Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ אימפרזה GT 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירי טיפולים/חלפים:

פלאגים - 187 ש"ח (eBay)

פילטר שמן - 81 ש"ח (חברה)

שמן - כ-350 ש"ח (פרסי)

זוג צלחות קידמיות - 1264 ש"ח (חברה)

טיפול שכלל: שמן, פילטר שמן, פילטר דלק, פילטר אויר ועבודה - 952 ש"ח (אחרי הנחה - חברה)

טיפול טיימינג שכלל: רצועה, מותחנים, מחזיר שמן, מים, עבודה ועוד כמה קטנות - 2219 (אחרי הנחה - חברה)

יש דברים שלא שווה לקנות/לעשות בחברה, לדוגמא: אני מחליף קלאץ' בקרוב, עלות חלקים בחברה כ-3200 ש"ח (לא כולל עבודה) - עלות חלקים מ-eBay כ-1700 ש"ח (אחרי משלוח ומיסים).

אני אומר - לא כזה נורא, אבל הדלק כן נורא :?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם לא תאמינו איזה באסה .

נסעתי אחרי יקנעם כביש פתוח מותר 90, נסעתי קצת מהר לא זוכר בדיוק כמה.

הייתי אחרי עבודה, בדרך הביתה בסביבות 12:30 בלילה, פתאום ניידת אחריי.

עוצרת אותי ומראה לי שנסעתי 138 קמ"ש, {לפי דבורה} הוא אומר שהוא עמד בצד באיזה תחנה אבל לא ראיתי אותו.

היה קצין בן שר$#^&ה, שעשה לי שימוע במקום והחליט לתת לי שלילה מנהלתית ל30 יום עד למשפט.

מה שלא אמרתי לא עזר, אח מה יהיה אם הזו#% האלה.

מתי יעזבו אותנו בשקט.

עכשיו לעניין אתם רואים למה אני רוצה אימפרזה :lol:

עכשיו באמת לעניין, אני לא מתכוון לוותר על החלפת הרכב בגלל זה.

אז ככה לאלעד תודה על התשובה הכנה.

אני לא נהג חדש, אני 6 שנים אם רשיון.

הכוונה שלי הייתה שבגיל 24 נגמר לי גם הנהג צעיר, וזה יוריד לי עוד הרבה מהביטוח.

ואני לא מתכוון להתחיל ללמוד בזמן הקרוב.{לפחות שנה}

עוד משהו שלא כל כך הבנתי, אתם אומרים לי שאני עוד צעיר בשביל זה.

אני דווקא חושב שאם לא עכשיו אז מתי?

שכן יהיה לי אישה ילדים ודירה.

ועוד משהו מה אתם אומרים על הוספת לאון טורבו 4X4 לחיפוש?

שנתון יותר מתקדם, מחיר כמעט אותו דבר.

רק קצת יותר חלשה, אבל אין דבר שציפ איטרקולר וכו' לא יפתרו.

לפי מה שהבנתי, עלויות אחזקה שלה כבר יותר סבירות והיא יותר אמינה.

אני עוד לא מעכל את זה, מעניין מה יקרה שאני אקום בבוקר ואצטרך לנסוע לעבודה :evil:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אם עכשיו תפסו אותך על 138 ,שתהיה לך GT שתדרבן אותך ללחוץ במצב דומה כנראה שתהיה על 180 ואז תאלץ לעבור לחופשי חודשי.

בכל אופן צריך להזהר איתם,במיוחד עם עניין הדבורה המפתיעה.

מה צרכייך מהרכב?

קו ישר?,סיבובים?

יכול להיות שהכיוון שלך לא נכון ואתה יכול להתמקד ברכבים אחרים שיסבו לך אושר והנאה מנהיגה.

הכל תלוי מה אתה מחפש.

הGT הוא רכב קיצוני ולא סלחני כלל,טעויות קלות יסתיימו בנשיכה כואבת.

לכן לא מומלץ לנהג לא מיומן(אני לא אומר שאינך מיומן),מומלץ לעלות בהדרגה וכמובן גם לקחת שיעורי נהיגה מתקדמת\ספורטיבית.

יתרום לך הרבה.

