Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון לעכשיו התיבה הזו יכולה לשמש בתור מחזיק ל 2 כוסות + בר משקאות בתוכה

החור לא יתאים לאף סאב 12"

סביר להניח שלא תימצא סאב 15" שמצריך 2 פורטים כאלו שגם מוגבלים באורך וגודל תיבה כזה קטן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הנה פרטים על הסאב של קיקר שרציתי בהתחלה.

Size (IN.,CM)12, 30.5Impedance (OHMS)2 or 4 DVCMax Rec Amplifier Power (WATTS PEAK/RMS)*800/400Sensitivity (dB 1w/1m)86.7Frequency Response (Hz)25-500Mounting Depth (IN.,CM)6 5/16, 16.1Mounting Cutout (IN.,CM)11 1/8, 28.3Min Rec Sealed Box Volume (CU. FT., Liters)1, 28.3Max Rec Sealed Box Volume (CU. FT., Liters)4.6, 130Min Rec Vented Box Volume (CU. Ft., Liters)**1.75, 49.6Max Rec Vented Box Volume (CU. Ft., Liters)**2.25, 63.7

יצא קצת מבולגן. זה האתר http://www.kicker.com/compvr הסאב במידה 12 אינצ'.

אני לא כל כך מבין בזה. נניח שאני סוגר את הפורטים ועושה את התיבה אטומה. מה הקוטר של העיגול בדופן צריך להיות?

פורסם

למה אתה עושה את זה יותר מסובך ממה שזה.

תקנה קודם את הסאב שאתה מעוניין בוא.

ולאחר מכן תבנה לו תיבה חדשה לפי המידות שלו.

פורסם
למה אתה עושה את זה יותר מסובך ממה שזה.

תקנה קודם את הסאב שאתה מעוניין בוא.

ולאחר מכן תבנה לו תיבה חדשה לפי המידות שלו.

אני אזמין את הקיקר הזה בימים הקרובים.

אני החלטתי ללכת עליו.

בכל מקרה אני רוצה לדעת אם אני יצליח לעשות התאמה לתיבה הזאת או גם להזמין תיבה חדשה.

לפי הנתונים האלה,מה הקוטר של הרמקול?

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לבנות תיבה חדשה עדיף אטומה כי תיבה עם פורט מצריכה חישובים מתאימים ולפי איך שניראת התיבה הזאת עדיף שתמנע מהחישובים הללו. כמו כן תיבה עם פורט מצריכה צינור, וגם הצינור צריך להיות באורך ובקוטר המתאימים. סתם לעשות שתי חורים בתיבה לא נותן כלום חוץ מזיופים ושמע לא נקי וזה במקרה הטוב.

הקוטר של הסאב עצמו כולל השלדה שלו הוא 12 אינץ', כך שתעשה חור קצת קטן יותר מ12 אינץ' כדי שיהיה איך להבריג את הסאב לתיבה.

בהצלחה

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...