Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו זוג צעיר שמחפש רכב משפחתי. עקב כך שאנו מתכוונים להחזיק ברכב לפחות 5 שנים אנו זקוקים לרכב משפחתי שיהיה נוח

יותר עבור המשפחה המורחבת העתידית.

התקציב העומד לרשותנו הוא כ 65,000 ש"ח. (עם אפשרות קטנה לחריגה של 2,000-3,000 ש"ח)

הנסועה היא כ 50 ק"מ ליום בדרך משולבת עירוני ובין עירוני.

כזוג צעיר ,ללא תקציב גדול במיוחד, אנו זקוקים לרכב אמין, חסכוני ובטוח. כרכב פרטי כל ההוצאות חלות עלינו ולכן חשוב לנו להוציא כמה שפחות כסף על תיקונים שאינם טיפולים שוטפים ברכב.

הרכבים עליהם חשבנו הם:

טויוטה קורולה

מאזדה 3

פורד פוקוס

מיצובישי לנסר

סובארו אימפרזה.

מה מבין האפשרויות הללו ישרת אותנו בצורה הטובה ביותר והאמינה מכולם? האם ישנם דגמים/מודלים מסויימים אשר לא מומלצים עקב בעיות חוזרות ונשנות? האם ישנן המלצות אחרות?

כמו כן, היכן מומלץ לחפש רכבים? האם לפנות לחברות הליסינג שאז נוכל לרכוש רכב ממודל גבוה יותר ולאילו חברות ליסינג כדאי לפנות ומאילו להתרחק?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אנו מניחים שאין רכב שיהיה בטיחותי, אמין, חסכוני ונוח ובסוף ימכר במחיר מחירון שכמעט ולא ירד מאז הרכישה.

כזוג שמתחיל את חייו ואינו משופע בכסף רב הדרישות הרלוונטיות יהיו אמינות, חסכוני בדלק ובטיפולים ובטיחותי. עניין הנוחות והסחירות משחק כרגע תפקיד משנה עקב כך שאיננו חושבים שאנו יכולים לקבל את הכל ברכב אחד. כמובן שאם אנו נתבדה וישנו רכב כזה אזי נשמח להמלצה לגביו.

פורסם

לדעתי, מכונית כמו הונדה ג'אז יכולה להתאים לכם.

היא חיסכונית מאוד בדלק (לא תאמינו עד כמה חיסכונית), נחשבת לאמינה (בתנאי שטופלה כראוי), די בטיחותית (מבחן הריסוק).

בנוסף, ג'אז שומרת טוב מאוד על ערכה.

נכון שמדובר במכונית סופרמיני, אבל לג'אז יש מרחב פנים קרוב לרכב משפחתי ובגאז' בגודל סביר ונח לשימוש (יספיק לעגלת תינוק בעתיד).

הנקודות החלשות הן ביטוח מקיף קצת יותר יקר משל קורולה או פוקוס (אבל לא יותר יקר משל מיצובישי לנסר או מזדה 3) וטיפולים כל 10 אלפים ק"מ.

לא פשוט למצוא ג'אז עם "נתונים" טובים (פרטית, קילומטראז' נמוך, ללא תאונות)- נמכרת מהר מאוד עקב ביקוש רב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שרשמת, קשה למצוא הונדה ג'אז ובמיוחד שמורות. אני גם לא חושב שראיתי אצל חברות הליסינג רכבים כאלה מה שמצמצם מאוד את היצע הרכבים הללו.

האם אוכל לקבל התייחסות לגבי הרכבים שרשמתי? עזרתכם חשובה לי מאוד.

פורסם

אני במקומך הייתי שוקל בכובד ראש סוזוקי ליאנה.

ניתן להשיג שנת 2005 או אפילו 2006.

אני לא יודע מה מפרט שלה בליסינג אבל הייתי מתעקש על 4 כריות אויר ועיגוני איזופיקס שבטוח היו לה בשנים האלה.

היא לא מכונת נהיגה אולטימטיבית אבל מאוד נוחה, אמינה, חסכונית וזולה לאחזקה.

מבחינת חברות הליסינג כדאי לחפש חברה בינונית כמו אוויס או הרץ שלא מחזיקות מוסכים משלהם ומטפלות במורשה.

אני יודע שניו קופל ואלבר דומני מחזיקות מוסכים משלהם שבולטים בשימוש בשמנים וחלפים חכי זולים שיש בטיפולים שוטפים ואני לא רוצה לדבר על איכות הפחחות שלהם.

פורסם

הליאנה נוחה ??

הייתי הולך על הפוקוס, ומשתדל מאוד לחפש אחת מיד פרטית, מהרשימה שציינת מטה היא העדיפה .

מרווחת מאילו ברשימה, בטוחה מהם, וכחבילה שלמה מדובר על הרכב אשר מתבלט מלמעלה.

אופציה שניה היא ה 3 אשר נותנת תמורה די טובה למחירה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קראתי פה לאחרונה שהפוקוס כבדה ולכן אולי צריכת הדלק שלה תהיה גבוהה עקב כך? עלות הטיפולים בפוקוס סבירה כמו במכוניות היפניות?