פורסם

תרשה לי להוסיף לך קצת מנסיוני:

1.אמרת שאתה לא מתגרזן-אז למה לעזאזעל אימפרזה GT או כל רכב מוגדש אחר ? תוריד למחשב סאונד של פורק ותמשיך לנסוע באיזה רכב שיש לך כרגע עם הוצאות אחזקה ודלק נורמליות.

זה נאמר בציניות כמובן,מאחר ומי שקונה אימפרזה GT קונה אותה כי הוא מכיר את הפוטנציאל ורוצה לנצל (שזה בסדר גמור), וחלילה לא לעקוץ,אבל עצם זה שנתפסת עם רכב על 138 קמ"ש אומרת שגם אתה (כמונו) אוהב להנות מנהיגה לעיתים מהירה מהמקובל.

2.רכב ספורטיבי אטמוספרי זה בור בלי תחתית,ואני לא אומר את זה בהקשר שלילי חלילה.

כמו שבחור שיש לו את החברה הכי כוסית בעיר מתרגל למראה שלה תוך שבוע וכבר מחפש מישהי יותר כוסית,אותו דבר רכב ספורטיבי,אתה קונה רכב חזק מאוד,אבל אחרי חודש גם זה כבר לא מספיק.

ואז אתה מתחיל לפזול לצנרת,פילטרים,FREE FLOW וכו'.....

לא סיפור זול.

3.זוכר את הסעיף הקודם (בור בלי תחתית וכו'...) ?

יפה, אז ברכב מוגדש לא רק שזה לא זול,זה אפילו הופך להיות פוטנציאל למאוד יקר....כי פתאום בא לך צ'יפ נותן לך עוד 50 כ"ס ובמקביל נותן לך פחות קילומטרז' לכל מיכל דלק (בלי להכנס לזה שאת הצ'יפ אתה לא מקבל כתרומה),ואחרי חודש גם זה כבר שגרתי,אז אתה פוזל לכיוון אינטרקולר....ואחרי שהתקנת אותו אתה נזכר שהרכב עוד מההתחלה לא בלם מי יודע מה....

ואחרי שהוא התחיל לבלום מי יודע מה,אתה נזכר שאומנם כרגע הוא חזק ובולם אחלה, אבל בפניות של 70 מעלות במהירות 100 קמ"ש אין לך תחושת ביטחון,אז אתה רץ לקנות אנטירולים חדשים ובוקסות פאוור פלקס וכו'......ואיך זה יכול להיות שהרכב עדיין על הבולמים המקוריים ?.......רק בילשטיין או איזה קויילאובר טוב.....

בקיצור ידידי.....הרבה כסף.

4.ואז אתה מגלה את E-BAY,שבהתחלה אתה מזמין ממנו רק את השמן לטיפול,אבל בדיוק כשהזמנת את השמן,אתה קולט בתחתית העמוד את השורה "אנשים שרכשו את השמן התעניינו גם ב: " ואז יש לך תמונות סקסיות של לוח שעונים עם רקע כחול, וספי דלתות מאלומניום.....

עוד כסף.....

5.ואז אחרי שסיימת את הכל,אתה פותח טופיק בפורום הטכני "עשן לבן מהאגזוז,הרכב לא גודש כמו שצריך", ואחרי שכל המומחים עונים לך ומייעצים ורפי לין אפילו נותן כתובת ומספר טלפון של התותח לענייני עשן לבן וחוסר גדישות,אחרי שבועיים אתה פותח שרשור חדש בפורום שיפורים עם הנושא "הלך הטורבו,לאיזה טורבו להחליף?",ואז כולם אומרים לך שאם כבר הלך הטורבו, נצל את ההזדמנות ותיקח טורבו יותר גדול,ואל תשכח על הדרך כבר להריץ עוד איזה טיפול למנוע,אולי איזה טיימינג קטן כדי לוודא שהכל בסדר ושהטורבו ירגיש טוב כשמתקינים אותו....

עוד כסף....

ידידי פותח השרשור,

אל תכעס מכל מה שרשמתי,אני כותב לך את זה מתוך נסיון,אמנם לא על אימפרזה GT,אבל על רכב ספורטיבי אחר, כמו שאומרים בצבא, "שורות אלה נכתבו בדם".

עם משכורת של 4000 שקל אתה לא רק שתחייה מאוד צפוף,קח בחשבון שאתה הולך לחיות במינוס עמוק.

