Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס סול ויאריס ורסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסתכל ביד 2,

ואני רואה בשנים שונות את 2 הדגמים האלה בהפרש של 4000 שקל..

מה תכל'ס ההבדל בין הדגמים?

פורסם

צורה חיצונית שונה - הוורסו יותר מיניואנית - גבוהה יותר, ארוכה יותר, יותר מרווחת ויותר מקום בתא המטען. המכאניקה זהה.

אה - וגם הרבה הרבה יותר מכוערת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוורסו היא לא מיניוואנית, היא פשוט טנדרון קטן (אכן די מכוער..) עם תא מטען מכובד (כמו של משפחתית ממוצעת), יעיל, אמין וחסכוני.

בסיס הגלגלים קצת יותר ארוך מהיאריס הרגילה- יותר יציב על הכביש.

פורסם

הווארסו היה הרכב השני אצל ההורים שלי, הרבה דברים טובים אין מה להגיד על הרכב מעבר לעובדה שמדובר ברכב מרווח וזול לאחזקה.

הרכב אינו נוח, מקפץ על האספלט, עיצוב הפנים עם המחוונים הדיגיטאלים נראה מיושן כבר ביום ההשקה שלו, אחיזת הכביש בינונית , מושפע מאוד מרוחות צד , והדבר המפריע ביותר הוא רעש המנוע המוחשי והלא נעים אשר מועצם מחלל הפנים הגדול של הרכב.

חוץ מזה תנסה למצוא אחת, זו בעיה בפני עצמה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...