Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שהוחלפה המונדאו המשפחתית ב 407, תענוג של רכב.

אבל... היום פרקתי את המצבר של האוטו בכדי להרכיב קיט קסנון באוטו (שישתוק מי שזה מפריע לו :roll:)

ולאחר ההרכבה (לא נעשה קצר או חיבור לא נכון) חיברתי את המצבר בחזרה והמגבים התחילו לעבוד במצב חרום (לפי ספר הרכב) הם עובדים כאילו הם במצב השהייה (לסרוגין) והם כלל לא מגיבים לידית הפיקוד וגם אם סוגרים סוויץ' ומוציאים את המפתח הם ממשיכים לעבוד.

ניסיתי לאפס את המחשב בניתוק חוזר של המצבר וזה לא עזר, גם פרוק הקסנון לא עזר. בינתיים הוצאתי את הפיוז של הוישרים ואני תקוע בלי וישרים בימים הכי גשומים של השנה.

למישהו יש פיתרון?

הדגם של הרכב הוא SR, דהיינו בלי חיישן גשם (אני חושב..)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

קודם כל תתחדש וברוך הבא למועדון. :-)

לדעתי גרסאת ה-SR כן מגיעה עם חיישן (לא סגור על זה), תבדוק בספר רכב או עם מישהו שיוכל לאמת את זה.

איזה קצר היה?

אם כן אז משם הבעייה.

ברוך הבא למועדון כבר אמרתי? :-)

פורסם

תודה רבה על ההזמנה למועדון :wink:, אבל אל תשכחו שזה האוטו של ההורים. אני עם הלנצ'יות (למרות שהפז'ו מדליקה).

אין בדגם שלי את החיישנים כי אין לי בשמשה הקדמית את בית החיישן (מאחורי המראה המרכזית), למרות שעל ידית הוישרים יש סימון AUTO אני חושב שזה רק בגלל שהידית היא אוניברסלית לשני הדגמים, כשהיא היתה במצב AUTO המגבים לא פעלו אוטומטית.

פורסם

לא סביר שיכתבו "Auto" על ידית שאין לה מצב אוטומטי.

אחת משלוש:

1. יש מצב אוטומטי ולא זיהית את החיישן.

2. אין מצב אוטומטי וזו ידית לא מקורית.

3. יש מצב אוטומטי והשמשה (ללא החיישן) אינה מקורית.

פורסם

היי ארנון,

יש סיכוי שהידית הוחלפה כבר, אין לי מושג לגבי העניין הזה... אבל השמשה הקדמית מקורית ואין חיישן (בדגמי ST יש מאחורי המראה המרכזית תא המכיל את חיישני הגשם\אורות)

• תוכן חדש...