Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת דלק בפגו' 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פגו' 306 מודל 97 דגם DIMOND.

נסעתי עם הרכב ממש על אדי דלק והכל היה בסדר, חניתי ואחרי כ15 דקות האותו כבר לא הניע.

אחרי שניסיתי למלא דלק גיליתי שהבעיה לא נפתרה והמשכתי לחפש, בסוף הגעתי גם לפילטר דלק, שלא יצא דרכו דלק גם לא עם סטארטר. הלכתי לפיוזים ומצאתי שם איזה פיוז שרוף.

יש לי שלוש שאלות

1. איפה נמצאת משאבת הדלק יחסית לפילטר דלק (בין מיכל הדלק לפילטר או בין הפילטר למנוע)

2. לא הצלחתי להבין למה קשור הפיוז השרוף, איך אני יכול לברר את זה?

3. האם יש למשהו רעיון מה יכולה ליהיות הבעיה באוטו.

תודה רבה.

פורסם

שלום

אני מבין שהמנוע שלך 1.8 בנזין?.

כמה אמפר הפיוז שמצאת?

משאבת הדלק אצלך נמצאת בתוך הטנק.

יש כפתור (אני חושב אדום) בצד שמאל לפני הנהג בתוך מכסה המנוע, הכפתור הזה אמור להפסיק אספקת דלק במקרה תאונה והוא קופץ. תבדוק אם הוא לא קפץ במקרה ואם כן פשוט ללחוץ אותו פנימה.

פורסם

אם אני לא טועה משאבת הדלק אמורה לשבת מתחת לספסל האחורי בצד של הנוסע.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

נסעתי עם הרכב ממש על אדי דלק והכל היה בסדר. הלכתי לפיוזים ומצאתי שם איזה פיוז שרוף.

הרם את הכסא האחורי, מתחתיו יש שני מכסי פלסטקי שחורים, הימני מביניהם מכסה על משאבת הדלק.

נתק את הקונקטור שמגיע לשם, פתח סוויץ' ותן סטרטר קטן.

עכשיו בדוק מתח (נורת ביקורת תספיק). אם יש מתח - יש לחבר חזרה ולבדוק יציאת דלק מהמשאבה (כדי שיהיה לך קל, תוכל להאיר את הסביבה בעזרת גפרור). יש מתח ואין דלק? שרפת את המשאבה.

אני לא בטוח שהמשאבה מוגנת ע"י פיוז, ולכן קשה לי להגיד לך אם יש בכלל קשר בין השניים.

פורסם

שמר, הרגת אותי מצחוק

המשאבה מוגנת ע"י פיוז שלמייטב זיכרוני נמצא בתא המנוע,

למשאבה יש +\- אז יש לשים לב לכיוון הנכון,

• תוכן חדש...