Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לצערי אני לא מוצא את החור בקיר האש ברכב שלי פיג'ו 306 שנת 98.

הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מידע..

בבקשה, אם מישהו התקין מערכת באוטו הנ"ל אני ישמח אם יגלה איפה יש כאן פתח ואם בכלל יש או שאני לבד יצטרך לעשות...

מאוד מאוד אמשח לתשובה,

תודה רבה קיריל

פורסם

תנסה לראות איפה עוברת שם איזו צמת חוטים ואולי תצליח להשחיל שמה גם כבל נוסף.

עם אתה לא מוצא אז אולי תצטרך לקדוח אחד שכזה.

בעיקרון אישית הייתי ממליץ לך לפנות למתקין מקצועי בשביל לא לגרום לנזק כלשהו עם אין לך ניסיון בעניין.

פורסם

תירא, ניסייון יש לי. חיברתי את המערכת מעולה שומעים נהדר בלי רעש והפרעות והכל פיקס. (הפעלתי בינתיים את הכבל של הפלוס בלי להעביר ברכב לניסיון).

העניין הוא שאני לא מוצא פשט את החור הזה..

אז אם יש אנשים שעשו מערכת ב306 אשמח אם תגידו לי מה עשיתם אם הוטים והקיר אש.

תודה

פורסם

מנוע המגבים?

שמר אשמח אם תסביר לי בערך באיזו נקודה אם אין תמונה ואם יש - כמובן שזה יעזור לי המון.

מחכה לתגובה,

תודה תודה תודה!

***עריכה***

מעולה!

זה מצד ימין למעלה אם אני לא טועה?

פורסם

שמר ההסבר הזה תקף גם לגבי 306 משנת יצור 96?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לי יש 306 שנת 94 ואני העברתי בחור שמצאתי בצד של הגלגל השמאלי, כלומר להפנות את ההגה שמאלה להתכופף ולראות את החור(המעבר הוא קשה).

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אצל רוב המכוניות הצרפתיות זה בעיה הגישה דיי לא נוחה עצה תעבוד עם סתלבנד הרבה יותר מהיר ונוח וכמו שיוסי אמר היציאה ברוב הצרפתיות היא ממש נמוכה באזור של צד שמאל של הקלאצ (עם אתה ידני עם לא אז הברקס)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
תקף לשנה + 2 ערבים + חתימה אצל נוטריון.

הסרת אבן גדולה מליבי, כעת אוכל להעביר את חוט החשמל שאני מנסה להעביר ללא הצלחה לאחר שלא מצאתי את המקום שדניאל המליץ לי עליו בשרשור הזה.

אבל עכשיו ישנה בעיה אחת היכן מוצאים 2 ערבים שיעשו את העבודה הזו?

:wink:

(כן ידוע לי שהכותב התכוון לערבים לא במובן של בני מיעוטים)

קדימה לעבודה!

:mm_yeah:

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מבין מה ההסתבכות,

מקדחה - מקדח 4 מ"מ, לאתר נקודה נוחה, לוודא טוב טוב שאין כלום משני הצדדים (אחרי שמוודאים ויזואלית נותנים מכה עם מדגש ומחפשים את הבליטה מהצד השני) ולקדוח, אחרי זה להרחיב לכמה שצריך,,

טיפה צבע יסוד לברזל כדי למנוע חלודות,

גומיה נחמדה שמקמבנים מרכב אחר וזהו

אפשר להעביר ככה גם 0G אם צריך

ברור שאם יש משהו מובנה אז יותר טוב, אבל אם אין זה לא אסון

יותר גרוע זה המעבר חוטים בסקסו, שם לדלת לא נכנס שרוול אלא יש קונקטור עם חוטים ואז האופציות זה או שימוש בחוטים המקוריים או קדיחה בשפה של הקונקטור - מאוד מאוד קשה

ליטר איזה חוט את צריכה להעביר למערכת ?

• תוכן חדש...