Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשישי צפון 9 ינואר 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שקשורה בנושא המיקום

כמו שכתבתי בנושא הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1958298&postcount=18

מה הסיבה שעברתם מקום, למה הכוונה מפירי השלווה יכול להיות שאני וחבריי הם מפירי השלווה ואנחנו לא רוצים להיות בסטטוס הזה, תסבירו בבקשה.

מיכאל.

BMW E30 325i Coupe

פורסם
יש לי שאלה שקשורה בנושא המיקום

כמו שכתבתי בנושא הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1958298&postcount=18

מה הסיבה שעברתם מקום, למה הכוונה מפירי השלווה יכול להיות שאני וחבריי הם מפירי השלווה ואנחנו לא רוצים להיות בסטטוס הזה, תסבירו בבקשה.

מיכאל.

מיהם חבריך ? אולי תסביר , תציג ?

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
עדי היו מכוניות הרבה יותר יפות משלי

מפרגנים לך, אז תהנה מהרגע.

:wink:

תודה על התמונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מיהם חבריך ? אולי תסביר , תציג ?

דרור ערב טוב,

לפי הבנתי מתגובותיך וחברים נוספים בימים האחרונים העברתם מקום בגלל נוכחות רכבים נוספים בעלי פן אחר ולא רכבי אספנות.

קודם כל עליי לציין כתגובה לאחת מהודעותיך אשר היתה קשורה לנהיגה לא זהירה ומהירה.

אני וחבריי אשר מגיעים למפגש בילו לא משתוללים וספציפית מועדון החברים שלנו מנדה חברים אשר גורמים לצרות כאלו ואחרות ואנו מגנים כל פעילות כזאת במיוחד כאשר מדובר באיזור צפוף ועמוס באנשים ורכבים ייחודיים.

לדעתי במקום להתנתק מאיתנו ולהעתיק למקום אחר עדיף למצוא דרך ששתי המסגרות יוכלו לשתף פעולה ולהיות באותו מתחם ולהיות כמו מועדון ה5 בנוקיה ת"א.

אני לא צריך לספר לך שחלק מחברי מועדון ה5 מתעניינים בחלק מהרכבים המתקדמים יותר ולהפך.

מעבר לכך מבקרים אשר באים לראות רכבים נהנים מהגיוון של הרכבים וכל המרקם תורם לאווירה.

הרי בסופו של דבר שנינו באים לאותה המטרה.

אלכס.

פורסם

אלכס אין בעיה שהמפגשים שלנו יתחדו אבל בילו אין יותר מדי מקום .לא רצינו לגרש אותכם משם אחרי הכל זה מקום שלא שיך לנו ולכן עברנו מקום. תן רעיונות על מקום בו נוכל להיות שני המועדונים יחד ויש מצב שזה יצא לפועל

פורסם

אלכס שלום ,

ראשית אינני מכיר אותך אישית וכן גם לא באה האשמה אליך כלל.

אולם ברור שאלו שתי תרבויות שונות וכן כראיה עצם ההערה שלך לגבי כאלה המשתוללים

מסבירה את העיניין .

אני מעריך את ההכרה של שמירה על רכבים מיוחדים , ברור לך שכולנו במועדון החמש מלאי הערכה כזו

כלפי הרכבים שלנו ושל האחרים .

שתי נקודות קיימות על הפרק:

האחת עצם המפגש בתחנת דלק שמיסודו אינו מקום בטוח להתאספות רבה של כלי רכב כל שכן מגיעים

כל רכב שונים לתדלוק ומשאיות או לתדלוק או למעבר "קיצור דרך" בתוך תחנת הדלק .

הנקודה השניה היא שכנראה שלא די בזה , הצפיפות וכלי הרכב השונים שחולפים בתוך התחנה ,

היא מפגשים של כלי רכב שונים , (אינני יודע לאן אתה משתייך ) שלא אחת נוהגים בפראות , אינני רוצה לומר פראות

רבה , בתוך מתחם תחנת הדלק . אינני רוצה לדמיין מה יקרה אילו רכב שכזה יפגע באחד מרכבי האספנות

או במשאבת תחנת הדלק , או בילד שעומד ליד אחד הרכבים ותאמין לי ראיתי מצב של כמעט לא אחת !

