Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות רכב מסוים (ספורטיבי). נתקלתי במודעה של שרון , סוחר מכוניות יוקרה וספורט מהרצליה פיתוח.

לבחור יש פורשה, מרצדס, במוו וכו'.. אשמח לדעת האם למישהו יש ניסיון עם הבחור או שמע על מקרים מסוימים?

למען האמת, המחיר לרכב הספציפי טוב מדי בכדי להיות אמיתי, הוא מתחייב בבדקה אבל עם סוחרים קשה לדעת.

Lexus CT200H

פורסם

אם זה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי, זה ככה. אין מתנות בחינם, קמצן משלם פעמיים - כל אלה מנטרות שחוקות אבל נכונות. אף אחד לא ימכור לך רכב בהנחה משמעותית בלי סיבה.

ישנם סוחרי רכב שקונים מכוניות אחרי תאונות, מכוניות קרועות, מכוניות גנובות וכו', וזה עיניין בעייתי. עם זאת, אם אתה מעוניין בכל זאת לנסות - תרים אליו טלפון, קבע פגישה ותבקש לראות את הרכב. אתה לא תפסיד מזה כלום...

פורסם
לא קונים מסוחרים, גם אם הם מהרצליה פיתוח.

זו סתם הכללה מטופשת. זה כמו שתגיד שכל הרוסים שותים וודקה.

חבר שלי קנה 106 ראלי מסוחר (לפני כ-7 שנים, כשעוד לרוב הרכבים הייתה שלדה מטורפת ולא שלדה מרוסקת כמו המצב היום), כבר בשיחת טלפון הסוחר אמר שהוא סוחר ושהוא מוכר את הרכב בשביל חבר. כל הדברים שהוא טען אומתו בבדיקה והרכב לבסוף נקנה ללא שום בעיות.

אז נכון שרוב הסוחרים נוכלים והיה לי את התענוג גם לחיות ליד אחד כזה (שכן) וראיתי בדיוק עם איזה "סחורה" הוא מתעסק אבל אי אפשר להגיד שכולם כאלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יצא לי לפול על נוכל ולמכור לנוכל. יצא לי גם לקנות מאדם פרטי חלאה.

סוחרים גדולים שמחזיקים יותר מרכב אחד הם בד"כ בסדר.

צריך להזהר מכאלה שאומרים שמוכרים את האוטו של בן דוד שלהם.

פורסם
לא קונים מסוחרים, גם אם הם מהרצליה פיתוח.

זו סתם הכללה מטופשת. זה כמו שתגיד שכל הרוסים שותים וודקה.

אז נכון שרוב הסוחרים נוכלים והיה לי את התענוג גם לחיות ליד אחד כזה (שכן) וראיתי בדיוק עם איזה "סחורה" הוא מתעסק אבל אי אפשר להגיד שכולם כאלה.

אולי תחליט, הכללה מטופשת או לא הכללה מטופשת, מה נכון ומה לא.

אם זאת הכללה מטופשת, תמליץ לקנות מסוחר.

אם "רוב הסוחרים הם נוכלים", המשפט של אייל הוא נכון כי אין דרך לזהות סוחר הוגן מתוך רוב הנוכלים.

אני גם לא ראיתי שאייל כתב שכל הסוחרים כאלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...