Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי האזעקות ביפר למינהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה לא אצלכם אלא בהפעלת מערכות צבאיות.

לבעלי אזעקות הביפר- מניסוי שערכתי בצפון בימי המלחמה הקודמת, גם במקרה של פריצה לרכב לא תקבלו שום התראה לשלט, במידה והוא לא פותח את הרכב. מקס' נטרלו את האזעקות באמצעות מפתח האזעקה בינתיים עד סיום הלחימה.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהתחלה חשבתי שנדפקו לי השלטים, לקחתי את הספיירים, גם הם לא עבדו, אמרתי לעצמי "טוב נו, הספיירים לא היו בשימוש מעל שנה וחצי, בטח התרוקנו הסוללות", עכשיו אני רואה שאני לא היחיד :-)

יש למישהו הסבר הגיוני לתופעה הזאת?

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

חולון, 9 בבוקר, אני ועוד שישה בעלי רכב שונים, כולם בעלי אזעקת ביפר, עומדים ליד הרכבים ולא מצליחים לפתוח :)

פותחים עם מפתח, מנתקים את הצופר עם המפתח הייעודי שלו, ונוסעים לדרך עם 4 ווינקרים מאותתים:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה התפשט לצפון?

כי גם לי יש בעיות לאחרונה, ואני בחיפה.

הדרך היחידה שלי לפתוח (רק בערב משום מה זה קורה:shock:) את הרכב עם השלט- היא ללחוץ על ה"מרעיש"(שמפעיל את הרעש של האזעקה), ואז לפתוח עם כפתור הפתיחה.

האם יכול להיות שהשלט פשוט מתחמם מהישיבה אצלי בכיס המכנס?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אכן השלטים השתגעו גם באיזור המרכז...

מישהו אמר X-FILES ?8)

נשמע יותר כמו קנייה קבוצתית של DEW מאתיופיה :roll:

וברצינות, לי קרה דבר כזה עם האזעקה (פשוטה, לא ביפר, מי ישקיע בביפר כשיש לך אוטו הכי לא גניב בארץ) כשהייתי ליד תרגיל של ל.א. לפני כשנתיים.

עוד סיבה - הפעלת רשת UMTS של פלאפון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מהוד השרון אזעקת ביפר - של רב בריח - הבעייה החלה אתמול .

החלפתי סוללה לחדשה אותה בעייה נשארה .

אם מישהו יכול לתת הסבר מניח את הדעת לתופעה , אשמח לשמוע .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

זה לא כזה חשאי והיתה כתבה על זה בynet. למרות ששם הבעיה היתה בעיקר באיזור אשקלון.

הצבא לא הגיב על זה, אבל לפי הכתבה כנראה צה"ל חוסם תדרים.

סיבה ראשונה תדר השלטים והמזלט"ים הוא תדר דומה

סיבה שניה שהמטענים שיש בעזה מופעלים על ידי שלט רחוק, וככה הצבא יכול לנטרל אותם

פורסם

אני מתפלא שבאזעקות ביפר אי אפשר לנטרל לגמרי את האזעקה.

באונו שהיתה לי פעם היה כפתור סודי (איפשהוא) ולחיצה עליו כמות מסויימת של פעמים והאזעקה היתה מנוטרלת לחלוטין- כולל פנסי האיתות. אבל זאת לא היתה אזעקה ביפר, אלא אזעקה של "גראד" רגילה.

בקיצור בדקו בספר המוצר.

פורסם

לי קורה משהו מוזר גם בעיר שלי ( ראשון ).

בבית ספר, השלט של הרכב פשוט לא מגיב למרחק.

בשביל לנטרל את האזעקה אני צריך לפתוח את הדלת של הרכב עם המפתח ואז את השלט לשים מתחת להגה וללחוץ על הקוד ( בלי הקוד אי אפשר להתניע ), אבל בבית הוא מתפקד כמו גדול, גם בכמה איזורים בבת ים לא עשה בעיות, רק בבית ספר.

לגמרי מוזר.

ואני בכל אופן אנסה יום ראשון עם שלט נוסף, למרות שלא ניראה לי שזו הבעיה.

פורסם

קיים אותה תופעה לחבר עם 106, יש לו ביפר "גארד", אתמול לקח לנו 40 דקות עד שהאוטו נפתח, בבוקר הוא נסע "לסדר" את זה והסבירו לו שקיים מיסוך כלשהו, עד חדרה בערך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קרה גם בהרצליה.

בכ"א ממה שניתן לפרסום עד כה עושים שימוש אכן בחסימת תדרים ככל הנראה ועקב כך שהמדינה שלנו קטנה למדי זה מגיע גם צפונה וגם יורד דרומה.

תשתמשו בשלט החד כיווני עד סוף המבצע כשתוסר החסימה.

אבי.

פורסם

בשלט החד כיווני,ניסיתי גם כמה פעמים,וזה פשוט לא עובד....

הקטע הזה מזה מציק ואפילו מסוכן. קם בבוקר מגלה שאין לך פתאום רכב,ותודה למי? לצה"ל או כל מה שזה לא יהיה.

(מאזור נתניה)

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...