Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

חבר שלי חסך בסיביבות ה2000 שקל

אני המלצתי על קומפוננטים קדימה של מורל אייבריד או הסדרה הגבוה של הרץ שזה בערך 1800 שקל

מגבר יש לו משהו טוב יש סאב כפול באוטו של סרוין וגה שמחובר למונו בלוק

עכשיו השאלה היא כזאת

מה עדיף

לקנות אחד משתי הקומפוננטים האלה ולהתקין אותם מקדימה ובכסף שנותר להביא 6*9 אחורי של מורל פלוס/JBL (עשו לנו הנחה)

או לחלק את ה2000 שקל האלה ל2 ולקנות שתי קומפננטים אחד קדימה ואחד אחורה כל אחד בסביבות ה1000

בגלל שעוד לא שעמתי קומפוננטים מהאחורה אז אין לי מושג מה להגיד וזה חבר טוב אני לא יעשה עליו ניסוי

אבל אשמח לתשובה תודה:)

פורסם

לפי דעתי עם יש לחברך סאב וופר אז אין שום טעם בלהשקיע כסף ברמקולים 6X9 מכיוון שאני לא מאמין כל כך שחסר לו באס.

את הכסף שנשאר לחברך מהרכישה של הקומפוננט עדיף שיוסיף לתקציב שיש לו להתקנה ויעשה התקנה איכותית יותר או חיווטים איכותיים יותר.

בקשר לסט הוא עשה בחירה נכונה,סט מעולה מניסיון אישי איתו.

מקווה שעזרתי.

פורסם
לפי דעתי עם יש לחברך סאב וופר אז אין שום טעם בלהשקיע כסף ברמקולים 6X9 מכיוון שאני לא מאמין כל כך שחסר לו באס.

את הכסף שנשאר לחברך מהרכישה של הקומפוננט עדיף שיוסיף לתקציב שיש לו להתקנה ויעשה התקנה איכותית יותר או חיווטים איכותיים יותר.

בקשר לסט הוא עשה בחירה נכונה,סט מעולה מניסיון אישי איתו.

מקווה שעזרתי.

ההתקנה היא מעולה

והוא רוצה צליל היקפי מה שנקרא השאלה

היא פה איכות

מה עדיף קומפוננט קידמה ואחורה או רמקולים אחורה וקומפוננט קדימה

פורסם

איכות לא נמדדת אם יש סט מקדימה ומאחורה אלה איכות נמדדת באיכות הסט.

המלצתי היא לנסות לקבל אלצהיימר בתחום ה6X9 ולשכוח שהוא קיים כי הוא מיותר כשיש לך את הסאב ולא משנה איזה סאב.

לדעתי רצוי לקנות הרץ הי-אנרג'י סט מעולה למחיר שלו.

פורסם

רק הרץ היי אנרג'י?

אין עוד סטים טובים למחירם ? ? ?

ממתי יצרן שולי כזה הפך להיות מידת איכות בארץ?

איפה מורל אם ככה?

איפה רוקפורד?

איפה הייבריד אודיו?

איפה סיסטם אודיו?

איפה מק אודיו?

איפה DLS למשל ?

אפילו פוקאל, והמחירים של אלרון לא מדהימים...

פגשת פעם רמקול של קנטון לרכב למשל? תעשה השוואה בינו סט של 150 יורו בחו"ל להיי אנרג'י. מעניין מי יקח...

ובכלל מה זה ההגדרה הזו ? כלומר, מה זה תמורה של סט למחירו ? ואם סוג הסאונד לא טוב?

אם זה רמקול שאתה מכניס לו 2% וואט יותר ושרפת אותו ?

סתם לדוגמא. האם זה פוגע בו?

האם זה רמקול שאתה משנה לו פאזות טיפה והוא יוצא מכל איזון? או להפך, כל שינוי רק עושה אותו טוב יותר?

• תוכן חדש...