Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם באמת היית מנסה ללמוד ולא להיות ציני, אולי היית מצליח להבין שמהתגובות פה בפורום אתה יכול להפיק הרבה ידע.

לא תדע, אולי "ההשכלה" החדשה שלך בתחום תמצא חן בעיני הבוסים שלך ותזכה לקידום.

לא זה הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב.

תחת שם המשתמש הקודם שלו הוא ניסה להסביר לנו שהנהגים הישראלים אשמים בכל תחלואות הדרכים

ושעלינו להתייחס לפרויקט הטיפשי היקר והמיותר (המצלמות החדשות..) כאל המשיח שיגאל אותנו

ממרחץ הדמים בכבישים.

אחרי שהתייאש מכך החליף משמתמש וכעת הוא מנסה לטעת בנו פחד כדי שנהיה ילדים טובים וניסע במהירות המותרת בלבד.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הפלא שתים מחדירים לכאן טוקבקיסטים? הם מקבלים 300 מיליון שקל עבור הפרוייקט הזה!

אני הייתי מסכים לגור בתוך המצלמה בשביל %5 מהסכום הזה.

פורסם

אתם קולטים אבל שאפילו בתים מבינים שהם הולכים להיכשל "בפרוייקט" שלהם!

עוד לא הספיקו לזכות במכרז וכבר שכרו מישהו שישב לנו פה בפורום.

כמו שכבר אמרתי שהכסף שהם הולכים לגנוב מהאנשים, ילך לתרופות לכל המעורבים בפרוייקט.

פורסם
לא זה הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב.

תחת שם המשתמש הקודם שלו הוא ניסה להסביר לנו שהנהגים הישראלים אשמים בכל תחלואות הדרכים

ושעלינו להתייחס לפרויקט הטיפשי היקר והמיותר (המצלמות החדשות..) כאל המשיח שיגאל אותנו

ממרחץ הדמים בכבישים.

אחרי שהתייאש מכך החליף משמתמש וכעת הוא מנסה לטעת בנו פחד כדי שנהיה ילדים טובים וניסע במהירות המותרת בלבד.

רגע !

אז אתה מסכים שיש מרחץ דמים בכבישים :idea: ?רק שכנראה שמיקום המצלמות היום לא מסתדר לך בפאזל תכניותיך,אז הנה כעת יציבו היכן שאתם מציעים...

פורסם
רגע !

אז אתה מסכים שיש מרחץ דמים בכבישים :idea: ?רק שכנראה שמיקום המצלמות היום לא מסתדר לך בפאזל תכניותיך,אז הנה כעת יציבו היכן שאתם מציעים...

לא זה פשוט היה פיתיון/הרמה להנחתה עבורך.

הנקודה שאתה מתעלם ממנה מאז שהתחלת לגבב כאן אותיות היא שעבירת המהירות היא הגורם השישי בחשיבותו

לתאונות דרכים אבל זוכה כבר שנים לאכיפה הכי אגרסיבית מכמה סיבות פשוטות:

1) מקור הכנסה מצוין למדינה.

2) לא דורש כמעט מאמץ משוטרי התנועה.

3) מועבר בקלות באמצעי התקשורת.

צריך להשקיע את הכסף הזה באכיפה על פי סדר עדיפות של מסוכנות העברות ולא של מה שקל נוח לאכוף.

כל מה שכתבתי כאן וקודם נועד לפקוח את עיניך אבל אתה מסרב,מתעלם או סתם איטונג.

נ.ב: אני לא מצפה ממך לשום תגובה רצינית אלא למשהו בסגנון של אל תדאג, תשאיר את האכיפה לאנשי המקצוע :?

ברור שאתה שייך לאיזה שהוא מנגנון אכיפה/רשות ממשלתית אחד מהם ולכן הדיון איתך בנושא שווה ל**ת אבל שיהיה.

פורסם

ציקי רון ושות'.

איפה השכל שלכם? כל אחד מבין שהמצלמות הן לצורך אחד בלבד "הגדלת תקציב".

וגם אתם לא הולכים להרוויח מזה שקל, רק להפסיד על תשלומי דוחות שאתם הולכים לקבל על כלום.

גם אם שילמו לכם על זה שאתם כותבים פה, אתם הולכים להוציא את כל הכסף הזה על דוחות.

בן אדם שפוי לא היה בעד תוכנית כזו בחיים (גם עבור תשלום), אבל כנראה שאתם לא כל כך שפויים.

ולסיום, נא לקרוא את הכתבה הזאת: http://cars.walla.co.il/?w=/4715/1440627

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

הכתבה בקישור מעניינת ונכונה, אבל מפספסת את מלוא הפוטנציאל.

בוחנים של המשטרה מקבלים הכשרה מאוד קצרה ביחס למשימה המוטלת עליהם.

כמו כן, את המשטרה מעניין "למצוא אשם" שכנגדו ניתן להגיש כתב אישום, ולהביא להרשעה. אם הכביש או גדר הבטיחות אשמים, מה המשטרה ירשמו בדו"ח?

בתקופה שהתנדבתי במתנ"א הגעתי לזירת תאונה שבה לבוחן לא היה שמץ של מושג מה התרחש.

אם לא הייתי עוזר לו לחפש את הסימנים בשטח ולשחזר את מה שקרה (ואת זה יכולתי לעשות בזכות ההשכלה שלי בתחום ההנדסה), אני באמת לא יודע איך הוא היה חוקר את התאונה.

התאונה הספציפית הזאת, כמו כל תאונה טובה, התרחשה כתוצאה של הצטרפות הרבה גורמים יחד באותו מקום ובאותו זמן.

