Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשות המשפחה רנו מגאן 02 , אוטומטית , 16V.

לפני מספר שבועות , ביושבי מקדימה , לחצתי עם הברך בטעות על כפתור נעילת דלתות אוטומטית ( שהם יפתחו רק מבפנים).

לאחר שבעיה זו הציקה לי , קראתי בספר הרכב וגיליתי שצריך ללחוץ על הצד השני של הכפתור בכדי לשחרר את הנעילה , כך עשיתי והבעיה נפתרה.

אחרי מספר ימים , הסתבר שדלת ימנית אחורית נפתחת רק מבפנים ( להזכיר , עכשיו הרכב אינו נמצא במצב של נעילת דלתות אוטומטית ). ממרומי גיל 17.5 , ועם נסיון שואף ל0 במכונאות רכב , חשבתי לפתור את הבעיה בעצמי - ולכן , כשפתחתי את הדלת מבפנים , ניסיתי לשחק איתה ולחצתי על המתג שנמצא על צד הדלת , שגורם לדלת להינעל ושתיפתח רק מבחוץ. בהיותי בטוח כי הבעיה נפתרה , סגרתי את הדלת ועכשיו היא לא נפתחת לא מבחוץ , ולא מבפנים.

שאלתי היא האם אפשר לפתור את הבעיה , מבלי לסוע למוסך ? ואם יש צורך במוסך , על אילו תוכלו להמליץ לי , באיזור י-ם והסביבה?

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

רק בשביל מצבים הזויים כאלה ישנה שיטה שגיליתי במקרה, זה עובד בהונדה וסוזוקי ואני לא יודע לגבי השאר אך שווה לנסות.

שחרר את הבורג שמקבע את הידית הפנימית לדלת.

משוך קדימה והחוצה מהדיפון את הידית עם התושבת שלה (דומה לפעולת הפירוק).

פעולה זו אמורה לייצור תנועה ארוכה יותר מהתנועה הרגילה של הידית הפנימית וע"י כך לעקוף את מנגנון אבטחת הילדים.

משיכה מעט חזקה אמורה לפתוח את הדלת.

בהצלחה ותעדכן.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
רק בשביל מצבים הזויים כאלה ישנה שיטה שגיליתי במקרה, זה עובד בהונדה וסוזוקי ואני לא יודע לגבי השאר אך שווה לנסות.

שחרר את הבורג שמקבע את הידית הפנימית לדלת.

משוך קדימה והחוצה מהדיפון את הידית עם התושבת שלה (דומה לפעולת הפירוק).

בהצלחה ותעדכן.

--> מה זה דיפון ?!?

-ניסיתי ללא הצלחה, אבל תודה בכ"ז....

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...