Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו הייתי צריך כזה לאיזה פרויקט, הפכתי את המדינה, התקשרתי ליבואני ציוד למוסכים התקשרתי לעשרות פחחים, לאף אחד לא היה צל של מושג על מה אני מדבר.

במקרה שלי, הצורך לא הצדיק ייבוא של החלק בעלות בחו"ל של כ 2500 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתה לי בעיה כזאת כשהרכבתי את ה"בורבט" על הרכב שלי. כשהייתי נוסע עם עוד נוסע הצמיג היה נוגע בכנף. לי עיקמו את הכנף בכפר כנא, בחור שעשה להמון בימרים את העבודה. הוא עיקם בעדינות עם פטיש בצורה כזאת שלא נישאר שום סימן וניראה כאילו הגיע כך מקורי.

הינה תמונה...

p9180142gv0.jpg

פורסם
http://www.bmwdiy.info/fender-rolling/

האם אני אמצא בעל מקצוע שמחזיק דבר כזה ?

תודה.

אני לא יודע כמה יעלה כזה טיפול אצל בעל מקצוע עם מכשיר כזה.

אבל בגדול FENDER ROLLER זה לא דבר יקר.

המחירים הם באיזור ה150-300 דולר תלוי בסוג כי יש כאלו שמותאמים למשאיות קלות וכו'.

אני מכיר כזה מכשיר של חברת EASTWOOD שיש לה גם חנות מקוונת אצלהם באתר וגם חנות באיביי.

ככה זה נראה:

CA_FenderRollerLarge.jpg

האתר שלהם והחנות

החנות באיביי

under construction..

פורסם

אני מחפש גם בעל מקצוע שמתעסק בזה וברשותו המכשיר אצלי הבעיה בכנפיים האחוריות של הוולקן.

הוגדלה מידת צמיג ובעת משקל מועמס מאחור או באמפ הגלגל נוגע .

אם יש למישהו המלצה והוא מכיר מקום שעושה דברים כאלה.

ישנה חשיבות גם לאסטיקה.

לי המליצו לדחוף מעין מוט כלשהו מעץ או מתכת בין הגלגל לכנף ולנסוע לאט עם הרכב, וכך בעצם לעקם את הכנף החוצה אך זה נשמע לי לא מוצלח ולא נראה לי שזה ייגמר טוב.

פורסם
אני מחפש גם בעל מקצוע שמתעסק בזה וברשותו המכשיר אצלי הבעיה בכנפיים האחוריות של הוולקן.

אם לא מספיקה הבעיה שאין כזה כלי ואין בעל מקצוע שמכיר אותו, בוולקן יש לך כנף אחורית שטוחה ולא מעוגלת (אלא אם מדובר בקופה) ואני בכלל לא בטוח שהמכשיר יכול לעזור לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רוב מדינת ישראל הם חאפרים, לא מאמין שתמצא מישהו אם מכשיר כזה, אצלנו בארץ הכל הולך אם פטיש,חומר פחחות, וסע לשלום!

peugeot 106 S16

פורסם
לי המליצו לדחוף מעין מוט כלשהו מעץ או מתכת בין הגלגל לכנף ולנסוע לאט עם הרכב, וכך בעצם לעקם את הכנף החוצה אך זה נשמע לי לא מוצלח ולא נראה לי שזה ייגמר טוב.

חכה לקראת החצי השני של הסרטון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דווקא מסתובב לו מכשיר שכזה, אני יכול לבדוק מהיא עלות העבודה (מתח לאחרונה את כנפיה שלאיזו ZX)

שלח לי מספר טלפון שלך בפרטי ואני אקשר ביניכם

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...