Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון לעכשיו לא קיימת מערכת באוטו מכיוון שהוא חדש ונרכש לא מזמן. לאחרונה התחלתי לברר על כל מיני מגברים ולבסוף החלטתי שאני מעוניין ב- Rockford P4004 רציתי לשמוע המצלות וחוות דעת בנושא. עזרה נוספת שאני צריך היא התאמת רמקולים וקומפוננטים מתאימים למגבר הזה מכיוון ששמעתי שהוא חזק מאוד ולא כל רמקול יוכל לפעול עליו בצורה טובה. התעניינתי בכל מיני רמקולים וקומפוננטים ולבסוף החלטתי שאני מעוניין בקומפוננט של MOREL PULSE6 120W RMS וברמקולים של PULSE 6*9 MOREL 300W רציתי לדעת אם הקומפוננטים והרמקולים יתפקדו בצורה טובה או שעדיף לקחת משהו יותר חזק אשמח לשמוע הצעות בנושא.

שאלה אחרונה היא שאני מעוניין לרכוש גם רדיו דיסק DVD מסך נגיעה ומכיוון שלרובם המחירים בשמים אז החלטתי להיתפשר על LANZAR SD4MUR מסך בגודל 5.4 אינץ רציתי לדעת עם הוא טוב ויש עליו המלצות.

תודה רבה אביעד

Audi A3 :)

1.gif

• תוכן חדש...