Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליטל איזה חוט את צריכה להעביר למערכת ?

לפני כחודש שיפצתי קוסמטית את ה 306 שלי, בין היתר חיברתי שפריצרים שמפיצים אור כחול.

השפריצרים כעת עובדים כל פעם כאשר אני מדליקה את אורות הרכב, ולכן אני רוצה לחבר מתג שיאפשר לי שליטה על כיבוי והדלקת האורות מתוך תא הרכב בנפרד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כבר לא, ראיתי שהחידוש הבא שלהם הוא אורות צבעוניים בגלגלים.

:oops:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גורל, תזהר..:wink:

לליטל אנו מרשים לשים שפריצרים כחולים.

ובאמת, מה זה? איפה לא רואים אותך? כל שבת עם האופנועים? כיף, כיף, אבל גם למפגשי אודיו צריך לבוא!

חשבת לשלב CarPC ברכב, ולהפעיל את השפריצרים דרך תוכנה? :-)

:-D

פורסם

בקשר לשאלה. יש לי 306 שנת 94 XT העברתי חוט 4ג'ייג דרך המנוע לסלון, לא היה קל אבל הצלחתי. 8ג'ייג עובר בקלות שם.

להסביר לך בדיוק איפה החור קשה לי, צריך לבוא לראות. אם זה עוזר לך (בין המצבר למנוע, על קיר האש, יש לי חור קטן ושם העברתי)

מקווה שעזרתי .

מקס.

פורסם

חברים שלום!

סליחה שלא עניתי,

שמר - המקום שאותו הראתה לי, זה גן עדן - גישתי לעומת מה שקיים אצלי ברכב. לי יש במקום הזה את כל המבנה של מנוע המגבים, את כל המוטות שזזים ביחד אם זה ו... בלתי אפשרי לפרק את זה.

בקיצור חיפשתי גם מתחת לגלגל אבל במחשבה שניה גם אם היתי מוצא, זה לא נירא לי מקום בטוח לכבל חשמל. אז לבסוף הפתרון הפשוט ביותר הוא - מקדחה טובה, מציאת נקודה טובה וגמרנו.

לקח לי 10 דקות למצוא נקודה מתאימה ולקדוח חור בגודל המתאים, להשחיל גומי וצינורית, ובתוכה כבל עבה של חשמל למגבר. קלי קלות.

מי שמתעניין איפה קדחתי, אז זה ליד הכבל של הגז, יש שמה מקום פנוי, 3 ס"מ ימינה מהכבל קדחתי חור. גישה מאוד נוחה מבחוץ ומבפנים.

מחר כשיהיה אור אני יתן תמונה..

תודה על העזרה לכולם.

• תוכן חדש...