Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טיפול לרכב שלי, רצועת טיימינג+מותחן+מחזיר שמן עליון+מחזיר שמן תחתון+רצועת אלטרנטור+משאבת מים של DOLZ+עבודה+מע"מ=700 ש"ח.

את החלפת הרצועות אפשר לוודא, המנוע עובד הרבה הרבה יותר שקט, כנראה בגלל שהרצועות הקודמות היו כבר מתוחות קרועות ולא יודע מה.

ישנה דרך לוודא את החלפת המשאבת מים?

פורסם

מחיר זול במיוחד.

אין גישה למשאבה, והדרך היחידה לבדוק אם הוחלפה היא - להחליפה שוב ולבדוק איזו משאבה שמו. זה לא ריאלי.

סמוך על המכונאי שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מנסה לסמוך, הוא מכונאי ממש טוב בעל מוסך לא רע בכלל, מוכר בכל העיר שלנו. הוא אמין ונחמד.

הנקודה היא שבעבר הייתה בנינו התקלות כלשהי ואני מפחד שירצה להתנקם בי בדרך הזאת, בגלל זה שאלתי.

אבל תודה בכל זאת!

פורסם

הדרך היחידה היא לשהות לצד הרכב בזמן הטיפול, ולראות את החלקים הישנים יוצאים והחדשים נכנסים.

אם אתה סומך על המוסכניק שלך מספיק כדי להפקיד בידיו את הרכב לטיימינג, אז לא צריכה להיות בעיה.

נ.ב. באמת מחיר זול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הוא מתחשב בי בגלל השנה של הרכב ועלותו, וזה חלק מהטיפול, המחיר יצא זול כי אני עושה אצלו סדרת טיולים גדולה, שכוללת את הטיימינג שעשיתי אצלו (700 ש"ח) + קלאץ' (900 ש"ח) + תושבת מנוע עליונה ותושבת גיר (300 ש"ח) סה"כ טיפול של 2100 ש"ח.

עוד שאלה קטנה על הדרך.

ברכב שלי הומלץ לי בחום לשים טרמוסטט מקורי ולא תחליפי, אז קניתי מקורי מפז'ו ב120 שקל.

עכשיו לגבי היוניט מאווררים, גם את זה מומלץ לשים מקורי? או שכאן אפשר להסתפק בתחליפי?

כנ"ל לגבי יוניט שמן.

פורסם

רק הרצועה + מותחן + משאבת מיים + רצועות אביזרים - המחיר הוא בסביבות הסכום הזה עבור חלפים סטנדרטים.

מחיר חשוד מאוד. אפילו אם המכונאי היה חבר שלך העבודה שנעשתה היא בגין הפסד מבחינתו.

אני אתן לך דוגמא מרכב אחר: מיצובישי לאנסר

סט טיימינג GMB - יפני - 385 (רצועה + מותחן)

משאבת מיים GMB - יפני - 400 ש"ח

רצועות אביזרים *2 - 195 ש"ח

כבר הגענו לכמעט 1000 ש"ח

מה שתעשה הוא תחפש טלפון של חנות חלקי חילוף לרכב (לא משנה איזה) תתקשר אליהם ותבקש תמחור עבור החלפים שהוחלפו אצלך. תראה כמה יוצא ואז כבר תגבש את המסקנות בהתאם.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לא מבין איך אפשר לעשות טיפול אצל מישהו שלא סומכים עליו.

בכל מקרה - במוסך שאני מטפל בו תמיד משאירים את החלק הישן אצלי באוטו כדי שאוכל לראות שהוא הוחלף. לדעתי זה שירות ראוי.

פורסם

המחירים שונים, המשאבת מים אצלי עולה 150 שקל כולל מע"מ (של DOLZ - חברה מומלצת לרכב שלי), כל המותחנים והרצועות משהו כמו 250 שקל, מחזירי שמן 50 שקל. לא להחשיב את רצועת האלטרנטור כי מסתבר שהוא עשה לי את זה במתנה (50 ש"ח כולל עבודה).

פורסם

לגבי יוניט מאווררים אני שמתי תחליפי כי המקורי מאוד יקר,

לגבי המחיר מאוד מאוד זול , הוא בטח השתמש בחלקים הכי זולים שניתן למצא כי לדוגמא: מותחן מקורי /איכותי יעלה באזור ה 130 ,רצועת טיימינג מקורית(GATES) תעלה עוד 80 2 רצועות עוד כ 110 ש"ח זה כבר 320 ש"ח , 2 מחזירי שמן מקורי/איכותי יעלו עוד 200+ ומשאבה 150 אז כבר הגענו ל: כמעט 700 ש"ח חלקים. אם נוסיף שמן סביר 70+ ופילטר באזור ה 50 ש"ח כבר עברנו את המחיר שלך וזה עוד בלי שבכלל מישהו נגע ברכב שלך בעסקי הרכב אין מתנות ואין שום דבר בחינם לך תדע אם הוא החליף לך מה את כל מה שאמרתה . כי לפי מה שנראה גם אם השתמש בחלקים הכי זולים עדיין הוא יצא מופסד.

• תוכן חדש...