Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג פורים שמח לכולם - מי שמתחפש בתחפושת נשית כזו או אחרת - אל תשתו יותר מידי בלילה :lol:

אפרופו - כשהייתי בכיתה ו', התחפשתי לנינג'ה לבנה... איזו טעות....

חבורה של 6 נינג'ות שחורות...

חזרתי הביתה נינג'ה אדומה

לפחות לא כל הדם היה שלי....

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ילדות קשה משהו הא lanosforce?:lol:

האמת היא שזה עדיף מתחפושת נשית וכמה דרינקים יותר מדי ...ואז התעוררות בבוקר בדירה לא מוכרה ליד מישהו שממש לא הייתה רוצה לראות על הבוקר :roll: (כמובן שזה סקפולציות ולא מתוך ניסיון אישי).

פורסם

לגבי הילדות שלי, אין לך מושג... ורצוי שלא יהיה לך :-P

אני אפילו לא מדבר עדיין על הפעם שהתחפשתי לשפנפנת מין עם גזר תלוי על הצוואר במסיבת פורים בהאנגר בנמל.

הגזר נאכל ע"י זרים עד הסוף אפרופו... ולא, לא איבדתי את בתוליי בגלל זה אם זה מה שמדאיג אותך.

ואני עדיין לא מדבר על מה שהלך שם :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשדרג את התחפושת :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

חג שמח לכולם,

מצחיק מה קורה לאנשים שאומרים להם לשתות עד לא ידע.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

חג פורים שמח!

"עד לא ידע" - אף פעם לא הגעתי לזה, אבל אני מאמין שהיום אנסה :drinking:

אם אני אתחפש - ואני מאמין שכן, אני אדאג להעלות תמונה :twisted:

ובנימה זו - אם מישהו מתחפש, שגם יעלה תמונה, יהיה מצחיק :lol:

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

חג שמח לכולם:)

ובהזדמנות חגיגית זאת רציתי להגיד לרועי משהו...

אתה חולה נפש!!!!!!!!!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...