Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום!:-)

אחרי נושא שפתחתי לפני כחצי שנה נבחרה בורה מבין אודי A4, פאסאט, וכמובן בורה.

הרכישה תתבצע בשני החודשים הבאים. נהגתי קצת בבורה, 03, קומפורט ליין וממש אהבתי (נו טוב בהשוואה לסקודה פליסיה שלי..).

אבל לאחרונה צצה התלבטות נוספת. סקודה אוקטביה מאותו השנתון - 00-02, נראה לי כמו אחות "תאומה", מכלולים זהים כנראה של VAG, אז למה לשלם יותר על האות W?

בורה סבירה בשנתונים אפשר למצוא ב 40, לי הצצה קטנה באתרים ואילו אוקטביה ב 8-10 אלף פחות, ככזה שזה משאיר לי יותר

ליישור קו.

מה השוני הניכר במכוניות? רמות גימור? או בקצרה עד כמה בורה עדיפה?

תודה לכל העונים!

🤔

פורסם

האלה רכבים דומים מאוד ועם אותם מכלולים בדיוק. מנועים, גירים, מתלים, חיישנים וכו'.

קח בחשבון שדגמי 1.6 בשניהם לא חסכוניים בדלק ולהם נסיעה כבדה ,במיוחד כשהמזגן עובד.

אם בכל זאת אתה נעול על הרכבים האלו אז האוקטביה תהיה יותר אטרקטיבית לקנייה בכלל המחיר היותר זול שלה.

פורסם

אבל.

אוקטביה תהיה הרבה הרבה יותר יקרה לביטוח.

הבדל של 2K-ל5K. לשנה! לביטוח מקיף.

אבל שתיהן דומות.

לחבר היה אוקטביה ועכשיו בורה. ואין הבדל גדול.

לאוקטביה היה טיפה יותר "תוספות" מראות מחוממות.וישר אחורי (דבר נוח). הלוח שעונים עם טיפה יותר מידע לנהג.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...