Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי איזו שנה, כמה הוא עבר, מה הוא עבר(תאונות, שיפוצים למיניהם) ומה המצב הכללי של הרכב.

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם

אני הייתי ניגש אחרת לנושא:

מה אתה רוצה ממנו (מהרכב)?

אתה רוצה שיכין קפה - הוא לא.

שיהיה הראשון בכל רמזור - הוא לא.

המהיר והיציב בכביש מהיר - הוא לא.

שיא האמינות - הוא (כבר) לא.

תחבורה בסיסית (מאוד) - הוא כנראה כן (תלוי מה מצבו)

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

הג'סטי הוא רכב קטן ואם הוא במצב סביר ויחסית מטופל אז כן הוא חסכוני, ובעצם זהו, אין בו יותר שום דבר טוב הוא לא ממש יציב לא בטיחותי, אבל כן זול לאחזקה,

חפש אחת עם מזגן וללא חלודות למינהן,

ובקשר לאם הוא עבר תאונה והמחיר-העדפה שלי זה רכב עם מזגן וללא חלודות , (או לפחות לא משהו סופני שידרוש ממני סכום כסף גדול לתיקון) ושיש לרכב פגיעת שאסי ,

מאשר רכב עם שאסי נקי ושהוא לא מטופל כל כך או שאין מזגן,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם היא ידנית ועם מנוע 1200 סמ"ק, במצב סביר - תעשה את העבודה ולא תהיה יקרה לאחזקה.

בג'אסטי אוטומטית לא הייתי נוגע, גם ברכב עם מנוע 1000 סמ"ק - סיכוי גדול שהמנוע כבר עייף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...