Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי ספרינט בגשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

itzik901

אני מבין מדבריך שאתה לא כל כך שותף ומעורב במה שקורה בענף .

היתה לי הזכות ליזום את המירוץ הכי קרוב שהתכוונת אליו , וזה היה בפורים 1991 - מירוץ העלייה המדובר שהתקיים בגבעת המורה! הצלחנו להוציא אותו לפועל בזכות מפקד משטרת עפולה דאז,משה יצחק, שהפגין אומץ ותעוזה כאשר הכריז על התוואי שעבר בשכונת גבעת המורה , כ"אזור סגור" וכך פתר את בעיות שאיימו על קיום האירוע !!

נראה לך שהיום יתנו למשהו לקחת החלטה אמיצה שכזו ??

מי כיום יכול להוציא אירוע דומה לפועל ?

מישל

פורסם

אני בהחלט חושב,שמירוץ כזה(ראלי רחובות) יתן חשיפה לנהגים ולספורט המוטורי בארץ ,עניין רב והרבה קהל,ספונסרים רבים ישמחו לקחת חלק בזה, בת"א זה יהיה קצת בעיה,אבל הרבה ערים אחרות ישמחו לארח אירוע כזה,עם אמרגן רציני,סגירה נכונה אישורים מתאימים ומספיק כוח אדם,זה בהחלט אפשרי....

נ.ב.

אם במונקו זה אפשרי, שהגודל שלה זה משהו כמו יפו לבד,אז בכול מקום זה אפשרי.

קובי

פורסם
....הרבה ערים אחרות ישמחו לארח אירוע כזה,עם אמרגן רציני,סגירה נכונה אישורים מתאימים ומספיק כוח אדם,זה בהחלט אפשרי....

....

קובי

קדימה , קובי .

דיבורים זה יפה .

אמרת משהו - תעבור למעשים !!!

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כל זמן שחוק הספורט המוטורי לא הוחל, אף אחד לא יקח אחריות ולכן כעת זה אינו מעשי.

בעבר הלא רחוק, הטיילת בת"א על-יד הדולפינריום, נסגרה ביום שישי לצורך קיום מרוץ קארטינג, כך שיש לגיטימציה.

ובינתיים, עלינו לחפש מקומות נידחים כמו כביש שמוביל לשומקום או איזור תעשיה נטוש. כרגע זה המקסימום.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

דובי,אם תשים לב אמרתי שזה אפשרי,לא שאני יכול לעשות את זה לבד,שוב פעם עם אמרגן רציני,תקציב טוב,וספונסרים זה בהחלט אפשרי ,חוק הספורט המוטורי עבר מזמן,אז מבחינה חוקית אין בעיה.

קובי

פורסם

קובי

במקרה ולא הבנת, מה שהתכוונתי הוא שכולנו טובים בלהציע הצעות.

כאשר זה מגיע לכדי ביצוע אז...

אני מניח שאם זה היה כל כך פשוט, מישל כבר מזמן היה מארגן לנו משהו, כמו בעבר, בחריש למשל...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אין שום עניין של " הרבה כסף " מאיפה שאבת את הטענה ההזוייה הזו ?

נו, ספר לנו אתה, איך ניתן לקיים בכל זאת אירוע כזה בהנחה שנשיג "הרבה כסף" ??

מישל

• תוכן חדש...