Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זינוק בעליה, וקלאץ'. מסתדרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום הייתי בשיעור רביעי, וביום רביעי יהיה שיעור חמישי. היום למדתי זינוק בעליה. האם הרעידות של נק' החיכוך של הקלאץ אמורות להיות חזקות, או כמו לפני האצה? (ז"א - האם אני צריך ללחוץ על הקלאץ' חלש יותר מאשר בהאצה רגילה)

איך אתם מסתדרים עם זה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שחיה (וזינוק בעליה) לא לומדים בהתכתבות .עם נסיון ולמידה זה יבוא.זה דווקא אחד הדברים שמורים מלמדים די בצלחה אין מנוס מזה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הרעידות אמורות להיות "סבבה" (ושאני אומר סבבה אני מתכוון לא חלש ולא חזר מידי).

אם הרעידות יהיו חזקות מידי תדע שהמנוע הולך להתכבות, חלש מידי והרכב לא יזוז.

תאמין לי, בהמשך אתה תלמד ותמצא את "נקודת הג'י" של הקלאצ' (כמו שאני קורא לה :) )

חוץ מזה השאלה שעולה בראשי היא למה?

למה אתה שואל את זה פה, ולא שואל את המורה נהיגה שלך, בשביל זה הוא קיים בשביל לענות על שאלות כאלו ולהסביר לך איך

הכל פועל.

אגב, שאני למדתי נהיגה השתמשתי ב"זינוק בעלייה" גם בירידה.

זה חוסך את ה"מאמץ" להבחין אם זה עליה,ירידה או מישור ומבטיח זינוק יותר מהיר מהמקום כדי לא לעכב את התנועה מאוחרי.

בהצלחה בהמשך,

אלכס ריבקין.

Hyundai accent 98 GLS

משתעלת? כן.

משעשעת? תלוי איך מסתכלים עלייה.

אבל היא שלי! :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...