ברור שגם חברי מועדון החמש מתעניינים ברכבים שונים מאספנות , כולנו אוהבים רכבי ספורט במיוחד שהם מתוחזקים

בצורה נפלאה בידי בעליהם אולם תסכים איתי שאף אחד לא יכול לשבת רגוע במפגש כשרעש חריקות הגלגלים תוקף את אוזנינו

כשמערכות הקול מתחרות בניהן מי מגיע לדציבלים גבוהים יותר .

אנו באים למפגש נינוח , רגוע , שלו .

מקומו של כל אחד איתנו ואיפה שיחפוץ . אנו איננו מטפחים את ההשתוללות .

מאמין ומקווה שגם אתה לא ואם אתה בדעה ושמירה על המכוניות כמונו אתה יכול לראות עצמך מגיע - ברוגע .

מקום נראה לא חסר .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

וסרשטיין דרור

פורסם

דרור שלום,

בתור אחד מה"מפירי שלווה" שלצערי דיי מעליב לקבל כינוי שכזה, חשוב לי לציין, אין לנו שום אינטרס להפריע או להרוס לכם את המיפגשים.

בתור קבוצה מצומצמת אשר באה לראות את הרכבי האספנות שלכם, וגדלה עם הזמן, אך אין לנו שום אינטרס להפריע לכם, שלא נדבר על לתפוס את המקומות שלכם, כי כמו שאתם יכולים לראות, הקבוצה שלנו תמיד חונה בצד, אנחנו נהנים לראות את הרכבים שלכם, ומתפעלים מהם כל פעם מחדש.

פשוט אנחנו מציגים פן נוסף לעולם המוטוריקה, פן עדכני יותר, אבל זה מבלי להפריע לכם.

מקווה שתקבלו את התנצלותי בכך שפרענו לכם ובכל שנאלצתם להעביר את המיקום של המיפגש שלכם, מקווה שתחזרו בכם, כי בכל המקום והשעה הזאת אתם הייתם הנושא העיקרי שם.

אריק.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

היי אריק ,

נכון הוא שבאמת רובכם חניתם בצד עם הכבוד למכוניות שלנו ויצרתם הפרדה של הדורות וזה יפה ונחמד .

גם אין לאף אחד מאיתנו שום דבר רע אישית אליכם כקבוצה .

בסך הכל זה בסדר להציג כלי רכב יפים ומתוחזקים בידי בעליהם . נכון שרובכם שמרתם על שקט יחסי

לא אמרתי כולם , ולכן ציינתי "מפירי השלווה " .מסיק שיהיה אחד או שניים כאלה שההרגשה תהיה כזו .

העיניין הוא שלא אחת ארעו התופעות שציינתי , וזה ממש לא מהנה אלא מותח והמפגש במקום להיות בשקט ושלוה

של יום שישי אחה"צ , הופך למתח . הן של הנסיעות הפרועות בהקפצת הטורים בסרק לדרגת ה - 5000 סלד בקרוב .

הן של מע' השמע המתחרות בניהם .

תסכים איתי שהדבר לא מתאים לשתי הקבוצות .

אולי תסכימו בניכם כי במפגש שלנו לא תוציאו קיטור , או לא תשרפו דלק מיותר ותשתלבו בשלווה יחד ?

אין בעיה .

ו,,, לא התכונתי להעליב אף אחד אבל גם ביקשו הסבר , וגם באמת ,

תעמיד עצמך במקומנו . חלק מכלי הרכב שמופיעים שופצו בידי בעליהם במשך שנים בעבודת כפיים .

אף אחד מאיתנו לא רוצה לראות את רכבו נפגע מאיזה משתולל במתחם כה צפוף .

ותחשבו על זה .

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

דרור שלום,

בתור אחד מה"מפירי שלווה" שלצערי דיי מעליב לקבל כינוי שכזה, חשוב לי לציין, אין לנו שום אינטרס להפריע או להרוס לכם את המיפגשים.

בתור קבוצה מצומצמת אשר באה לראות את הרכבי האספנות שלכם, וגדלה עם הזמן, אך אין לנו שום אינטרס להפריע לכם, שלא נדבר על לתפוס את המקומות שלכם, כי כמו שאתם יכולים לראות, הקבוצה שלנו תמיד חונה בצד, אנחנו נהנים לראות את הרכבים שלכם, ומתפעלים מהם כל פעם מחדש.

פשוט אנחנו מציגים פן נוסף לעולם המוטוריקה, פן עדכני יותר, אבל זה מבלי להפריע לכם.