מה הסיבה שלא לרכוש פוקוס מחברת ליסינג אלא דווקא מיד פרטית? האם עקב האיבזור? או שמא עקב הבלאי?

היצע הרכבים בחברות הליסינג גדול מאוד, במידה ואמצא רכב שמור ועם מעט ק"מ בחברת ליסינג האם להימנע מרכישתו?

פורסם

בתור אחד שהייתה לו גם ליאנה ונוהג כיום בפוקוס אני יכול להגיד חד משמעית שפוקוס הרבה פחות אמינה וחסכונית מליאנה.

פוקוס טיפה יותר רכה על פסי האטה,והרבה יותר יציבה בכביש כשמנסים לתקוף עקומה חדה ב120. אבל לא נראה שזאת הדרישה.

ליאנה כן מאוד נוחה. יש לה אחד המושבים הנוחים ביותר שקיימים עם משענת יד גבוהה. היא גם הרבה יותר זריזה מהפוקוס.

מה גם שבמחיר הזה, עקב השנתון, פוקוס מליסינג תהיה עם שתי כריות אויר.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

הנוחות נמצאת אצלי במקום משני. בשלב זה של חיינו, אני מעדיף רכב אמין, חסכוני ובטיחותי מאשר רכב נוח.

עניין הנוחות לא יתרום לי כרגע כלום מבחינת הוצאות הרכב בניגוד לרכב חסכוני ואמין שיצרוך פחות דלק ויתוקן פחות ובעלויות נמוכות יותר. כמובן שבכל מקרה עניין הבטיחות חשוב.

האם מכל הרכבים שרשמתי רק הפוקוס והמאזדה רלוונטים? לא קיבלתי התייחסות לרכבים האחרים.

פורסם

אני לא מבין למה אתה מכוון ישר לחמש שנים. אני קניתי מיצובישי קולט כהתחתנתי. אחר כך שדרגתי ככל שהמשפחה התרחבה.

אין להשוות יכולת כלכלית של משפחה בתחילת הדרך ליכולת כלכלית של תא משפחתי יציב שכבר עומד על הרגליים.

אבל אני לא נכנס לשיקולים שלך ומספר על מה אני יודע וחושב.

מרשימה שלך תוריד סובארו. היא ממש לא חסכונית. אפילו במנוע 1.5 שלה שבקושי מזיז אותה.

לא יודע להגיד לך כלום על מיצובישי.היו לי כל מיני. הנסיון שלי איתם היה טוב אבל נשאר בשנות ה90.

בין פוקוס למאזדה היתרון כנראה למאזדה בגלל תצרוכת דלק ואיכות הרכבה עדיפה.

שתיהן תוכל לקנות בשנתון 2005-6 ובשנתונים אלה לא היה להם 4 כריות.

טויוטה טיפה יותר יקרה ותצתרך לרדת בשנתון ושם כבר הבלאי הטבעי יותר גבוהה.

אני מבין שאתה רוצה לקנות ממגרש אחרי ליסינג. כיום מגרשים מוצפים בבציר 2006 ומעלה. טויוטה משנתון זה מעל התקציב או שמצבה לא טוב במקרה שתמצא אחת שכן.

פורסם
בתור אחד שהייתה לו גם ליאנה ונוהג כיום בפוקוס אני יכול להגיד חד משמעית שפוקוס הרבה פחות אמינה וחסכונית מליאנה.

פוקוס טיפה יותר רכה על פסי האטה,והרבה יותר יציבה בכביש כשמנסים לתקוף עקומה חדה ב120. אבל לא נראה שזאת הדרישה.

ליאנה כן מאוד נוחה. יש לה אחד המושבים הנוחים ביותר שקיימים עם משענת יד גבוהה. היא גם הרבה יותר זריזה מהפוקוס.

מה גם שבמחיר הזה, עקב השנתון, פוקוס מליסינג תהיה עם שתי כריות אויר.

הפוקוס עדיפה בכל פרמטר אפשרי מהליאנה הזו, רכב אשר הנוחות ממנו והלאה ואם משענת יד זוהי אמת המידה שלך, אני חושב שאין צורך להוסיף דבר.

מעבר לעובדה שהפוקוס תהיה מצוידת ב 4כ"א , מבחני הריסוק שלה עדיפים ובגדול על אילו של הליאנה .

בעיות בפוקוס ישנן אך הם מעטות מאוד ואם בכלל כבר טופלו על ידי הבעלים הקודמים של הרכב.

צריכת דלק היא פועל יוצא של אופן הנהיגה ברכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CX25GTI. תועיל בטובך לציין דגם של FFII שמצויד ב 4 כריות אויר שהן בגדר עובדה ומעבר לכך.

בשנת 2005 אני ביקרתי במסגרת עבודתי בכל המרכזיות של בזק עם סוזוקי ליאנה. זה אומר הרבה מאוד קילומטראז' ושעות הגה.

בדיוק היום נגמר לי חוזה ליסינג של 3 שנים עם פורד פוקוס 2 שהיא אגב בהחלט מכונית טובה. בליסינג.

אנא ציין את נסיונך עם שני רכבים הנ"ל.

אני לא אמרתי שסוזוקי יותר טובה. אבל היא בפירוש יותר מתאימה במסגרת הדרישות של הבחור.

• תוכן חדש...