווה שהבנתם את שאלתי.

תודה רבה מיכאל

untitled.JPG

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

שלום לך,

הציור לא מובן כ"כ.

וקשה מאוד לדעת מה הוא עשה שם.

בשימוש רדיו מקורי דרוש מתאם, או בשמו מנחת שממיר את יציאות הHU לכבל RCA , ובכך ניתן לחבר מגבר.

על איזה מגבר מדובר?.

סטס.

פורסם

לא, אי אפשר לחבר בצורה שציינת. צריך לחבר מנחת בדרך.

חוטי הרמקולים של יחידת הראש -> מנחת -> RCAים למגבר\ים -> חוטי רמקולים מהמגבר לרמקולים.

המנחת הכי איכותי שניתן להשיג היום בארץ הוא של חברת ג'נסיס ועולה 700 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוא רשם חיבור באמצעות RCA, אז אני מניח שאין HI INPUT במגבר.

כמובן שאם יש אז אין צורך במנחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמה פעמים אני צריך לאמר לכם לא לחבר את המינוס של הרמקולים לפלוס של השקע של המצת! :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אממ המגבר שחבר שלי קנה זה קרדינל כה אני יודע הוא הקשיב לחמור.

ומה שמציור בציור השני הוא טעות . הכוונה שלי היא שהחוטים של הרמקולים הקדמים הולכים לכניסת RCA במגבר.

ומהיציאה של הרמקולים במגבר יוצא חוט עד לרמקולים . ולמה צריך מנחת ראיתי כבר אנשים שהלחימו שתי נקבות של RCA על המערכת וזהו.

VOLVO S60 2.4

פורסם

מנחת צריך בשביל שיהיה לך איכות יותר נורמאלית מאשר הלחמות

זאת דרך אפשרית אבל אתה מאבד בא את השליטה על הרמקולים אם היבנתי נכון כמובן בגלל היציאה של RCA OUT

ובמגבר הזה אין HI LEVEL

פורסם

אם אתה תחבר את היציאה של הרמקולים מהHU לכניסות הRCA אתה תשרוף את הקדם מגבר של המגבר - אתה תצלה אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זאת אומרת שמנחת יעשה עבודה ?.

וגם הוא קנה מנחת של 60 שקל של גוד אדיו משהו כזה. יש לי הרגשה ואני בטוח בא וחבר שלי לא מקשיב לי שמי שעוזר לו לא מבין בגרוש.

VOLVO S60 2.4

פורסם

שמעתי על מנחת ב80 ש"ח של audiogods אבל בדרך כלל אחרי שמתקינים כזאת מערכת - באמת יש לך פתאום חשק לדבר עם האלים...

ולא - הוא לא יהיה קריספי - הוא יהיה fried

KFA - קנטקי פרייד אמפליפייר :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אחרי כל ההתקנה שומעים טוב מאוד חוץ מרעשי אלטרנטור.

האיכות לא בשמים בגלל הרכיבים:/

VOLVO S60 2.4

• תוכן חדש...