Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Performance Bike? מה קרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת חורפית באמת (יש אולי 2 כאלה בשנה). האזרח מצטייד בנוסף ל- BIKE גם בPB -

-53 ש"ח אצל הגנבים מסטמצקי, אבל מחיר שווה לכל נפש בשביל קצת עונג שבת. לא?

לא.

מאכזב מאד. כתבה אחת יפה על 750-ים ישנים, עוד איזה סקירה או שתיים, וכל השאר בבל"ת. גם החוש הומור לא מה שהיה פעם. מצד שני, גם רוב הכותבים של פעם אינם עוד בירחון...

עוד משהוא שם לב להבדל?

פורסם

:p

לא יודע בייק, PB קורעים כל פעם מחדש -

אולי משהו באזרח?

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

לא.

מאכזב מאד. כתבה אחת יפה על 750-ים ישנים, עוד איזה סקירה או שתיים, וכל השאר בבל"ת. גם החוש הומור לא מה שהיה פעם. מצד שני, גם רוב הכותבים של פעם אינם עוד בירחון...

עוד משהוא שם לב להבדל?

כנראה שהם מנסים לחקות את המגזין "בייקס"... :roflmao:

פורסם

האזרח מאד אוהב את PB... אבל השוואה לעיתונים של "פעם" מגלה הידרדרות, בעיקר בתחום ההומור.

לא, לקחת Z1000 חדש ולגמור לו מנוע בנסיעה בלי שמן ולהשחיז לו לגמרי את הג'ק צד עד שהוא נופל - זה לא כ"כ מצחיק.

אולי משהו באזרח?

פורסם

לא.

עוד משהוא שם לב להבדל?

מוכר לי הסיפור מאיזה מגזין איזורי...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
האזרח מאד אוהב את PB... אבל השוואה לעיתונים של "פעם" מגלה הידרדרות, בעיקר בתחום ההומור.

לא, לקחת Z1000 חדש ולגמור לו מנוע בנסיעה בלי שמן ולהשחיז לו לגמרי את הג'ק צד עד שהוא נופל - זה לא כ"כ מצחיק.

אולי משהו באזרח?

צ'מע פ', יכול להיות שלא הבנת את מטרת הכתבה...אולי הם מבצעים בדיקת איכות מוצרים לZ1000??

אתה כלקוח פוטנציאלי לא היית רוצה לדעת אחרי כמה ק"מ ללא שמן האופנוע "שופך מנוע"??

אני מתפלא עלייך.. :mm_tongu:

פורסם

ובהחלט מסכים אתך בכללי - PB של היום זה לא מה שהיה בימי הצוות המהולל ג'ון רובינסון, טרבור פרנקלין, רוני סמית', גאס סקוט וכו'. בהחלט פחות שנון ופחות מצחיק.

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

במגזין BIKE ערכו מבחן לארבע כלים "דמויי קלאסיים" -שזה המקביל ל-"עושים שימוש בטכנולוגיה של מטוסים ממלחמת העולם ה-2". ZRX1200 מול XJR1300 מול GSX1400 מול CBR1300. כולם גדולים, כבדים, מגושמים ומעל לכל ל-א אהודים על הבוחנים.

אבל למרות חוסר האהדה על הבוחנים, הצליח המבחן הכל כך מקיף, פרטני ומדוייק, להעביר תחושות ופידבק ברמה גבוהה במיוחד. כל הבוחנים, ללא יוצא מן הכלל, אוהבים אופנועי ספורט, ואפילו קיצוניים, אבל זה לא הפריע להם לדווח על האופנועים שבמבחן באובייקטיביות ומקצועיות, שפשוט מעוררת הערצה.

המבחן הצליח מצד אחד להעביר את (נחיתות) התכונות הדינמיות, אך מצד שני לא לחרוג מהקונטקסט הרלוונטי עבורם נבנו האופנועים הללו. תענוג.

פורסם
במגזין BIKE ערכו מבחן לארבע כלים "דמויי קלאסיים" -שזה המקביל ל-"עושים שימוש בטכנולוגיה של מטוסים ממלחמת העולם ה-2". ZRX1200 מול XJR1300 מול GSX1400 מול CBR1300. כולם גדולים, כבדים, מגושמים ומעל לכל ל-א אהודים על הבוחנים.

אבל למרות חוסר האהדה על הבוחנים, הצליח המבחן הכל כך מקיף, פרטני ומדוייק, להעביר תחושות ופידבק ברמה גבוהה במיוחד. כל הבוחנים, ללא יוצא מן הכלל, אוהבים אופנועי ספורט, ואפילו קיצוניים, אבל זה לא הפריע להם לדווח על האופנועים שבמבחן באובייקטיביות ומקצועיות, שפשוט מעוררת הערצה.

המבחן הצליח מצד אחד להעביר את (נחיתות) התכונות הדינמיות, אך מצד שני לא לחרוג מהקונטקסט הרלוונטי עבורם נבנו האופנועים הללו. תענוג.

אכן - מבחן שציפיתי לו, קראתי בשקיקה, והתאכזבתי לגלות את האמת מאחורי המפלצות הללו... :(

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

את מבחן ענקי הרטרו גם אני אהבתי.....

קיבלתי שלושה מגזינים:

1. BIKE

2. RIDE

3. T.W.O

למרבה הפלא, שמתי לב שהמחירים שונים וכי יש קשר ישיר בין בין כמה אהבתי את המגזין למחירו. ה-BIKE הכי יקר ה- T.W.O הכי זול.

יש לי חומר קריאה לעוד חודשיים לפחות! :D

פורסם
את מבחן ענקי הרטרו גם אני אהבתי.....

קיבלתי שלושה מגזינים:

1. BIKE

2. RIDE

3. T.W.O

למרבה הפלא, שמתי לב שהמחירים שונים וכי יש קשר ישיר בין בין כמה אהבתי את המגזין למחירו. ה-BIKE הכי יקר ה- T.W.O הכי זול.

יש לי חומר קריאה לעוד חודשיים לפחות! :D

אישית, RIDE הוא המועדף.

וברוך הבא טל"ש.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

T.w.o אינו אחד מהמגזינים האהודים עלי אבל כל פעם מחדש אני מתפעל מההשקעה במדריך המשושמשים והחדשים שלהם, הטוב ביותר שיש.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

בגליון פברואר של CW בין תגובות הקוראים הוקש חצי עמוד לתגובות בעקבות מבחן אופנועי הערום של דצמבר (ביואל 12S החדש, דוקאטי S4R, וברוטלה) המכתב של בוב היה אחד הטובים ביותר בתרגום חופשי"

"אני חושב כי MV ברוטלה הוא אחד האופנועים היפים שראיתי, אבל למה המחיר המומלץ לצרכן של האופפנוע הערום הזה כל כך יקר? עבור תוספת של דולרים בודדים אני יכול לקנות מאזדה עם חלנות חשמל, מושבי חשמל, קרוז קונטרל, מזגן, רדיו, נגן CD ועוד"

ובכן בוב אתה יכול לשלוח לי מסר אישי עם צבע המאזדה המעודף עליך, אני מעדיף את הברוטלה בצבע אדום את הדולרים העודפים אתה יכול לשמור כמתנה ממני.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

תגידו אף אחד לא קורא את המגזין האנגלי SUPERBIKE ?

לפני כמה שנים כשהיתי באירופה קניתי 2 גיליונות והם היו פשוט מעולים.

חוץ מהכתיבה השנונה והמצחיקה עד דמעות יש כמובן את הבונוס של הבחורות החסודות.

אף אחד לא קורא?

• תוכן חדש...