Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Holly F!

ובקיצור, הבחור התקין בגריל הקדמי רובה BB חזק במיוחד, והחליף את ידית ההילוכים בג'וייסטיק ששולט בירי!

לדעתי הוא צריך להוציא קיט כזה, כי אני אקנה בוודאות!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

זה ממש יורה? אמיתי?

זה מזכיר לי את התוכנית "נחש צפע" בתקופה שהייתי לקוח פראייר והייתי מחובר ל- HOT.

למי שלא יודע זאת היתה תוכנית עם רכב מסוג "וייפר" שהיתה מצויידת בכל הקומבינות האלה.

פורסם
:roll: יותר נחמד אם היא היתה ידנית והיה לה סמל על הגריל של 2 שפנים מ[צונזר]ים במקום השטות הזו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק שמשפחות הפשע לא ייראו את השירשור הזה....:twisted:

:lol:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אני סקרן לדעת מה היו התגובות אם מישהו בארץ היה עושה את זה.

אגב בעל הרכב כותב שהוא עשה את זה רק כדי לראות שהוא יכול לעשות את זה והוא כתב שהוא לא ישתמש בזה וכנראה אפילו יפרק את זה לאחר ההתקנה.

אם מישהו היה מפרסם כזה דבר בפורום הזה היו אוכלים לו את הראש...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מגניב רצח! זה קטן ובאמת אחל'ה דרך לנקום באנשים.(אם מישהו יחתוך אותך לדוגמא, אפשר יהיה להשאיר לו קצת סימנים מאחורה ולא יהיה לו מושג מאיפה זה בא, הבעיה היחידה היא שכניראה הכדורים יעופו לכיוון כלשהו אחרי שייפגעו ברכב והכיוון יכול להיות אלייך..)

פורסם

איך זה יכול להיות שיש מאזדה 3 עם חלונות קדמיים וכיווני מראות ידניים שלא הגיעה לפראיירי הליסינג בארץ? :shock:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
:roll: יותר נחמד אם היא היתה ידנית והיה לה סמל על הגריל של 2 שפנים מ[צונזר]ים במקום השטות הזו

אתה מתכוון לאחד כזה?

TURBOCONEJO

אגב הסמל הזה אמיתי לחלוטין, במו עיני ראיתי אחד על איזו לאנצ'ייה לפני כשנתיים פלוס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה כל כך מגניב בכדורים בגודל 6 מילימטר שמתעופפים מרכב?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...