Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להתקין ברכב (מאזדה 626) CAR PC ,ואני צריך שתעזרו לי

בבחירת הרכיבים .

הספק שיפעיל את המחשב ,הוא M4-ATX 250W .

במקום ארד דיסק ,אני מחבר SSD בנפח 30GB או 60GB .

לגבי כל השאר אני צריך שתציעו לי מה כדאי .

נ"ב: ה-CAR PC יתחבר לכניסת ה-AUX של הרדיו דיסק DXZ-776 של קלריון.

בתודה מראש

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי בעיית מקום .

לפי דעתי עדיף לוח MINI ATX (או MICRO ?) .

עופר.י

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

micro ATX

גדול יותר מ

mini ITX

בקיצור, תייבא מארה"ב לוח אם mini ITX עם מעבד ATOM 330 מובנה,

שים לב בארץ זה נמכר עם מעבד אטום 230 - אל תקנה

רק 330 מארה"ב או אם תשיג בארץ

פורסם

אני יותר מעוניין בלוח MICRO ATX עם מעבד כפול ליבה 8).

יש הצעות ?

נ"ב:אני מעדיף לעשות את כל הרכישות בארץ .

עופר.י

פורסם

לוח מיקרו גדול יותר,

אם אכן אתה מעוניין בלוח כזה לדעתי היום השילוב הכי טוב :

מעבד AMD Athlon 64 X2 5050e Box

₪335

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1267

לוח אם GIGABYTE GA-M61PME-S2

₪272

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38459

זיכרון Mushkin DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP

₪751

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991529

סה"כ מחיר לכל המוצרים:682₪

פורסם

אני חושב...שלא. (טל פרידמן מחקה את רוני דניאל..)

לדעתי, אין תחליף ל MICRO כי לוחות ה MINI ITX - מלבד הDG45FC של אינטל, לא נותנים פיתרון הולם ל CAR PC מבחינת יכולות עיבוד (אצלי, כרגע בבית על מעבד 5050E - קונסול מריץ בערך 32 פילטרים (4*8) ובהשמעה של FLAC עם CENTRAFUSE הוא עומד על 45 אחוז - משמע יש מצב שהקטנצ'יק של אינטל לא יעמוד בזה ויהיו לך תקיעות (אם הכוונה היא קונסול - אני לא יודע מה קורה עם KX - אבל המחירים +- זהים כך שאם יש מקום עדיף לוח רציני עם מעבד רציני יותר)

כרטיס קול - אני הייתי לוקח 1010LT עם הכוונה היא למערכת רצינית או את ה CLUB3D AGRIPPA עם הכוונה היא קצת פחות רצינית (שניהם מעולים, ההבדל משתקף ברמת החיווט, יציבות הדרייברים, ספיחת רעשים מהמחשב וסאונד בסופו של דבר)

לעניין המסך - אם יש לך מקום ל DOUBLE DIN יכול להיות שיש לי הצעה מעניינת - מי שמעוניין במשהו מטורף מושקע וייחודי בארץ (אולי..- פשוט יש לי 2) מוזמן לדבר איתי בפרטי. אם הכוונה היא להשקיע פחות - 629 תאורת LED.

...CASKA for life

פורסם
micro ATX

גדול יותר מ

mini ITX

בקיצור, תייבא מארה"ב לוח אם mini ITX עם מעבד ATOM 330 מובנה,

שים לב בארץ זה נמכר עם מעבד אטום 230 - אל תקנה

רק 330 מארה"ב או אם תשיג בארץ

יש כבר בארץ עם ה 330, זה נמצא בחנויות ולא מפורסם באינטרנט, לפחות נכון לעכשיו.

פורסם

עתיד :

מבחינת מחיר נראה מעולה .

האם אין צורך ביותר זיכרון ?

מה בערך הצריכה של הסטאפ הזה ?

עופר.י

פורסם

לדעתי יש צורך ביותר זיכרון - הדרישות מ CAR PC רק עולות עם הזמן וניתן למצוא היום 2GB ב 120 ש"ח.

עוד דבר, תרד מ SSD - זה לא נותן שום דבר - צא מהאשליה שזה יותר מהיר, זה לא, חבל על הכסף - בדקתי.

אתה יכול להריץ היום VISTA מדיסק און קי של 32 GB בעלות של 250 ש"ח - אותו הדבר הרבה פחות כסף - וגם זה מיותר.

ההבדל הוא של 3-4 שניות ב BOOT וזה לא משמעותי - המחיר הזה הייתי מוסיף עוד הרד-דיסק ומריץ שתיים קטנים ב RAID :-) (סתם..).

צריכה של 120W +-

...CASKA for life

פורסם
מעבד AMD Athlon 64 X2 5050e Box

לוח אם GIGABYTE GA-M61PME-S2

זיכרון Mushkin DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP

סה"כ מחיר לכל המוצרים:682₪

עתיד :

מבחינת מחיר נראה מעולה .

האם אין צורך ביותר זיכרון ?

מה בערך הצריכה של הסטאפ הזה ?

עופר.י

זה הסטאפ שיש לי. יציב (בינתיים, עוד לא הותקן ברכב). מבחינת צריכה אין מה לדאוג אם אתה משתמש בM4.יש לך טווח ביטחון גדול מספיק.

לגבי הרדדיסק, לא רואה שום סיבה להשתמש בSSD, אלא אם כן אתה איש שטח(נוסע בשטח כל יום,ושובר את האוטו). הרד דיסק 2.5" של WD יעשה את העבודה.

ולגבי זיכרון, תריץ חיפוש בזאפ, אני קניתי 2GB ב110 ש"ח, של קינגסטון.שווה לקחת טווח ביטחון.

בהצלחה.

פורסם

מאיזו סיבה לא מומלץ 1DIN ?

הסיבה העיקרית שאני רוצה מסך כזה ,זה כי אני לא רוצה לוותר

על HU שלי .

ומה דעתכם על הנתונים של המסך הזה ?

עופר.י

פורסם

גם ב 1DIN יש טובים וזולים יותר אם אתה מוכן לשקול יבוא (תחסוך 500-700 ש"ח)

אני התחלתי מנקודת המוצא שלך וחשהתי אפילו לחבר מחשב ב COAX למכשיר של NACKAMICHI CD700II..

אחרי שראיתי מה מסוגל לעשות מחשב ואת נוחות העבודה איתו ברכב, נוכחתי להבין שאין צורך בשילוב, זה אומנם יותר מסובך אבל ברגע שזה עובד והתרגלת אתה מסודר ולא תוכל אחרת.

מה שכן, תיאלץ להתפשר בתחום הרדיו כי בינתיים אין פיתרון מושלם לרדיו ברכב (יש HQCT - אבל הוא גם יקר וגם קולט +- כמו כולם)

תשקול צעדיך, תראה כמה מערכות שכאלו פועלות במפגש ותתקדם ל CAR PC מלא.

וכמו שאמרתי קודם, אם מעניין אותך DOUBLE-DIN, יש לי אופציה מאוד מעניינת (בפרטי)

...CASKA for life

• תוכן חדש...