אין מה לעשות,אימפרזה טורבו זה רכב שקל לקנות,אבל את הסטירה האמיתית אתה מקבל כל חודש בחודשו בדמות הוצאות גדולות של דלק,אחזקה,טיפולים,שיפורים,ביטוחים וכו'.

כמה גדולה הסטירה החודשית ?

משוואה ישרה של עומק הכיס שלך.

כיס עמוק=ליטוף קל וטפיחה על השכם.

כיס לא עמוק=היי קיק לפנים.

ובמילים יותר ברורות, עם 5000 שקל- עזוב אותך מאימפרזה טורבו, חפש משהו יותר שפוי,חפש איזו קליאו ספורט (אחרי טיימינג ופולי מנוע),אחלה אוטו שבעולם,כוח לא חסר,אחיזה לא חסר,למרות שהוא ביצועיסט לא קטן הוא מאוד חסכוני בדלק, ובקיצור נכון לעכשיו הוא יתן לך הכי הרבה פאן לשקל (כמובן בהתאם לעומק הכיס שלך,אם היה לך כיס עמוק יותר הייתי אומר לך ללכת על M3).

קבל באהבה את הטיפים שכולם פה נתנו לך,זה רק מנסיון וכדי שלא תצטרך לפשוט רגל בגיל 24..

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תרשה לי להוסיף לך קצת מנסיוני:

1.אמרת שאתה לא מתגרזן-אז למה לעזאזעל אימפרזה GT או כל רכב מוגדש אחר ? תוריד למחשב סאונד של פורק ותמשיך לנסוע באיזה רכב שיש לך כרגע עם הוצאות אחזקה ודלק נורמליות.

זה נאמר בציניות כמובן,מאחר ומי שקונה אימפרזה GT קונה אותה כי הוא מכיר את הפוטנציאל ורוצה לנצל (שזה בסדר גמור), וחלילה לא לעקוץ,אבל עצם זה שנתפסת עם רכב על 138 קמ"ש אומרת שגם אתה (כמונו) אוהב להנות מנהיגה לעיתים מהירה מהמקובל.

כמו שבחור שיש לו את החברה הכי כוסית בעיר מתרגל למראה שלה תוך שבוע וכבר מחפש מישהי יותר כוסית,אותו דבר רכב ספורטיבי,אתה קונה רכב חזק מאוד,אבל אחרי חודש גם זה כבר לא מספיק.

לא סיפור זול.

3.זוכר את הסעיף הקודם (בור בלי תחתית וכו'...) ?

יפה, אז ברכב מוגדש לא רק שזה לא זול,זה אפילו הופך להיות פוטנציאל למאוד יקר....כי פתאום בא לך צ'יפ נותן לך עוד 50 כ"ס ובמקביל נותן לך פחות קילומטרז' לכל מיכל דלק (בלי להכנס לזה שאת הצ'יפ אתה לא מקבל כתרומה),ואחרי חודש גם זה כבר שגרתי,אז אתה פוזל לכיוון אינטרקולר....ואחרי שהתקנת אותו אתה נזכר שהרכב עוד מההתחלה לא בלם מי יודע מה....

ואחרי שהוא התחיל לבלום מי יודע מה,אתה נזכר שאומנם כרגע הוא חזק ובולם אחלה, אבל בפניות של 70 מעלות במהירות 100 קמ"ש אין לך תחושת ביטחון,אז אתה רץ לקנות אנטירולים חדשים ובוקסות פאוור פלקס וכו'......ואיך זה יכול להיות שהרכב עדיין על הבולמים המקוריים ?.......רק בילשטיין או איזה קויילאובר טוב.....

בקיצור ידידי.....הרבה כסף.

4.ואז אתה מגלה את E-BAY,שבהתחלה אתה מזמין ממנו רק את השמן לטיפול,אבל בדיוק כשהזמנת את השמן,אתה קולט בתחתית העמוד את השורה "אנשים שרכשו את השמן התעניינו גם ב: " ואז יש לך תמונות סקסיות של לוח שעונים עם רקע כחול, וספי דלתות מאלומניום.....

עוד כסף.....

