Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רכב בשביל העבודה כשליח פיצה

ההורים שלי אמרו בין 5000-6000 ש"ח.. בשביל עבודה.

אני צריך רכב שיהיה בטיחותי, ואמינותי, וחסכוני כמובן.

ועדיף שיהיה רכב שחלקיו זמינים וזולים, ואתם יודעים שיהיה אפשר להשקיע בו קצת לשים מערכת נחמדה ועוד כול מיני דברים באוטו ליופי, או קצת כוח.. שיהיה נוח לשים או להרכיב.

תודה על העזרה :)

פורסם

בתקציב הזה חפש רכב שנוסע, אח"כ תחשוב על בטיחות , חסכון וכו'...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למה עכשיו להוציא גם רשיון על אופנוע.. סתם עוד ביזבוז לא צריך רישיון על אופנוע

ולמה חפש רכב שנוסע לא מתאים פיאט אונו או פורד פיאסטה לעבודה? ואז להשקיע בסט צמיגים איכותי לרכב יהיה ועוד דברים בשביל יציבות וכאלה?

פורסם

פיג'ו 106 יכולה לתת לך מענה ופיתרון.

תסתכל כאן, :arrow: יש מספר דוגמאות למכירה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
פיג'ו 106 יכולה לתת לך מענה ופיתרון.

תסתכל כאן, :arrow: יש מספר דוגמאות למכירה.

ל'

תודה רבה.. מצאתי שם 2 מכוניות חושב שהם בסדר.. אני ייתקשר אליו נברר איפה הוא ואני יילך עם 2 דודים שיש להם נסיון עם רכבים.

פורסם

בשבוע שעבר היה שרשור מעניין(:shock:)... בנושא "רכב מודרני ב8k " .לא יודע מה נסגר עם אותו בחור אבל אני זוכר שדובר שם

על סקודה פיליסיה....

בסכום הזה אין כוח ולא נעליים ,עדיף להשקיע את הכסף (של מערכת ושל יפיופים) ביישור קו .

Gn'f'R

פורסם

אפשר לשקול גם פיג'ו 205 ,ועם קצת מזל ויכולת גם במצב שמור.

בטיחותי? לא ניראה לי שיש דבר כזה במחיר של עד 6K.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

תודה על העזרה של כולם..

אני בכיוון של פיג'ו 106, 205 או ה-סוויפט

ואם יש למישהו אולי הונדה קוביה טובה למכור לי.. במחיר טוב אשמח מאוד

פורסם

לך על הסקודה פליסיה

יש לי אחת כבר כמעט שנה,

קניתי אותה ב 5 אלף. ולא השקעתי שקל עד לטסט (אבל זה עניין של מזל)

ואני אומר לך נסעתי באונו,205, ואין מה להשוות, במיוחד באיך שהאוטו נראה מבפנים.

אהבתי את שלי גם יותר מ306 של חבר שנת 98, אבל זה עניין של טעם.

אם אתה בקטע של חסכון תלך על מנוע 1.3 אפילו שיש לך 1.6 שלVW לבחירה.

בקיצור, יחס מחיר\תמורה לא תמצא גבוה יותר.

ואני מדבר גם על נוחות, אני בן אדם גבוה ולא צפוף לי לנהוג בה. הפאנל נראת מאווווד יפה לשנת 96, די נעים לשבת באוטו.

שוב הכל יחסי אבל עדיף שתבדוק את הפליסיה, אפילו ש 205\306 נשמע צעיר יותר.

דרך אגב אם אתה קרוב אלי אתה יכול לבוא לראות את האוטו וגם מה צריך במיוחד לבדוק בדגם הזה. אני מבת-ים, תרשום בפרטי.

אפילו שאני מחליף לאוטו חדש יותר, בעוד איזה כמה חודשים, חבל לי להפרד ממנה, אוטו ראשון והכל...:roll:

🤔

פורסם

חפש אופל קדט, אמינה חסכונית לאללה ויש כאלו עם דלת חמישית ושטח הטענה ענק.

לגבי בטיחות? לא הייתי ממליץ לך להיות במצב של תאונה איתה או עם כל אוטו במחיר הזה....

פורסם

אפשר למצוא די בקלות סיאט קורודבה/איביזה במחירים כאלה, ומדובר ברכבים ממש טובים יחסית למחירים שדורשים עליהם.

אפילו המנוע 1.4 די מספק וסוחב את הרכב בצורה מכובדת גם עם רכב מלא בעליות של סדום-ערד.

לקורדובה יש המון מקום, וגם הבאגז' די גדול (יותר מגדול מאשר של האיביזה). הייתי ממליץ לחפש את הדגמים של 95' עם המנוע 1.6, רכב מצוין שמתאים לדרישות.

JEP.

• תוכן חדש...