Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חבר בנה לי תיבה של סאב. הוא חתך בצורת עיגול באמצע התיבה שיהיה מקום לסאב. הקוטר שהוא חתך זה 12 אינצ'.

כל סאב שאני אקנה בלי תיבה שנקרא 12 אינצ' יתיאם לי שמה? או לכל רמקול יש מידות שונות?

פורסם

כל סאב 12 אינץ הקוטר שלו יהיה מן הסתם 12 אינץ אבל...

לכל סאב שי עומק התקנה שונה, נפח תיבה שונה, תיבה סגורה/פתוחה ועוד.

מה המידות של התיבה ואיזה סאב יאכלס אותה?

אלי

פורסם

הנפח הוא 30 ליטר.

40X38X40

יש 2 פתחי איורור בקוטר של 10 ס"מ מלמעלה.

האמת שאני עדין לא בחרתי איזה סאב להכניס שמה. הוא בנה לי את התיבה בלי שאני ידע.

התיבה עשויה מעץ מלא,אטומה עם סיליקון ומחוזקת עם ברגים. העבודה דווקא נראית דיי מקצועית.

ותיבה היא משולשת לא מרובעת.

פורסם

אם הוא עשה חור בקוטר מדוייק של 12 אינץ, אתה יכול מעכשיו להחליף את הדופן הקדמית, לכל אלמנט קוטר התקנה שונה, ואם סאבוופר נקרא 12 אינץ, זה לא אומר שצריך מיד לחתוך עיגול בקוטר 12 אינץ!

פורסם
אם הוא עשה חור בקוטר מדוייק של 12 אינץ, אתה יכול מעכשיו להחליף את הדופן הקדמית, לכל אלמנט קוטר התקנה שונה, ואם סאבוופר נקרא 12 אינץ, זה לא אומר שצריך מיד לחתוך עיגול בקוטר 12 אינץ!

אז למה הם נקראים 12 אינצ' ?

פורסם

החור שחבר שלך חתך הוא בדיוק 12 אינץ' וזה הגודל של כ-ל הסאבוופר לכן לא יהיה ניתן להבריג את הסאב לתיבה...

לכן אתה צריך לעשות התאמות.

תיבה משושלשת? בדוק?

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

האמת שהבתחלה חשבתי על קיקר CVR

אבל אני לא נעול על שום סאבוופר בינתים.

העלתי פה תמונות של התיבה. איזה התאמות אפשר לעשות?

Photo0155.jpg

Photo0154.jpg

פורסם

לפני שתצפה לקבל תשובה הגיונית ממישהו אז תבחר קודם סאב ואח"כ תשאל את השאלות שלך שוב.

כל סאב עם הסיפור שלו.

קודם סאב ואח"כ מתאימים לו תיבה.

לגבי פלטה קדמית אתה באמת יכול כבר להחליף עכשיו כי אם תשים שם סאב אז הוא ישקע לך בתוך התיבה, הוא צריך דופן לשבת עליה.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
לפני שתצפה לקבל תשובה הגיונית ממישהו אז תבחר קודם סאב ואח"כ תשאל את השאלות שלך שוב.

כל סאב עם הסיפור שלו.

קודם סאב ואח"כ מתאימים לו תיבה.

לגבי פלטה קדמית אתה באמת יכול כבר להחליף עכשיו כי אם תשים שם סאב אז הוא ישקע לך בתוך התיבה, הוא צריך דופן לשבת עליה.

ואם אני אקנה סאב 15 אינצ'? JBLוGTO1502D זה הסאב.

זה אמור להספיק לא?

פורסם

אם תקנה 15 " אז תצתרך כנראה להגדיל את החור.

אבל אתה הולך הפוך, קודם בוחרים סאב, ולפי הנתוני T/S שלו מתאימים לו תיבה, כל סאב מצריך נפח שונה, הפורטים שהוא עשה בתיבה צריכים להיות באורך מסויים וקוטר מסויים - כל סאב לסוגו.

אבל, אני רואה שלא בא לך לקבל וליישם עצות מאנשים שטיפה מבינים בתחום.

בהצלחה.

פורסם

קודם בוחרים סאב, ולפי הנתוני T/S שלו מתאימים לו תיבה, כל סאב מצריך נפח שונה, הפורטים שהוא עשה בתיבה צריכים להיות באורך מסויים וקוטר מסויים - כל סאב לסוגו.

ואתה כמובן יכול לחשב תיבה שתיתן איכות מקסימלית,או SPL מקסימלי?לפי מה שאתה אומר,כי אם כן אני צריך עזרה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...