5.ואז אחרי שסיימת את הכל,אתה פותח טופיק בפורום הטכני "עשן לבן מהאגזוז,הרכב לא גודש כמו שצריך", ואחרי שכל המומחים עונים לך ומייעצים ורפי לין אפילו נותן כתובת ומספר טלפון של התותח לענייני עשן לבן וחוסר גדישות,אחרי שבועיים אתה פותח שרשור חדש בפורום שיפורים עם הנושא "הלך הטורבו,לאיזה טורבו להחליף?",ואז כולם אומרים לך שאם כבר הלך הטורבו, נצל את ההזדמנות ותיקח טורבו יותר גדול,ואל תשכח על הדרך כבר להריץ עוד איזה טיפול למנוע,אולי איזה טיימינג קטן כדי לוודא שהכל בסדר ושהטורבו ירגיש טוב כשמתקינים אותו....

עוד כסף....

ידידי פותח השרשור,

אל תכעס מכל מה שרשמתי,אני כותב לך את זה מתוך נסיון,אמנם לא על אימפרזה GT,אבל על רכב ספורטיבי אחר, כמו שאומרים בצבא, "שורות אלה נכתבו בדם".

עם משכורת של 4000 שקל אתה לא רק שתחייה מאוד צפוף,קח בחשבון שאתה הולך לחיות במינוס עמוק.

אין מה לעשות,אימפרזה טורבו זה רכב שקל לקנות,אבל את הסטירה האמיתית אתה מקבל כל חודש בחודשו בדמות הוצאות גדולות של דלק,אחזקה,טיפולים,שיפורים,ביטוחים וכו'.

כמה גדולה הסטירה החודשית ?

משוואה ישרה של עומק הכיס שלך.

כיס עמוק=ליטוף קל וטפיחה על השכם.

כיס לא עמוק=היי קיק לפנים.

ובמילים יותר ברורות, עם 5000 שקל- עזוב אותך מאימפרזה טורבו, חפש משהו יותר שפוי,חפש איזו קליאו ספורט (אחרי טיימינג ופולי מנוע),אחלה אוטו שבעולם,כוח לא חסר,אחיזה לא חסר,למרות שהוא ביצועיסט לא קטן הוא מאוד חסכוני בדלק, ובקיצור נכון לעכשיו הוא יתן לך הכי הרבה פאן לשקל (כמובן בהתאם לעומק הכיס שלך,אם היה לך כיס עמוק יותר הייתי אומר לך ללכת על M3).

קבל באהבה את הטיפים שכולם פה נתנו לך,זה רק מנסיון וכדי שלא תצטרך לפשוט רגל בגיל 24..

:wink:

מחזק את דבריו של ידידי הכותב מעליי.

מילה במילה.

אימפרזה טורבו=אחד הרכבים היקרים לאחזקה, ואומר לך את זה הפעם גם בנאדם שהוא בעלים של STI.

אני במקומך הייתי פוזל לכיוון איביזה\לאון טורבו אם אתה רוצה הרבה כח ופוטנציאל שיפורים ענק עם מנוע חזק מאוד ומצויין ואמין מאוד, או קליאו ספורט שלא כל כך לטעמי אבל יש כאלה שכשהם עולים על אחת הם לא יכולים לרדת-אולי גם אתה תהיה אחד מהם, תנסה.

פורסם

הרכב ביחיד שאני פוזל לכיוונו זה הלאון טורבו בגלל שהוא גם הנעה כפולה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
דוקטור, אני לוקה במקרה חמור של סעיפים 3 ו-4 :roll:

מכון אברהמסון מטפל בדברים כאלו? :lol:

ידידי,

אין לזה פתרון,פשוט זה עדיין לא הוגדר כמחלה רשמית,אז אין תיקצוב למחקרים מדעיים.... :wink:

