Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני חושב להחליף את הסאב סרווין ווגה שלי סדרת V-MAX בסאב של Clif Designs דגם CDNUC12, לינק http://www.clifdesigns.com/clif/

הסדרה היא NUCLEAR גודל 12", יש לי אופציה להחליף את ה VMAX שלי בסאב הנ"ל בתוספת כסף (הקליף חדש).

אני מכוון לכיוון סאב SQ חזק ואפילו חזק מאוד. הסאב הזה עם יכולת ספיגה של 800 RMS והוא די נציל.

אשמח לדעת אם מישהו יודע כמה הוא מתומחר בארץ, בחו"ל הוא מתומחר סביב ה 150$.

אשמח לקבל חוות דעת, האם יש למישהו ניסיון עם הסאב הנ"ל?

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תשמע לא היה לי ניסיון אם הסאב מהסדרה הנ"ל אבל היא לי סאב מסדרת הSQ שלהם שהוא 600 RMS - שתי סלילים של 4 אוהם

והוא נותן תמורה די יפה למחירו , אתה יכול לנסות לברר על המחיר של הסאב שאתה מעוניין בו ב"אילנד סאונד " באשל"צ , אם אני לא טועה עוד נשאר לו במלאי . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

מה ההבדל בין הסדרות? זה רק הספקים או גם אופי הסאונד?

עוד מישהו?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אמרתי לך שלא יצא לי לשמוע את הסדרה שאתה רוצה כך שאני לא יכול להגיד כלום לגבי אופי הסאונד :-)

אני מאמין שיש הבדלים חוץ מההספקים אבל את זה אתה יכול לבדוק באתר יצרן

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

האם יצא לעוד מישהו לשמוע את הסאבים של קליף, ואולי את הדגם הזה ספציפי?

תודה.

• תוכן חדש...