Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי האזעקות ביפר למינהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנ"ל....ביום שישי הייתי אצל ההורים שלי בירושלים, וכשרציתי לחזור הביתה להרצליה, בשביל לא לנסוע כל הדרך עם אורות מהבהבים, פירקתי חצי מהאוטו בשביל להגיע למוח של האזעקה ולנתק אותו.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום בבוקר ניסיתי לפתוח קרוב ל-10 דקות רצוף עם לחיצה בכל שניה. לא הצלחתי, איזה עצבים :evil:

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

גם אצלי .. אזור רחובות

אף אוטו לא מגיב למשך 20 דקות

אני מסתבוב כמו מפגר מסביב לאוטו מנסה מכל צד

מהצד השמאלי מתחת לגלגל הוא קולט משום מה :lol:

פורסם

הורגש בעוצמה רבה בכפר סבא בשבת.

הביפר לא עבד, השלט של השער לא עבד ואפילו ה TPMS התלונן על חוסר קליטה מחלק מהחיישנים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תשמעו זה מתחיל לעצבן מאוד.

אני מירושלים ולאיפה שאני לא הולך השלט לא מגיב.

אחרי 3 שנים שאתה רגיל לנעול את רכב ,והחלונות עולים לבד , אין דבר יותר מעצבן מלצאת מהרכב ללחוץ להבין שעוד פעם זה לא מגיב , לחזור לרכב ולעלות את החלנות לבד כבר כמה ימים הסיפור חוזר על עצמו

פורסם

מסכנוני צריך לחזור לרכב להעלות את החלונות לבד, או אפילו גרוע מזאת לחכות כמה דק' עד שהרכב יפתח. ממש מסכן.

תחשוב כמה מסכנים יכלו להיות החיילים שהיה מופעל עליהם מטען צד מטלפון סלולרי או שלט רחוק אולי?!:evil:

אבי.

פורסם
מסכנוני צריך לחזור לרכב להעלות את החלונות לבד, או אפילו גרוע מזאת לחכות כמה דק' עד שהרכב יפתח. ממש מסכן.

תחשוב כמה מסכנים יכלו להיות החיילים שהיה מופעל עליהם מטען צד מטלפון סלולרי או שלט רחוק אולי?!:evil:

אבי.

למה מסכנוני ולא מסכן? זה סתם נשמע גאי.

כל מקרה,תנסו להפעיל את הביפר ממרחק גדול של איזה 20 מטר,מניסיון שלי מרחוק הוא תמיד עובד,ומקרוב הוא כמעט ולא עובד!

אם הפיתרון הזה עובד למישהו,אני דורש מנה פלאפל..

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אורן אם אתה רוצה אתה יכול לקבל אותה ממני, עם הרבה טחינה, לפנים !!!

(ללא כל קשר לבדיקת האזעקה, לי אישית בכלל אין בעיה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
נראה שהבעיה הסתדרה,היום התחיל לעבוד כמו חדש.:roll:

גם אצלי עובד בלי בעיות...

אתמול זה היה השיא, עמדתי פשוט 10 דקות כמו מסכן כשהרכב מצפצף ופשוט זה לא קלט...

ממש הרגשה של חוסר אונים.

היום נעלתי את הרכב בקלילות, ואמרתי כזה "זה לא יכול להיות" :D

עוד כמה נסיונות והכל הלך חלק...

פורסם

כן גם לי אזעקה מסוג ביפר של גארד ולפעמים לוקח לי לפתוח את האוטו איזה עשרה דקות

למרות שעכשיו נראה המצב יותר טוב

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...