Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם משתמש עוד עם האיסיקיו, פחות מהמסנג'ר אבל בכל זאת.

המספר שלי הוא XXYYXZ למי שמבין.. לא מוותרים על מספר כזה בקלות...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולם כבר עבור למסינג'ר לא?

המספר שלי הוא: X00Y00X2X, מישהו מעוניין לקנות? :-P

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אני גם מאלה שהיו משתמשים פעם באיסיקיו, היה פועל באופן קבוע יחד עם המחשב, לרוב המחשב היה דלוק רק בשביל לקבל\לשלוח הודעות משם.

לפחות נכון לשכבת גיל שלי (22) עד הצבא היו עשרות אנשים מחוברים אונליין במקביל אז זה היה יותר סוג של אטרקציה, בצבא הייתה ירידה דרסטית של אנשים (חוזרים פעם בשבועיים הביתה וכאלה עד שגם אז מפסיקים להתחבר לגמרי) והיום אם אני אפתח אותו (מה שאני עושה אחת לכמה שבועות בשביל להעביר קבצים עם בן אדם מסוים שקבעתי איתו מראש לדוגמא) יהיו משהו כמו 3 4 אנשים מחוברים, "כאלה שלא התפתחו" :)

אז עברתי למסנג'ר, לקחתי כתובות של כמה אנשים מהאיסיקיו שהייתי מתכתב איתם וכל אדם שאני רוצה לדבר איתו דרך המחשב מקבל את כתובת המסנג'ר ונענה בשלילה אם הוא שואל אם יש איסיקיו.......כי אין טעם כבר להתחבר לשם, סתם מכביד על המחשב אחרי הכל.

אבל שטויות! בשביל מה יש פלאפון או פגישות פנים מול פנים?....... במקרה הגרוע, מסנג'ר - היורש של ה"אייסי".

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מישהו מכיר דרך לפרוץ מספר אייסי ?

יש לי מספר , או יותר נכון היה לי מספר שנים על גבי שנים.

ולא מזמן פרצו לי אותו , מ ישהו יכול לעזור לי ?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

מספר ה-ICQ שלי הוא: XYXYX (וכן, למי שספר... 5 ספרות).

אם אפשר למכור את המספר הזה בסביבות ה-300K ש"ח, אני מוכרת (וקונה S חדשה).

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
השאלה בכותרת.

יש מישהו עדיין שמשתמש בICQ?

לי יש חשבון ישן מאוד (6 מספרים) ואני לא משתמש בו כבר בערך 4 שנים.

כולם עברו למסנג'ר או למשהו אחר?

פששש... בואנה יש לך 6 ספרות-אתה תותח

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

בצורה קצת יותר ברורה, למי שלא הבין, משהו בסגנון 56565 (עם שילוב של שני מספרים אחרים כמובן).

למרות הפניות, המספר עדיין למכירה.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תוכן חדש...