מקווה שתקבלו את התנצלותי בכך שפרענו לכם ובכל שנאלצתם להעביר את המיקום של המיפגש שלכם, מקווה שתחזרו בכם, כי בכל המקום והשעה הזאת אתם הייתם הנושא העיקרי שם.

אריק.

מוריס 10 שנת 1939

וסרשטיין דרור

פורסם

בקיצור!

כולנו אוהבים מכוניות!

אבל חלק מאתנו רוצים גם שקט.

8)

גם לי יש מכונית ספורט, שאינהמכונית אספנות, אבל אני לא שורף גומי (כי חבל לי - אני משלם)...

לא רק שאני משלם אלה כשאני שורף גומי אני גם לא מתקדם או מתקדם לאט יותר.

כיוון שאין לי בעיות שמיעה אני לא צריך מערכת של 10000 וואט וסאב בום בום לי ממש לא נעים לשמוע את ה- בום בום זה הורס לי את השמיעה.

אז מי שאוהב מכוניות ולא מתעקש על גומי שרוף ו/או ובום בום מוזמן להצטרף. ואחרי הרבה שנים גם מכונית הספורט של היום תהינה מכוניות אספנות...

שלמה דן גדרון

פורסם

דרור, אני אגיד לך את האמת, המטרות שלנו זהות מאד, גם אנחנו בתור הקבוצה או לצורך העניין המועדון שלנו בא לראות ולהנות מן הרכבים שלכם, להציג את שלנו, וכמובן להנות מהשקט של המיפגש ומן השלווה, אך לצערי אין לי או לאף אחד מן המועדון שלנו שליטה על הנעשה שם.

אני יכול להבטיח לך, ולתת לך מילה, על כך שמי ששיך למועדון שלנו שומר על התנהגות מופתית ומכבד ומעריך את המיפגש שלכם, וכמובן לא היה רוצה שכל אחד מ"מפירי השלווה" האלה יפגע ברכב שלו, או יעשה רעש, אם תשים לב, ברוב הזמן אנחנו יושבים בחוץ בניינו בקבוצה בדיוק כמוכם, ככה שאנחנו לא שונים בהרבה חוץ מהפרש הגילאים שלנו ושל הרכבים שלנו..

אני אשמח אם נפתור את העיניין בשלום, אני יכול להבטיח לך שכל אחד ששייך למועדון שלנו ישמור על הסדר ועל השקט, אך לצערי האנשים שבאים מעבר שאינם שייכים למועדון שלנו, אני יכול רק לסמוך את השיקול דעת והכבוד שיש להם, חבל רק לצערי שכל אחד מחונך בצורה אחרת.

היי אריק ,

נכון הוא שבאמת רובכם חניתם בצד עם הכבוד למכוניות שלנו ויצרתם הפרדה של הדורות וזה יפה ונחמד .

גם אין לאף אחד מאיתנו שום דבר רע אישית אליכם כקבוצה .

בסך הכל זה בסדר להציג כלי רכב יפים ומתוחזקים בידי בעליהם . נכון שרובכם שמרתם על שקט יחסי

לא אמרתי כולם , ולכן ציינתי "מפירי השלווה " .מסיק שיהיה אחד או שניים כאלה שההרגשה תהיה כזו .

העיניין הוא שלא אחת ארעו התופעות שציינתי , וזה ממש לא מהנה אלא מותח והמפגש במקום להיות בשקט ושלוה

של יום שישי אחה"צ , הופך למתח . הן של הנסיעות הפרועות בהקפצת הטורים בסרק לדרגת ה - 5000 סלד בקרוב .

הן של מע' השמע המתחרות בניהם .

תסכים איתי שהדבר לא מתאים לשתי הקבוצות .

אולי תסכימו בניכם כי במפגש שלנו לא תוציאו קיטור , או לא תשרפו דלק מיותר ותשתלבו בשלווה יחד ?

אין בעיה .

ו,,, לא התכונתי להעליב אף אחד אבל גם ביקשו הסבר , וגם באמת ,

תעמיד עצמך במקומנו . חלק מכלי הרכב שמופיעים שופצו בידי בעליהם במשך שנים בעבודת כפיים .

אף אחד מאיתנו לא רוצה לראות את רכבו נפגע מאיזה משתולל במתחם כה צפוף .

ותחשבו על זה .

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Flash Red VW Corrado 16V

• תוכן חדש...