Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורסם

גם אני שקלתי בעבר להזמין את הסאבים האלה, זוג כאלה תחת המושב היה עושה פלאים.

כשהתעניינתי בהם, מצאתי המלצות דווקא לגרסה החדשה יותר, ה W3. לא זוכר את הנימוקים נגד ה W0.

בכל מקרה, אני לא מאמין שאפשר לטעות עם מי מהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה רציני אז צריך לפרק את הדלת ולבדוק את המידות ,לעשות חישובים וליבנות תיבה מתאימה

עקרונית המלצת היצרן היא לתיבה של 4.2 ליטר אטומה.

בתוך הדלת ניתן לבנות תיבה כזו מותאמת כך שלא תפריע לחלון או לחיבורי אלקטרוניקה.

פורסם

נקמיצ'י, שום סאב 6.5" נורמאלי (לא קיקרים למיניהם) לא יכנס לך בהתקנה של דלת סטנדרטית גולף דור4, העומק התקנה שלך שם הוא לא יותר מ65 מ"מ וגם זה בהגזמה.

פורסם

של ה+ES-06 העומק הוא 80 מילימטק, רק שני סנטימטר יותר ודורש תיבה לא גדולה לביצועים מקסימלים, רק 5 ליטר ויש לך דרייבק כמו סאב והרי זה מה שחיפשת לא? הHD-6 הוא מיד באס ולא סאב כמו שחיפשתי אצל JL.

הייתי ממליץ להסתכל עליו כאופוציה טובה יותר. או לפחות על ה06 הרגיל.

פורסם

אז ככה:

1. אני מעדיף לא להכנס לבניית תיבה.

2. המטרה שלהם לתת נמוכים ולהשלים את הקומפוננט.

3. ההגברה - 50W RMS, משהו שצריך לקחת בחשבון.

מבחינת עלות - אני חושב ש-200$ לזוג זה פחות או יותר מה שאני מתכוון להשקיע.

(הסכום הזה צריך לכלול את רכישת האלמנט באינטרנט + משלוח בתוך ארה"ב שהוא בד"כ חינמי).

פורסם
הכוונה היא לאלמנט 6.5 שישלים לי את הבמה וייתן לי את הנמוכים.

וופר?

א. אילו אלמנטים כבר יש לך?

ב. האם ביצעת בידוד?

ג. האם יש לך סאב?

גם אם תמצא סאב בסגנון שיכול להכנס בדלת ולעבוד בחלל שלה, תצטרך בידוד מסיבי.

אם תתקין וופר (לא סאב-וופר), כדאי להתקין אותו מקדימה ולא בדלתות האחוריות ותצטרך בכל מקרה סאב-וופר בנוסף.

נראה לי שמה שאתה צריך, אם אתה רוצה בס קדמי, הוא סאב טוב וכיוונים נכונים לכל המערכת.

אם אין לך אפשרות לסאב בתא המטען - אולי תשקול את האופציה שאיתמר הזכיר - תיבות קטנטנות מתחת למושבים.

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...