היו שם, לפי סדר ההתרחשות:

1. נהג מיצובישי שסטה לשוליים מסיבה כלשהי

2. קטע קצר של כביש ובו אין גדר בטיחות

3. בסיס בטון של עמוד תאורה שבלט כ 20 ס"מ מעל לפי הקרקע

4. רכב אחר (פיג'ו 405) תקוע על השוליים

5. גדר בטיחות שמתחילה שוב אחרי הקטע בלי גדר, כשתחילת הגדר בנויה כמו רמפה.

אתם יכולים לדמיין לעצמכם מה קרה כאן - זה מתאים יותר לסרט מצוייר מאשר למציאות.

אין לי מושג איך הבוחן סיכם את הדו"ח, אבל סביר להניח שנרשם שהתאונה נגרמה בגלל סטייה מנתיב, והנהג בטח קיבל דו"ח או הזמנה לדין על העבירה הזאת שגרמה לתאונה.

אני מוכן להתערב על כל רכושי שבסיס עמוד התאורה, העדר הגדר, ותחילת הגדר בהמשך לא הוזכרו כלל כגורמים בתאונה.

דרך אגב, בגלל שזה מעניין, אני אספר קצת יותר על התאונה.

התאונה היתה על כביש 1 בישורת הארוכה לפני החיבור עם כביש 20 בכניסה לתל אביב. גדר הבטיחות שם מופיעה לסירוגין.

בשטח מצאנו עמוד תאורה על הרצפה, כשראש העמוד שוכב קרוב לבסיס הבטון שלו, ובסיס העמוד 10 מטר משם.

מצאנו מיצובישי לאנסר כמעט בלי נזק חיצוני נראה לעין, שעומד על השוליים בצד החיצוני של גדר ההפרדה, ולידו פיג'ו 405 נטולת כל זכר למה שהיה מאחורי קורה B, גם היא בצד החיצוני של גדר ההפרדה.

מה שקרה:

המיצובישי סטה לשוליים איפה שלא הייתה גדר בטיחות.

פינה ימנית קדמית של המיצובישי פגעה בבסיס עמוד התאורה שבלט כאמור כ 20 ס"מ מגובה הקרקע, כשהיא משפשפת קלות בלבד את העמוד עצמו (מספיק בשביל להעביר קצת צבע מהפגוש).

הג'נט פגע בפלטת המתכת אליה מחוברת העמוד, והמכה גזרה את 4 הברגים שמחזיקים את הפלטה. אותה מכה העיפה את בסיס העמוד למרחק 10 מטרים ולכן הוא נפל כשראש העמוד ליד בסיס הבטון.

בגלל הפגיעה בבסיס הבטון של העמוד, המיצובישי המריאה לאויר, ולאחר מעוף של כמה מטרים, נחתה על החלק האחורי של הגג של פיג'ו 405 שלגמרי במקרה עמדה תקועה על השוליים.

ל 405 אין קורות חיזוק או אזורי קריסה באזור הזה, ולכן כל החלק האחורי של הפיג'ו נמעך לחלוטין, בעוד שהמיצובישי לא נפגעה כמעט בכלל, וגם הנהג שלה קיבל נחיתה רכה.

עכשיו שתי המכוניות החלו לנוע קדימה על השוליים, והפיג'ו הגיעה להתחלה של גדר הבטיחות. במקום הזה הגדר מתחיל את דרכו כשהוא אופקי לקרקע, ואז הוא מסתובב 90 מעלות תוך כדי עליה בגובה, כך שנוצרת רמפה.

הפיג'ו עלתה על הרמפה כשהמיצובישי על גבה, והמריאה באויר ונחתה שוב לאחר מעוף של מטר או שניים, תוך שהיא מעיפה מעליה את המיצובישי לצד ימין.

שתי המכוניות נעצרו על העמודים של שלט הכוונה על השוליים מכה קלה בלבד (רוב האנרגיה כבר נספגה).

המכה האחרונה הזאת הספיקה להעיף את סמל האריה ממכסה המנוע של הפיג'ו. הסמל נמצא על הקרקע בערך מטר לפני חזית ה 405.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי, בחיי שלא הבנתי את התגובה שלך, איך לעזאזל מצלמת מהירות היתה מונעת את התאונה?

אם אין סוף טוב לסיפור (נניח שבסיס המצלמה אם היתה קימת, היתה עשויה מחומר סופג אנרגיה) אני מעדיף לא לשמוע, ציקי מעדיף לא לראות, וXY בוחר שלא לדבר...

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
300 מצלמות, 30 דקות קריאה, 15 דקות של צחוק, 6 עמודים, 2 (אולי יותר) מטיפים שלא יודעים לשים סימני פיסוק ולא יודעים לקרוא הודעות של אחרים, 1 שרשור הזוי.

:lol:

+1 :rofl:

פורסם
ג'רמי, בחיי שלא הבנתי את התגובה שלך, איך לעזאזל מצלמת מהירות היתה מונעת את התאונה?

אם אין סוף טוב לסיפור (נניח שבסיס המצלמה אם היתה קימת, היתה עשויה מחומר סופג אנרגיה) אני מעדיף לא לשמוע, ציקי מעדיף לא לראות, וXY בוחר שלא לדבר...

אתה לא מרוכז..:-)

שים לב לתגובה שלי ,הקודמת לתגובה של ג'רמי..

הוא התייחס לכתבה שבקישור.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

כנראה אחד מאלה שלא פותח לינקים...

וחוץ מזה, פנג'יו, מאיפה נוצר לך הרושם שאני חושב שמצלמות מהירות מונעות תאונות?

אני כתבתי קודם שהצבת מצלמות במקומות מסוכנים עשוי להפחית את התאונות באותו מקום, אבל לא בגלל המצלמה, אלא בגלל השילוט הברור לפני שהצומת שבו יהיה כתוב שיש שם מצלמה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...