Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יקצר את זה כמה שיותר

אני כבר חותם חודשים בלשכת התעסוקה והדבר היחיד שמונע ממני לקבל את הכסף שמגיע לי הוא כמה תלושים שחסרים לי

פניתי מספר פעמיים למעסיק והמזכירות שם אמרו לי שזה בטיפול ועד היום לא הגיע לי תשובה.

לפי מה שידוע לי ביטוח לאומי שלחו להם גם בקשה ועדין אין חדש תחת השמש (כבר חודש)

אתם חושבים שהגיע הזמן לפנות לבית דין לעבודה? הבנתי שדבר כזה יכול לקחת גם חצי שנה עד שנה?

יש אפשרות להוציא אולי תמלוגים גם על העוגמת נפש שנגרמת לי ?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

תיגש ישירות לרואה חשבון שלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תחפש פרטים שלו על התלוש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בהתאם לעצתך בדקתי את התלושים אין איך להגיע לרואה חשבון שלהם

צריך עוד רעיונות..

עד כמה זה יכול להיות גרוע לפנות לבית דין לעבודה? אני כבר חודשיים מחכה לתשובה אפילו שלחתי להם דואר רשום שבוע שעבר שמידה ולא יגיעו התלושים אני פונה לבית דין לעבודה

כנראה הם רוצים ללכת ראש בראש

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

על פי חוק הם חייבים לתת לך תלושי שכר.

במידה ותפנה לבית דין לעבודה ויתברר כי אכן לא קיבלת, זה יעלה להם בקנסות שלא לדבר על פיצוי שתוכל לבקש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...