Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

לאחרונה השתדרגתי לי בקליאו RSI שנת 94

ורציתי לשאול לעצתכם בקשר לאיפה אני יכול לבצע ניקוי של המנוע בצורה מקצועית שאוטם ועוטף כל מה שיכול להיפגע כתוצאה מהניקוי/שטיפה של המנוע גם מלמעלה וגם מלמטה (כלומר ניקוי כל השמן והלכלוך שהצטבר מכל מיני נזילות והזעות של המנוע מלמטה) כי הבנתי שהלמטה צריך להיות נקי לפני הטסט.

וכמו כן לברר היכן אני יכול לבצע השחרה של החלונות האחוריים של הקליאו (החלונות עם הקליפסים) בצורה טובה להרבה זמן (ראוי לציין שאני רוצה לשים מדבקה טובה בגוון מסויים ולא לעשות השחרה בתנור)

ולדעת כמה ייעלה לי כל אחד מהסיפורים הללו.

תודה מראש

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

כדאי לציין באיזה איזור בארץ תרצה לבצע את הפעולות הללו, כך יוכלו להפנות אותך לבעלי מקצוע, בקרבת ביתך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נכון מאד טעות שלי.

אני גר בעיר לוד, כל מקום מאיזור המרכז או השפלה ואפילו השרון ייתקבל בברכה.

בתודה מראש

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

בפגו 206 שלי יש מאחורה גם חלונות עם קליפסים וזה תקלה חמורה מאד.

קל להדביק את המדבקה כי אפשר לפרק את החלון ,אבל כשאתה מחזיר את החלון וסוגר את הקליפסים עם הברגים אז נוצר לחץ על החלון באותה נקודה שיש את הקליפס, וזה גורם לבועות אוויר שלא ניתן להוציא אותם.

אני גם הדבקתי בחלונות מאחורה ,ואני מתפשר עם מה שיצא כי אין ברירה אחרת רק השחרה בתנור.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

• תוכן חדש...