Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי האזעקות ביפר למינהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן יש הסבר. הוא לא לפרסום בפורום. פשוט חכו לסוף המבצע בעזה.

פורסם ב-12/01/09 - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3654449,00.html

הם לא חיכו לסוף המבצע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אבי ידידי, השלט החד כיוני גם לא עובד כשיש מיסוך.

לחכמולוג שאמר תודה לצה"ל:

החיים של כמה חיילים שניצלו מפיצוץ מטען עקב השיבושים ואי יכולת הפעלת מטענים/פצצות באמצעות שלט רחוק, קצת יותר חשובים מאיזו פחית על 4 גלגלים שאפשר לקנות אחר, חיים אי אפשר לקנות.

אגב, ממה שאני בדקתי על ה106, השלט כן מתריע על פתיחה עם מפתח/מכה ברכב ללא פתיחה, למרות המיסוך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

+1,גם אצלי בלוד כבר כמה ימים לא עובד הביפר,אפילו השלט הרגיל לא עובד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתמול הייתי ביקנעם ומסתבר שגם אצלי השלט ביפר (של גארד) הפסיק לעבוד באופן מוחלט, איך שהגעתי ליקנעם השלט עבד רק בשביל לנעול את הרכב, שחזרתי לרכב בשביל לנסוע הביתה הוא הפסיק לעבוד לגמרי.

ומשום מה גם התצוגה על המסך נתקעה לגמרי והייתי בטוח שאין סוללה - החלפתי סוללה ושוב לא עזר, השלט עשה לי ריסטארטים, כל פעם שלחצתי על כפתור כלשהו הוא היה נכבה ונדלק מעצמו ולא מוצא את האוטו אפילו שאני עומד לידו.

שיצאתי מיקנעם השלט חזר לתפקד נורמלי ומשם שהגעתי בלילה חזרה לחיפה והייתי באזור הכרמל גם שם השלט השתגע ולא תפס כלום.

פה אמרו שהחסימת תדרים הזו מגיעה עד חדרה, יש מצב שזה גם עד יקנעם\חצי מחיפה?

תודה,

אוהד.

פורסם

גם ביבנה זה קורה אבל לא כל הזמן

איך אני אמור לפתוח את הרכב אם לא ניתן לנטרל את האזעקה??

אם אפתח עם המפתח יתחיל לצפצף..השאלה אם האזעקה תפסיק אחרי כמה דקות.

הנעה היא באמצעות קודן נוסף אז אין לי בעייה להניע

נהג ותיק

פורסם

זה קורה בשתי ה106שים שלי,לשתיהם יש אזעקות ביפר של רב בריח.

קורה לכמה חברים עם אזעקת GAURD.

כל מקרה,עם מנסים ברצף כמה דקות,בסוף הרכב נפתח.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

תכננתי מחר על הבוקר לקחת את השלט לתיקון, איזה מזל שראיתי את השרשור הזה!!!

אגב, יש את השלט הרזרווי שפותח וסוגר בלי שום בעיה.

פורסם

ואני חשבתי שאני המשוגע היחיד!

יש לי אזעקה של רב בריח, וכבר כמה ימים היא עושה לי בעיות, חצי יום עובדת חצי יום לא.

פורסם

עדכון: שלט חד כיווני מקורי של צ'מפיון, עובד רק לסירוגין ברחובות, פ"ת, מודיעין ואשקלון :roll:

שלט חד כיווני של סובארו: כנ"ל.

פורסם

גם לי זה קורה בגבעתיים. לא הבנתי מה הבעיה הלכתי להחליף בטריות וחשבתי כבר יש בעיה באוטו עד שקראתי את השרשור:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...