Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין בהתקנת מערכת ברכבה של אחותי, את הרכיבים בהמלצת הפורום כבר יש לי, מורל דוטק ופיוניר 2050.

אחד החברים שלי מהבסיס הפנה אותי לסאונדר ברחובות ואמר לי שהם מצויינים, אבל אחרי שהרצתי פה חיפוש בפורום גיליתי שהם לא משהו, האם מישהו פה יכול להוסיף עוד משהו עליהם? טוב\רע כי אני עדיין מתלבט, השרשור ההוא שמצאתי בפורום פשוט ישן, האם משהו השתנה מאז?

בכל מקרה דיברתי איתם היום בטלפון ופרטתי להם את הרכיבים שיש לי, הסבירו לי שאני חייב מגבר לדוטק, האם זה נכון? אם כן אז בתקציב של עד 2K מה מומלץ?

תודה מראש לכל העוזרים, ניר.

פורסם
בטח שחייב מגבר.

עד 2K שקל?

תקנה JBL 1004 ותקנה עוד סאב P2

למה בטח? לא בטח בכלל.

יכול להשמע בסדר על רדיו דיסק, לפחות בשלב ראשון.

אך בכל זאת כמובן שמומלץ על הגברה נאותה, זה אחלה סט וחבל לא לנצלו כראוי.

לך על Sundown SAX-125.2. מגבר מצוין ומומלץ במחיר מעולה, נראה לי שבסביבות 1600 ש"ח, אך אינני בטוח.

http://www.sundownaudio.com/1252.html

פנה ליבואן, חבר הפורום אליקו, בה"פ:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=11536

לגבי סאונדר, היה מקרה, ראינו את תגובתו, לא צריך לשלול מיד, ולהסיק ממקרה בודד, יש גם המלצות חיוביות עליו.

אך אישית, הייתי ממליץ לך להתקין אצל המתקין שלי, חבר הפורום יוסי alpine מסדנת ECA.

www.ecaudio.co.il

אמנם לא ברחובות, אך מצדיק ביותר את הנסיעה אליו.

אני מגיע אליו ממרחק של כ60 ק"מ כל צד, לכל ההתקנות שאני מבצע אצלי.

בהצלחה!

פורסם

אני מצטרף להמלצה של צביקה\shorlakk לגבי יוסי וגם לגבי המגבר.

אחרי כל מה שנאמר ונכתב פה בפורום על סאונדר לא הייתי שולח לשם אפילו לא את חמותי.

בהצלחה, דני.

• תוכן חדש...