Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לנו בבית קורולה 2007 ושקנינו אותה מהחברה אבא שלי לא שם מערכת

ויש מין מערכת מובנת שבאה עם הטויוטה אתם בטח מכירים להרבה זה ככה.

עכשיו אבא שלי אמר יל שאין מצב שאפשר להחליף מערכת באוטו וגם אם כן זה סיור רצח רציתי לדעת אם זה נכון?

ואם יש אפשרות לשים מערכת ברכב כי בסה''כ המערכת חמודה אבל לא קוראת MP3 ובכל זאת רוצה משהו יותר רציני

ורציתי לדעת אם רמקולים וסאב אפשריים לחיבור למערכת הקיימת ואם כדאי או שזה יהרוס?

תמונה של איך שזה ניראה מתוך אתר אינטרנט

http://www.icar.co.il/media/userfiles/leasing/models/gallery/248_big.jpg

פורסם

לדוד שלי יש קורולה 2008 ובחברה אמרו שאין מסגרות ל 2008 אבל חפרתי קצת ומצאתי ב ZAP ובעוד מקומות גם ל2007 וגם 2008 בין 300 -550 ש"ח.

פורסם

מסגרות אתה מתכוון לפנאל החיצוני??

אם כן זאת אומרת אז שיש אפשרות לפרק את הקיים ולהתקין מערכת ברכב אחרת טובה?

פורסם

אני מתכוון שיש מסגרת(תושבת) לרדיו סטנדרתי במקום הרדיו המקורי ובה אתה יכול לשים מה שאתה רוצה אפילו דאבלדין.

ואם תסתכל למטה בנושאים דומים יש את אותה שאלה

בהצלחה1

פורסם

קודם כל מדובר בקורולה 2007 - ממש לא אותו הסיפור של 2008

ב2008 המערכת המובנית קוראת MP3.

ב2007 דגמי SUN אין מערכת מובנית אלא יש יחידה אינטגרלית שמכניסים לתוכה HU (רדיו דיסק) בגודל סטנדרטי של 1DIN.

אני לא חושב שיחידה כזו צריכה להיות יקרה כי זה לא משהו מיוחד, תוכל להשיג כזאת בפירוקיות רכב ובחברה עצמה בלי הרבה בעיות אני מאמין שמחיר סביבות ה300 עד 400 שקלים עדיין יהיה סביר, לא אתפלא אם אפשר להשיג את זה גם בפחות.

ממש לא סיפור רציני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קיים פנאל מתאם לרכב הנ"ל, הסיפור הוא פשוט ובכלל לא מסובך. כפי שאדי כתב זה לא סיפור יקר "יחסית", מאידך אין לך מה לרוץ ולחפש בפירוקיות (אין שם) וגם לא בחברה (סתם יקר שם) אלא בחנויות נורמליות, במידה ולא תמצא שם אתה יכול לגשת "לגיל קאר" הם מתקיני הבית של טיוטה.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה, יש לי דגם GLI של טויוטה קורולה 2007. נאמר לי שלא ניתן להתקין/להסיף AUX או USB ועל כן יש להחליף את כל התושבת/מסגרת פנימית (של הרדיו עצמו) וחיצונית (מסגרת שכוללת את 2 תריסי המזגן שלצד הרדיו).

המסגרת/תושבת צריכה להיות של טויוטה מדגם SUN, למרות שהאוטו שלי GLI.

עלות המסגרת החיצונית חדשה מקורית של טויוטה הינה כ 1000 ש"ח.

עלות המסגרת החיצונית משומשת מפירוקים מקורית של טויוטה - כ 400 ש"ח (לפעמים זה כולל גם את המסגרת הפנימית)

לפי מה שהבנתי מסגרת כזו שאינה מקורית עלולה לא להיות תואמת ב 100% אם כי ייתכן וניתן לעשות התאמות אבל לא נכנסתי לזה..

בהצלחה למשדרגי הרדיו המקורי

• תוכן חדש...