אני מכיר את המחלה הזאת מקרוב, הייתי חולה בה בעצמי כשהיה לי את הרכב הקודם שלי, זה התחיל מסתם ידית הילוכים שקרצה לי באי ביי, משם קלטתי בזוית של העין את אותו חלק של "רוכשים של אותו מוצר התעניינו גם ב...", ואז גיליתי שאני מתעניין גם בקלפים חדשים ללוח השעונים,ועל הדרך עניינו אותי ספי הדלתות הסקסיים מאלומניום,בהמשך החלטתי שהשילדה המקורית המדהימה של ה-106 XSI שלי לא מספקת אותי, אז קניתי סרן שלם של ראלי דור ראשון ואנטירול קדמי, כשזה לא הספיק הזמנתי מחו"ל אנטירול אחורי יותר עבה, וכדי להשלים את החגיגה הושבתי את הרכב על רבעיית בילשטיינים,ואז ראיתי איזה מוט סקסי אדום, אז קניתי אותו (סטראט קדמי תחתון), ואז החלטתי שאני מפסיק לטפל במנוע ונותן לו למות על מנת להביא יורש בריא וחזק יותר,ואכן הבאתי מנוע חדש, אבל מה,לא תעשה שיפוץ ראש מקיף ותגלח קצת ממנו לטובת יחס דחיסה משופר יותר ? בטח שתגלח ותשפץ,ואם כבר מנוע חדש, לא תשים רצועת טיימינג+מותחן+משאבה חדשים ? ופולי מנוע, לא תשפץ ? ואיך אפשר בלי קלאץ' חדש ? ואם כבר הכל פתוח,לא תפנק את הגיר בשמן קראמי שעושה לו נעים בהעברות ולך כואב בכיס ? וצינורות מים לא תחליף ? וקולר שמן לא תשפץ ? ובלמים לא תחליף ?

ויש עוד מליון ואחד שיפורים ושיפוצים,שאתה עושה כי אתה רוצה שהרכב שלך יסע מושלם ושתהנה ממנו כל פעם מחדש.

את הרכב מכרתי עם חור בכיס אבל חתיכת חיוך היה מרוח לי על הפנים בתקופה שהוא היה שלי.

לכן הזהרתי את פותח השרשור, שיבין את גודל החור בכיס ועומק המינוס, אבל אם הוא מחליט להכנס לזה, אז ברכותי, הוא עומד בפני אחלה חוויה !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם כבר הכיוון הוא אימפרזה, והמטרה היא עלויות אחזקה שפויות (יחסית), הייתי מחפש במקומך רק רכב סטנדרטי (קשה למצוא אבל יש כאלו).

ועל הדרך גם משאיר אותו סטנדרטי. כמובן, אם המטרה היא לחסוך בהוצאות ו"להסתפק במה שיש".

בכל מקרה, אין קשר בין מע' ההנעה הכפולה (הקבועה) של האימפרזה לזו של הליאון (שאינה קבועה).

למה ההתעקשות על תצורת הנעה כפולה ומוגדשת, אגב ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אח, תאמין לי עידן, פירטת עכשיו בדיוק סיפור החיים שלי עם הקליאו.

אומנם אצלי אני משחק עם האחיזה (קוילאוברים, באקט ורתמות) ועם הדברים מסביב למנוע (פליטה ויניקה) מכיוון שאין הרבה מה לעשות עם המנוע וגם הברקסים של האוטו מדהימים (לא צריכים לשחק אתם). אני כ"כ שמח עם העובדות האלה אחרת אני הייתי כבר מרושש (המוסכניק של,י שמטפל עיקר ברכבי פורשה, אמר לי (לאחר שהוא ראה את האטמי סעפת יניקה המיוחדים שקניתי) שאם הייתה לי פורשה כמו לרוב הלקוחות שלו הייתי מזמן ממשכן את הבית בשביל כל המשחקים האלה).

אני בדיעה של מר תעלול. לפני שאתה מחליט איזה רכב יותר טוב מהשני כדאי שתעשה עליהם סיבוב. יכול להיות לדוגמא שפונטו HGT תענה על רוב הדרישות שלך ולא תעשה לך כזה כאב גדול בכיס.

אני אתמול עשיתי סיבוב של 10 דקות על הקליאו לקונה פוטנציאלי, לקחתי 2 סיבובים בכוונה בצורה מופרעת כדי להוכיח לו שהרכב לא כזה "נושך" כמו שכולם אומרים, פשוט אתה צריך לדעת מה אתה עושה ואיך הרכב הולך להגיב. בקיצור, הבחור יצא מהאוטו מפוחד כי עד היום הוא רק קרא על היכולות של הקליאו ורק עכשיו הדגימו לו מה הרכב יכול לעשות. אני חייכתי כי זה גם מה שקרה לי אחרי שהבנתי איזה כלי יש לי ביד.

