Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מביא משהו מיפן קח בחשבון שתדרי הרדיו לא תואמים את התדרים בארץ.

מכשיר של פנסוניק? אריק באסבוסט אמר לי במפגש האחרון שהוא מוכר את הפנסוניק שלו, דבר איתו, מכשיר לא רע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

king audio אתה קורא את התר'ד לפני שאתה מגיב?

הוא ביקש 24 BIT

ולשאל אם יש עובדות לגבי HU זול שיש לו מעבד כזה, אם ישנו אבדל בין הזול ליקר.

כך שהHU הזה הינו מעולה אך הוא לא עומד בדרישות.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

ממיר של 24 ביט זה לא "תורה מסיני" ולא בהכרח שמכשירים עם ממיר 24 ביט יהיו איכותיים יותר ממכשירים

אחרים עם ביט 1 ,למשל אלפיין 9881 עם ביט 1 נישמע הרבה יותר איכותי מסוני MEXBT5000 עם ממיר 24 ביט

יש הרבה מעבר לזה ,איכות החומר מעגלים אלקטרוניים ,איכות העיינית שקוראת את הדיסק ,יחס אות לרעש ,אחוז עיוות

של ה-CD ,ההבדלים האילו קובעים איכויות של סיגנל הרבה מעבר ל "24 ביט"...גם בהשוואה בין ממירים יש הבדל עצום בסאונד

אפשר להשוות מכשיר עם ממיר 24 ביט של סוני למכשיר 24 ביט של דנון למשל.? ברור שלא.

בטווח של 800 שח לחדש

הייתי ממליץ או על האקליפס 1200

או על מכשירים זולים של אלפיין כמו 9870\71\72

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591863

פורסם

לטעמי עם הדרישה היא ל-hu זול אך אם ממיר 24 ביט ואתה מאוד אוהב את המכשירים של סוני והם מתאימים לתקציב אז תבחר באחת מהאופציות של סוני העומדות בפנייך.

לגבי הוויכוח שיש פה לגבי הממיר 24 ביט וה-1 ביט אז אני מוכן לשים כסף ש-98% מגולשי הפורום לא יצליחו לזהות במבחן עיוור העם מדובר במעבד 24 ביט או מעבד 1 ביט מה גם שהם לא ידעו על איזה מעבד ושל איזו חברה מדובר,הרי גם ככה לרוב ההבדל הוא לא שמיע אז למה להתווכח בכלל לגבי הכדאיות והאיכות של המעבד הנ"ל אם זו הדרישה הבסיסית של הבן-אדם?

פורסם

הופה! בוקר-טוב!! איפה הייתם?

אלו הן סוגי התשובות שאני מחפש.

קודם כל בעקרון מהירות הדגימה של ממיר 24 היא מהירה בהרבה מזה של ממיר 1 ביט ולכן דגימת האות היא הרבה יותר טובה. בהנחה שמדובר על מכשירים באותה הרמה, ממיר 24 ביט צריך להיות כמעט תמיד טוב יותר.

לזהות באוזניים - נכון, זה לא משהו שעובר מבחן עיוור. אבל בהנחה שלמכשירים פשוטים היום יש יחס אות לרעש מספק, ממיר סביר, מתח יציאה גבוה למגבר - הסיכוי לקבל תוצאה טובה הוא גבוה.

שוב - סוני - זה בעיקר בגלל שאני נמשך בגלל איזשהו פטיש לא ממש ברור למוצרים שלהם.

אקליפס, קלריון - פשוט לא אוהב, לא עושה לי את זה.

פיוניר - אך ורק PRS ומעלה - וגם, לא מעריץ גדול.

אלפיין - יש לי כבר, רוצה משהו חדש.

נקמיצ'י יכול להיות נחמד - יש להם יחידות פשוטות שעולות 1000 +\- ויש להן צליל נהדר.

נתתם לי כוון למחשבה - יותר לכוון "תעלה קצת למעלה, בחייך".

החלטתי להמתין עם זה קצת.

תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...