Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפה, מרכז הכרמל, רחוב ווג'ווד:

ג'יפ ענק מסוג GMC BLAZER שנת 88 חנה שם אתמול

צבעים לבן וחום, מצב חיצוני דיי טוב, שייך לאדם בסביבות גיל 50

לא הספקתי לצלם

:cry:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדור היותר חדש יובאו כמה יחידות של הפיאט אוליסה והסיטרואן C8.

אפשר לראות אותם בעיקר בירושלים בשכונות של החרדים.

וזכור לי שראיתי לפני כמה שנים בעכו פיג'ו 806 מונית...לא ידעתי שאפשר שאפשר לייבא מונית בייבוא אישי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חיפה, רחוב ליאון בלום:

שתי אופל אסקונה, האחת צבע בז' שנת 80 והשניה צבע ירוק שנת 83 ניראו אתמול בהפרשים של כמה שעות

ובנוסף גם אלפא 33 שנת 84 צבע כסף במצב מדהים !!

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
חיפה, רחוב ליאון בלום:

שתי אופל אסקונה, האחת צבע בז' שנת 80 והשניה צבע ירוק שנת 83 ניראו אתמול בהפרשים של כמה שעות

ובנוסף גם אלפא 33 שנת 84 צבע כסף במצב מדהים !!

אופל אסקונה משנת 80 היו ב2 דגמים? לנו במשפחה היתה אחת שנת 79 היה אוטו נחמד מאוד
פורסם

במצב אחד הנדירים בארץ:

אופל קורסה קופה שנת 85 בצבע כחול

לרכב אין חלודה, רק כמה מכות פח לא משמעותיות

הוא מוצע למכירה כבר מספר חודשים

נמצא ברחוב בר גיורא בשכונת הדר בחיפה

image476.jpg

פורסם
ברחובות, צמוד לחנות שלי ברחוב הרצל, בחנייה של הבניין, אופל צהובה כלשהי משנות ה 70 (נראה לי אסקונה אבל לא סגור על זה) עומדת מכוסה ולא נוסעת. נראית שמורה מאוד. לוחית רגילה ולא אספנות.

אם יהיו דרישות לתמונות אז אנסה לצלם.

אסף

יש תמונות ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

צהובה או בז'? כמה דלתות? אני יודע על מנטה B דור ראשון בצבע בז' ברחובות, לא זוכר בדיוק את השם של הרחוב אבל אני יכול להגיע לשם. ניסיתי ליצור קשר עם הבעלים דרך אחד השכנים, כנראה שהוא לא מעוניין למכור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
צהובה או בז'? כמה דלתות? אני יודע על מנטה B דור ראשון בצבע בז' ברחובות, לא זוכר בדיוק את השם של הרחוב אבל אני יכול להגיע לשם. ניסיתי ליצור קשר עם הבעלים דרך אחד השכנים, כנראה שהוא לא מעוניין למכור.

רחוב יעקב

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אהלאן מזמן לאהכנסתי תמונות ושכחתי איך

CJ5 ?

כל הכבוד על היסודיות

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...