מה מוסר ההשכל? אל תקפוץ מעל הפופיק. יש רכבים הרבה יותר זולים/יקרים שיספקו לך הרבה/פחות יותר הנאה מהאימפרזה. חבל שתקנה לעצמך כלי כ"כ רציני רק בגלל שהוא נכנס לך בתקציב, לא תנצל אפילו 10% מהיכולת שלו ובנוסף הוא ישרוף לך את כל הכסף שיש לך. וכל זה בשביל מה? בשביל להגיד שאתה גבר ויש לך אימפרזה? אני אתפוס ממישהו ששולט שליטה מושלמת בפונטו HGT שלו כנהג יותר טוב ממישהו שנוהג באימפרזה טורבו ויודע ללחוץ רק בקו ישר ולהשאיר "רכבות" לרכבים אחרים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא סיפור זול.

עידן, הכל טוב ויפה, אבל עם סעיף 2 אני לא מסכים.

בהחלט ניתן להשאיר את הרכב מקורי ולהנות מכך,

וניתן לעמוד בפיתוי של לשפר.

מה גם שיש רכבים שמגיעים כבר מתוחים ומשופרים מהמפעל(קליאו S במנוע, לדוגמא), ככה שלא צריך לגעת,

כי אם תחליט כבר לעשות ככה זה יעלה הרבה מאוד כסף.

אם נחזור לרגע ל-106 שנתת דוגמא שלה, אז אני גם השקעתי לא מעט ב-106 שהייתה לי,

הייתה מושקעת בלא מעט זמן אהבה וכסף,

כיום אם תחזיר אותי אחורה, אני יכול להגיד לך שממש לא בטוח שהייתי משפר אותה.

עדיף לפעמים לשמור את הכסף בשביל תחזוקה ברמה גבוה וחסכון לרכב הבא.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני רוצה קודם כל להגיד כל הכבוד על התגובות הענייניות באשכול הזה, כולכם צודקים ב100 אחוז ואני

רוצה לחזק את כל אחד ואחד מכם..

ולפותח האשכול, כמו שנאמר כבר לפניי, אם תקנה אימפרזה אין ספק שתהנה ממנה, אבל אתה חייב לקחת

בחשבון יותר רציני את המשכורת.. גם אני מרוויח כמוך וקניתי עכשיו דייהטסו שרייד 99 ידנית..

לא כי לא בא לי אימפרזה, או הונדה S2000 (חלום..), ברור שבא לי, אבל אתה חייב להיות מציאותי..

אי אפשר להחזיק אוטו כזה במשכורת כזו, נקודה.

אגב, אין טיול אחרי צבא?? אין דרום אמריקה? :)

פורסם

אני לא מבין למה אתה נעול על 4X4 ?

מה מעניין אותך ברכב? אחיזת כביש? סיבובים? קו ישר?

המערכת 4X4 בלאון לא מתקרבת אפילו ל4X4 הקבוע של האימפרזה,

אבל הלאון הרבה יותר קלה להחזקה, אבל תזוכר גם הלאון רכב טורבו ספורטיבי וגם הוא לא זול להחזקה יחסית למה שאתה רגיל אליו.

פורסם

אני לא יודע מה תיהיה ההחלטה שלך בסוף, אבל מניסיון בGT פרודרייב סטנדרטית למהדרין שטופלה בקפידה מהיום הראשון ,צריכת הדלק יצאה לי שקל לקילומטר....(לך תדע מה הולך במערכת דלק של אחת שלא טופלה כמו שצריך) אתה אומר שאתה נוסע 1500 ק"מ בחודש אז תצפה ל1200 -1500 (אם אתה לוחץ,ואין טעם שתקנה אותה בלי לסחוט אותה קצת תצפה לפחות מ2000 ) שקל רק על הוצאות דלק, איפה כל השאר? במידה ויש לך הורדות חודשיות כמו לרוב, וביטוח אתה לא משלם במכה אחת, ואין לך גב כלכלי שיעזור לך להחזיק את האוטו במקרה וילך לך חלק(תאמין לי אתה לא רוצה שילך)אז אתה תמצא את עצמך חנוק מאוד , המנוע של הGT לא כזה אמין למרות שזה סובארו , מנועים הולכים אחרי 100 ו150 אלף ק"מ בכיף. לא מזמן חבר החליף מנוע מיבוא כולל עבודה 14 אלף שקל.

• תוכן חדש...