Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום יש לי מערכת מובנית ברכב עם מנחתים (סביר להניח שהם פשוטים) ויש לי את הרעש כאשר נוסעים, אני בתהליך שדרוג המערכת ונראה לי שאוכל לשפר את הסאונד משמעותית ע"י החלפת המנחתים לאיכותיים יותר או לרכוש מנחת + מעבד סאונד (מקווה שאני צודק בהגדרה) מחו"ל ולשלוח לפה, קודם שאלתי האם שווה לשדרג את הרכיבים הללו והאם יהיה שיפור משמעותי בסאונד?

דבר שני בדקתי כמה מנחתים עם מעבדי סאונד ורציתי לשמוע את דעתכם מה הכי כדאי או מומלץ, אם למישהו יש ניסיון עם אחד המוצרים או מוצרים דומים אשמח לקבל חוות דעת והאם הנ"ל שיפר את הסאונד, המערכת כוללת רמקולים קדמיים, אחוריים וסאב.

דרך אגב, בפועל יהיה 3 מגברים.

אשמח לקבל את חוות דעתכם, להלן הדגמים שנראו לי מתאימים, אם יש המלצות אחרות או שמישהו מוכר יד שנייה אשמח לקבל הצעות.

תודה מראש.

Rockford Fosgate 3SIXTY.1 ( WITH 1 IN MODEL )239$

http://www.sonicelectronix.com/item_6923_Rockford+Fosgate+3SIXTY.1+-+WITH+1+IN+MODEL+-.html#

MTX Audio reQ-5 (re-Q5) 129$

http://www.sonicelectronix.com/item_10834_MTX+Audio+reQ-5+-re-Q%3Csup%3E5%3C-sup%3E-.html#

AudioControl LC6i (GRAY LC6) 124$

http://www.sonicelectronix.com/item_6359_AudioControl+LC6i+-GRAY+LC6-.html#

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אם כל מה שאתה מחפש זה מנחת -

הייתי הולך על האודיו קונטרול.

אבל מנסיון ה3sixty.1 מעולה - אם כי קצת מתוסבך לתפעול אם אתה לא מסתדר טוב עם מחשבי כף יד או לפטופים וחיבורי BT.

תשים לב לאחד הת'רדים כאן לגבי מתאם של ג'נסיס - נראה לי שהוא גם, מומלץ בחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מן הסתם אצטרך 2 מנחתים, לא יודע מה המחיר אך אני מעריך שלא פחות מ 700 ש"ח, השאלה אם אני צריך יותר מ 2 מנחתים?

כאשר אני יכול להביא את הרוקפורד בסביבות 1000 ש"ח (לפני מכס).

אין לי בעיה עם מחשבים ו BT אך לא כל כך מבין בסאונד ובכיול, כיוון של המכשיר אך אני מעריך שאוכל להיעזר בבעל מקצוע בהמשך וכמובן אקרא את החוברת של המכשיר.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

הג'נסיס האמור הוא מנחת כפול, הייתי נמנע מהסתבכות עם ה3sixty.1 במידה וכל מה שהייתי מחפש זה רק הנחתה.

בעקרון ל3sixty.1 יש הרבה יתרונות מעל מנחת רגיל כמו יכול לפצל את הצליל גם לסנטר ולסאב כולל שליטה על הווליום של הסאב, אקולייזר לכל ערוץ, ווליום נפרד לכל ערוץ.

הצלחתי בעזרת המעבד הזה של רוקפורד לקבל תוצאה חביבה ביותר ברכב של אבא שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי מערכת מולטימידיה אלא רק סאונד,מאיפה אני בודק כמה עולה המנחת שהצעת?

השאלה איך יישמעו עם הרוקפורד לעומת המנחת של גנסיס?

פורסם

כמו שאמרתי - מנסיון עם הרוקפורד המדובר - מכשיר פשוט מעולה.

עלה לי 220 דולר ב www.sonicelectronix.com

Pioneer TS-X150

פורסם

בעקרון היום יש לי קצת רעשים כאשר נוסעים (מעין זמזום כזה כאשר האוטו דלוק וגם נוסע) לא מכיר את המונח הטכני, השקעתי במגברים ורמקולים נחמדים ורציתי קצת לשפר את איכות הסאונד וראיתי שהמליצו על הרכיב, לא יודע אם אני באמת צריך את זה ואולי מנחת טוב יספיק, אין לי מע" מולטימדיה ברכב ואולי אני קופץ מעל הפופיק פה עם הרכיב הזה.

מה לעשות האם אני צריך רק מנחת טוב ולוותר על ההשקעה הזו? דרך אגב אם אני רוכש מ EBAY, איך מחושב המכס?

אנא עזרו לי כיוון שאני צריך לקבל החלטה בשעתיים הקרובות אם אני מזמין מ EBAY.

תודה.

פורסם

היי,

אני לא אזמין מ EBAY כיוון שמצאתי אחד כזה יד שנייה, השאלה מה יותר מתאים לי הרוקפורד (מעבד סאונד) או פשוט לשים מנחת טוב כמו הגנסיס שהומלץ פה?

עוד לא הבנתי ממש לחלוטין מה היתרון של הרוקפורד בהיותו מעבד סאונד ומה ייעודו העיקרי לעומת המנחת?

תודה מראש.

• תוכן חדש...