Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני נמצא לפני קנייה של מערכת-HU קומפוננט מגבר וסאב.

ואני לא רוצה ללכת על עיוור אני רוצה לשמוע הרבה דברים שאני יוכל להחליט את ההחלטה הכי טובה בלי להצטער.

והבעיה היא שכל מקום שאני מגיע אליו או שלא שם בתצוגה או ששם רק כמה חברות מסויימות שבדרך כלל קרה שאני לא מעוניין בהם.

רציתי לדעת אולי מכם איפה אני יכול לשמוע מגוון גדול של רמקולים ולהחליט?יש מקום כזה?

הייתי רוצה להגיע למפגש שמתקיים מדי פעם אבל אני שומר שבת וראיתי שזה בשבת תמיד.

יש למישו דרך לעזור לי?

תודה.

פורסם

דבר ראשון, לאחרונה המפגשים נמשכים לאחר צאת השבת, כך שאתה יכול להגיע ולהתרשם עדיין מכול המערכות.

דבר שני, יש לך חברה מועדפת שאתה רוצה לשמוע?

כי אולי אם תהיה יותר ממוקד, נוכל להפנות אותך למקום הרלוונטי עבורך.

ואיפה אתה גר?

פורסם

אני גר במרכז בגבעתיים.

רציתי לשמוע כל מני דברים,מורל,ועוד.

וכל מני סאבים למינהם שעדיין לא ראיתי בתצוגה בשום מקום.אולי לא חיפשתי מספיק?

תודה על המידע בקשר למפגשים אני ינסה להגיע.

יש לך איך לעזור לי בקשר לחנויות מסויימות שאני יכול לשמוע מגוון רחב של דברים?

פורסם

את כול הסטים של מוראל למעט האילייט, אתה יכול לשמוע אצל פומפה משווק מורשה של מוראל.

יש להם שם חדר תצוגה של מוראל.

הם יושבים ברמת גן.

פורסם

הייתי אצלו לפני כמה חודשים.

אמר לי שהוא לא שם מורל בתצוגה כי אין עליהם אחריות,לפי מה ששמעתי שביררתי את זה,זה חארטה.

משהו השתנה?הוא נהיה משווק מורשה?אתה בטוח?

פורסם

ידוע אולי מתי מתקיים המפגש הבא?

ורציתי לבקש משהו,אם יש מישהו מאיזור המרכז שיש לו קומפוננט של מורל,טמפו,דוטק,דוטק אוביישן או הייבריד.

ומוכן לתרום לי כמה דקות של השמעה מזמנו אני אשמח כי זה נורא נורא חשוב לי.

אם מישהו מוכן לעזור לי שישלח בבקשה הודעה פרטית.

תודה רבה!

פורסם
את כול הסטים של מוראל למעט האילייט, אתה יכול לשמוע אצל פומפה משווק מורשה של מוראל.

יש להם שם חדר תצוגה של מוראל.

הם יושבים ברמת גן.

לשמוע רמקולים בתצוגה בחנות לא שווה כלום.

צריך לשמוע אותם באוטו כמו שהם יהיה באמת.

תנסה להגיע למפגש שיהיה ואז תדע הכל .

פורסם

1+

גם אני חושב שכדאי לך לעשות מאמץ ולהגיע למפגש.

לשמוע ולראות איך הם באמת, לקבל אינדיקציה אמיתית (לרוב מנוצלים לא רע, אנשי הפורום..:lol:).

וכך תוכל לדעת פחות או יותר איזה גוון צליל אתה אוהב...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אתם צודקים,אבל יהיה לי קצת קשה לחכות שלושה שבועות כי לפי מה שאני רואה זה הזמן שיהיה את המפגש הבא.

נראה מה נעשה.בכל מקרה תודה לכולכם עזרתם לי מאוד

פורסם

שמע אני הייתי בפומפה לפני שנה וכמה חודשים אני באמת לא יודע אם משהו השתנה.

דבר שני ברור שעדיף לך להגיע למפגש ולשמוע את הסטים מותקנים ברכבים (הרי זה הסביבה הטבעית שלהם לא?)

תגיע למפגש כך גם תוכל לשמוע סטים ברמה גבוהה מאוד גם ברמה שאתה רוצה. וכך תוכל לדעת לאן אתה רוצה לכוון עם המערכת שלך.

• תוכן חדש...