Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נורא משכה לי את העין ההונדה פרלוד, לכן התעניינתי לא מעט לגבי הרכב הנ"ל ורציתי לדעת אם מישהו נהג\בעלים\יש ניסיון על אחת כזו.

רציתי רק לשאול כמה דברים ברשותכם:

מהי צריכת הדלק במנוע 2000\2200?

איך מנוע הvti מבחינת אמינות, האם הוא אמין וטוב כמו הvtec שמותקן ברוב ההונדות או שהוא בעייתי?

אם איזה דגמים נוספים הוא נושא חלפים משותפים והאם יש קושי במציאת חלפים?

האם יש בעיות ידועות בגיר הטיפטרוניק שהוא מצויד בו והאם הוא שונה משמעותית מגיר ידני רגיל בכל הנוגע לצריכת דלק עמידות לאורך השנים, ואיך זה לנהוג בטיפטרוניק בכללי זה באמת "נותן" משהו?

ראיתי גם דגם vti 4ws שמצויד בהיגוי אקטיבי ל4 גלגלים, השאלה היא מה זה בכלל היגוי אקטיבי והאם הוא תורם לנהיגה בטוחה\רגועה יותר?

האם כל הדגמים של הפרלוד בשוק הישראלי הם בעלי אותו מראה או שאחרי שנה מסויימת הרכב עבר מתיחת פנים?

איזה דגם הכי מומלץ מבין הדגמים ולמה?

האם הרכב נוח ובעל מרווח פנימי שיספיק לבחור בגובה ממוצע (כ 1.90+-), ומה לגבי מושב אחורי האם קיים כזה ואם כן כמה אנשים יוכלו לשבת בו בנוחות?

ושאלת השאלות, האם חוץ ממראה ספורטיבי הוא באמת מספק חווית נהיגה ספורטיבית עד כמה שאפשר בכביש ציבורי או שהוא כולו "פוזה" אחת גדולה?

מחפש כל פיסת מידע לגבי הרכב תוסיפו כל מה שאתם יודעים עליו.

פורסם

לא היה לי כזה אבל נהגתי על כזה-אז התשובה היחידה שיש לי בשבילך היא-התרשמותי----

לא ספורטיבי,לא מהיר-אמריקאי לחלוטין ובעצם-פוזה.

פורסם

לא מהיר-אמריקאי לחלוטין ובעצם-פוזה.

אמריקאי?

ידוע לי שהונדה מייצרת רכבים באנגליה ואמריקה אבל לא זכור לי שזה התחיל כבר ממודלים נמוכים כמו 97'.

יש לרכב בסביבות ה180 כ"ס לפי מה שהבנתי מחיפושים והוא לא כזה כבד ועוד מצוייד במנוע 2200 סמ"ק, איזה סיבה יש לו להיות לא מהיר?

פורסם

גיר טיפטרוניק עדין.

אתה מעוניין בקרוזר שיסע מהר וישר או שהכיוון הוא קצת יותר שליטה,פניות,סיבובים?

ההונדה תהיה מהירה בקו ישר אך ללא יומרות ספורטיביות,היא לא תרגיש תזיזתית כמו צרפתייה חמה.

זה כמו לרכוש סיוויק שנראית טוב יותר.

פורסם

בעיקרון רוב הנסיעות הם עירוניות ממש אחוז קטן של פעם-פעמיים בחודש בין עירוני, די חשוב לי אחיזה ושליטה ולכן רציתי לדעת מהו ההיגוי האקטיבי שמצוי באחד מהדגמים של הפרלוד?

השאלה היא האם אני יישאר מאחור ברמזור מול רכבים כמו bmw ומרצדס או שאני יוביל? (לא שאני מחפש לעשות רייסים חס ושלום)

רובי, שאתה אומר אמריקאית אתה במקרה מתכוון למנוע גדול לא חסכוני לא חזק טיפולים יקרים ואחזקה יקרה ודברים כאלו?

למה אתה באמת מתכוון שאתה אומר "אמריקאית"?

ושאלה ממש ממש חשובה היא האם לדעתכם היא נותנת תמורה טובה למחיר או שאני משלם בשביל ה"פוזה" בלבד?

פורסם

אמריקאית בתחושה של ההגה,מנופי תיפעול ותנועות הגוף,מכונית בתצורת קופה לשיוטים נוחים דהיינו פוזה דהיינו "אמריקאית",לא מכונית ספורטיבית לתקיפת כבישים מפותלים,נ.ב-היגוי אחורי-מורגש בפניות הדוקות מאד.

וזאת כמובן דעתי האישית לאחר נהיגה של כחצי שעה.

פורסם

כבעלים של פרלוד כמעט 4 שנים רכב אמין נוח ליושבים מקדימה מי שמאחור סובל אבל לא נורא שיסבלו:-) לגבי מתיחת פנים לדגם משנת 97-01 לא שונתה הצורה להשאיר BMW ומרצדס אתה לא תשאיר אלה אם הוא חונה הרכב יושב טוב על הכביש. מיוצר ביפן ולא בארצ"הב

לגבי אחזקה חלפים יקרים גם לימצוא חלקים משומשים כגון חלקי פלסטיק ופח זה קצת נדיר

לגבי הגיר הוא נחשב בעייתי אצלי אף פעם לא נסעתי עם הטיפטרוניק אז אני לא יכול להגיד לך איך זה

אצלי יש את הדגם VTI בלי היגוי 4 גלגלים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

היא נותנת תמורה טובה למחיר ששילמת עלייה בתור בעלים של אחת כזו?

ובכלל עכשיו לאחר השירשור הזה ממש השתנה דעתי לגבי הפרלוד אני רואה אותה כרכב "פוזה" בלבד.

• תוכן חדש...