Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדון אריק כנראה שלא עשית עבודה מקצועית היית צריך לבזבז לפחות ארבע יריעות בכל דלת.:loco:

חברים אני לא מבין את הבעיה ,יריעה אחת כן מספיקה לכסות דלת שלמה, אני בשימחה אפרק לכם דלת להראות איך זה יצא,נכון זה היה יותר קשה מאשר לשים חתיכה חתיכה,אבל נראה לי ככה עדיף.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

גם אני חושב שיריעות קטנות יותר נוחות לעבודה,שוב מה שיהיה לך יותר זול,אם הבאלק יותר זול קח את הבאלק אם הסקין קח את הסקין.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אצלי ברכב זה לא הגיע כך, אני קניתי את הערכה של "הבידוד דלתות" בלבד וזה מגיע חצי מהיריעה שאתה הצגת כאן.

מה שה חשוב הגודל, העיקר האיכות:wink:

פורסם

אלמוג שרון מנסיון עם הרבה מכוניות, אני יכול להגיד לך שגם סקנד סקין, גם דיינמייט אקסטרים וגם סטינגר הם אותו החומר כמעט, ב100 אחוז ,ההבדל הוא הלוגו והמחיר.

קח את מה שמציע לך הכי הרבה ועולה הכי מעט. לרוב זה יהיה הסקנד סקין.

החומרים שאתה צריך הם סכין יפני ,מספריים (לא פשוטים שמתעקמים כול שנייה)

אלכוהול ובכמויות (תלוי בלכלוך שיש לך בין עם זה באגאז וגם דלת)

סמרטוטים

וגלגלת (עם כי בעיניי אין צורך לשבור את הראש במציאת גלגלת ייעודית, תמיד ניתן לאלתר משהו טוב ,כמו שאמרו גלגלת של הצבע, אני אישית תמיד משתמש גם במברג הפוך שייתן מקסימום הדבקה על המשטח המיועד.

והכי חשוב הרבה שרירי ידיים ורצון טוב

העבודה אינה מסובכת, אך היא דורשת סבלנות והשקעה

יש להקפיד על עבודה נכונה ולא להתייאש ולהתחיל לחפף למה לא יצא מכך כלום.

עדיף לעבוד עם חתיכות קטנות כי כך יש לך יותר גמישות עבודה עם החומר ולא יצאו לך מאיין בועות (חללי אוויר שבהם החומר לא מודבק טוב לפח) ואל תשכח את הראש של המברג.

לגביי מה לאטום קודם וכמויות

זה כבר תלוי בך, יש אוטו שצריך שכבה ויש אוטו שצריך 2 ואפילו 3 שכבות הכי טוב שתשים שכבה תראה עם יש קירקושים, במידה ויש שים עוד שכבה במקומות המקרקשים -זה לא הכמות זה האיכות

אם לשים בבאגאז או בדלתות

קודם שים בדלתות אחרי שאתה תרגיש את ההבדל העצום ויהיה כזה, אתה לבד תרצה גם בבגאז

לא תמיד חייב להתכרע עם כמויות שים במקומות קריטיים לרכב שלך. ולא כי כולם אומרים לך שים כול האוטו כמה יותר יותר טוב.

זה נכון ששתי שכבות נכונות יהיו טובים משכבה בודדת טובה אך שתי שכבות מחופפות לא יהיו טובים מאחת טובה

לסיכום מתומצת, תנקה טוב את המקום, תעבוד עם חתיכות קטנות יחסית , תשקיע בהדבקה למשטח הפח ככול שיותר ולדאוג למקומות פוטנציאלים לקרקוש.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...