Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

307 או C4

Warez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שים לב , המכוניות הללו ברובם נמכרות הרבה מתחת למחירון!!

קח את זה בחשבון בקניה ותתמקח עם המוכר. :idea:

בהצלחה.

חצי מסכים. ראיתי 307 שעפות אחרי יום במחיר מחירון +.

ק"מ נמוך מידיים פרטיות שטופלו במוסכי רשת ולא הוזנחו אין בעיה למכור.

ראיתי גם כאלה שלא נמכרו אחרי שבועות במחירון - . זה לא אומר כלום.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אנחנו מתכננים לקנות אחת מהשנים ורציתי לדעת מה האינטרס של לובינסקי להמליץ על C4 ולשלול את ה307?

הם הרי מוכרים פיג'ו וסיטרואן, והמליצו לנו להתמקד בC4.

פורסם

אולי כי יש להם יותר כאלה?

גם לי המליצו על סיטרואן ולא על פיג'ו, גם לי העניין לא מובן, אלא אם השוק של הסיטרואן מוצף יותר מאשר פיג'ו.

ואני מדבר על המלצה כללית של המוכרים במגרשי הטרייד אין של לובינסקי ולא על המלצה ספציפית בין C4 ו 307.

בריאות לכולם!

פורסם

יכול להיות שהשוק של הסיטרואן לא טוב כמו של הפיג'ו כך שהם נשארים עם מלאי גדול יותר של הסיטרואן

ולכן דוחפים יותר למכירת סיטרואן על גבי הפיז'ו.

פורסם

גם אני ביקרתי בלובינסקי ולא מעט מה-C4 שראיתי היו לאשמורות ובחלקן אך הצג ש מחשב הדרך היה סדוק עם "צריבות" שחורות (כמו שפעם היה במשקי gamewatch שנדפקו 8) - למי ששיחק בכאלה בשנות ה-80)

אני נוהג מזה שנתיים וחצי על 307 מליסינג ונהנ ממנה. מלבד פעמיים שהרכב גימגם ולטעת אויס מדובר בחיישן בעייתי, לא נתקלתי בבעיות. נקודה חשובה מאוד היא הבטיחות. C4 SX כולן עם שני כריות אויר בלבד. רק C4 PK עם מנוע 1600 או 2000 הן בעלות 6 כריות אויר. כנ"ל לגבי דגמי פג'ו XR ו-Xline הנחותות ו-XT, XS, XSI המאובזרות יותר.

גם אני די בדילמה אם להתמקד ב-307 (ואולי אפילו סטיישן) או C5 כרכישה פרטית ככשאסיים את הליסינג.

בהצלחה בכל אופן

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

כל ה C4 המיובאות לארץ מצוידות ב 6 כריות אויר כסטנדרט.

ככל הידוע לי מתחילת השיווק של הרכב הוא יובא במפרט בטיחותי מלא הכולל 6כ"א + ESP

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לטעמי, אגב, הפיג'ו נוחה יותר, והגיר האוטומטי מכויל טוב יותר בפיג'ו (אבל הכי טוב ברנו - זה אותו גיר, אם אינני טועה). אולי זו סתם תחושה אישית?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יש עוד אפשרויות למה שימליצו על סיטרואן ולא על פיג'ו ?

אחרי ששרצתי במגרש שלהם בפתח תקווה כמעט שבוע, אני מעריך שיש סיבה.

על ה C4 מרוויחים יותר בממוצע. רובן ככולן חזרו מליסינג. ככה הבנתי מאחד מאנשי המכירות.

חיפשתי 307 מנוע 2000, ואז ראיתי איזה C4 יפה ומחיר לא רע.

כשביקשתי הנחה על ה 307 כמו ההנחה שהם עשו על ה C4 הוא אמר שיש בעיה לעשות הנחות כאלה על רכבים פרטיים,(ה 307 שראיתי הייתה מיד I פרטית)

כי בעל הרכב הפרטי שעשה טרייד אין קיבל עליו מחירון כמעט מלא, ובגלל שעל הליסינג מרוויחים מכל הכיוונים, אין בעיה לתת הנחה גדולה יותר ועדיין להרוויח יותר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
כל ה C4 המיובאות לארץ מצוידות ב 6 כריות אויר כסטנדרט.

ככל הידוע לי מתחילת השיווק של הרכב הוא יובא במפרט בטיחותי מלא הכולל 6כ"א + ESP

רק בשביל הרקורד: נתקלתי גם בכאלה עם 4 כריות אויר (מודל 2007 או 2008)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אבא של אישתי רכב רכב מודל 2007 ברמת גימור זהה לזו של הליסינג, הרכב מצויד ב 6כ"א וESP .

ייתכן שמודל 2006 הגיע רק עם כ"א.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...