Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המיקום- איילון.

הסיטואציה- 110 ומעלה להילוך שישי.

הבעיה- נטלי כבר לא בגרמניה על המרצדס

הפדיחה- נטלי על פיג'ו 206.

הרעש- כחחחחחחחחחחחחחחחחח! (חייבת פה כפילות אות, מצטערת :roll:).

בקיצור, לא משנה איפה הרוורס, רק בבקשה לא איפה שהילוך שישי אמור להיות. :oops:

אם בפדיחות עסקנן, כבר יצא לי מספר פעמים לנסות להעביר להילוך 7 ללא הצלחה :|

מבחינת הרוורס, עד כה האופציה של פולקסווגן (שמאלה+לחיצה פנימה+קדימה) יותר נוחה לי משאר האופציות ובהחלט מסכימה שהכנסה לרוורס בצד ימין היא הפחות נוחה על כל צורותיה.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המיקום- איילון.

גררר... אררר... ח יי ב ל..התא...פק...א...א...אסו...אסור... שובי... שובי... שובי... הערות שוביניס...ניס...ניס...ניס... אררר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם בפדיחות עסקנן, כבר יצא לי מספר פעמים לנסות להעביר להילוך 7 ללא הצלחה :|

מבחינת הרוורס, עד כה האופציה של פולקסווגן (שמאלה+לחיצה פנימה+קדימה) יותר נוחה לי משאר האופציות ובהחלט מסכימה שהכנסה לרוורס בצד ימין היא הפחות נוחה על כל צורותיה.

באלפא GT בעלת גיר רובוטי עם 5 הילוכים קורה הרבה לאבא שלי (לי גם קורה לפעמים) שהוא מנסה להעביר להילוך שישי לחיצה קדימה. אבל זה קורה בגלל שהאוטו עושה הרבה רעש וזה נשמע כאלו הוא רוצה להעביר הילוך אחרי 3500 סל"ד.

שאגב הרוורס שם הוא ימינה + למטה והוא לא יתן להעביר אם לא לוחצים על הברקס ואתה במהירות 0

S2000

פורסם
גררר... אררר... ח יי ב ל..התא...פק...א...א...אסו...אסור... שובי... שובי... שובי... הערות שוביניס...ניס...ניס...ניס... אררר...

גנבת לי את המילים, אבל לא את כולן. ניתן לראות זאת :lol:

לי האמת זה לא משנה. מתרגלים.

אביחי

פורסם

תחלס השילוב הכי מגניב , לא קיים לדעתי בשום רכב פרטי , אני מכיר אותו מטרקטורים ומלגזות , פשוט יש ידית ליד הגה שמעבירה מקידמה לאחורה , בהרבה מהכלים זה אומר שיש כמה הילוכים אחורה , כשמתרגלים לזה קורים דברים מוזרים כשחוזרים לרכב , למשל במקום להכניס לרוורס מאותתים....

כמו שכבר הזכירו בג'פס יש 4 הילוכים קדימה ורוורס במקום של חמישי , שבוע שעבר הייתי קרוב לפדיחה של נטלי , אבל בליחצה על הקלאץ' כבר נזכתי שאין לי שם עוד הילוך.

שיטה די נדירה היא בחיפושית החצי אוטומטית ( כמו שלי) שזה במיקום של ראשון עם דחיפה למטה שאר ההילוכים גם בצורה מיוחדת , L במקום של שני , וראשון שני במקום של שלישי רביעי (יש שלושה הילוכים).

המועדף עלי ?

לא ממש אכפת לי רק בלי ניצרות מסובכות , וקרוב לראשון .

ושהציור על הידית יהיה כזה שפעם הראשונה ברכב אתה תבין איפה החביאו את הרוורס.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מעדיף ימינה ולמטה בלי נצרות.

כשהיה לי טנדר סוסיתא הרוורס היה צמוד לראשון וכל מי שלא התאמן מספיק על האוטו היה מכניס לרוורס (שום הגנה ושום קפיץ מרכוז).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שיטה די נדירה היא בחיפושית החצי אוטומטית ( כמו שלי) שזה במיקום של ראשון עם דחיפה למטה שאר ההילוכים גם בצורה מיוחדת , L במקום של שני , וראשון שני במקום של שלישי רביעי (יש שלושה הילוכים).

כמו לכל דבר באוטו הזה, יש היגיון ברור לסידור ההילוכים בצורה שתיארת.

בחפושית החצי אוטומטית, ב 99% מהזמן משתמשים בהילוכים ראשון ושני, ו99% מהחלפות הילוך הן מראשון לשני או משני לראשון, ולכן שמו אותם על אותו קו, עם קפיץ מירכוז, שתמיד מחזיק את המוט בצד של ראשון ושני ולא בצד של L ו R.

פורסם

אם האשכול הזה היה נכתב לפני חודש וחצי, הייתי אומר שאני מעדיף לחלוטין את הרוורס במקום ההילוך השישי ומקלל את השיטה של VAG.

אבל כמו שכתבו כאן, לכל דבר מתרגלים - והספקתי להתרגל ללחיצה+שילוב ל"כאילו" ראשון (בהתחלה באמת היה מוזר ולא נוח, ואפילו התעקשתי בטעות לשלב לרוורס עם ימינה עד הסוף ולמטה:oops:) ואפילו להודות שיש בזה נוחות מסוימת.

שורה תחתונה: אין העדפה מיוחדת. העיקר שההילוכים יכנסו חלק.

המיקום- איילון.

אאוץ'..עוד לפני שהיה לי רשיון, כשהייתי ילד - שאלתי את אבא שלי מה קורה אם הוא עושה דבר כזה.

בזמנו הוא טען שהגיר יישבר. מה קרה לך אחרי זה?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא קרה כלום האמת, לא דחפתי אותו בכוח, פשוט החלקתי אותו לשם והוא עש כחחחחחחחחחחחחחחחחחח! וקפץ לניוטרל.

העברתי שוב לחמישי, התבאסתי שאין לי שישי והתקשרתי לאמא לספר לה את הפדיחה :lol:

האמת שמאז גרמניה יוצא לי הרבה כשאני בשוונג ומטפסת בהילוכים, לצאת מהחמישי ואז אני נזכרת שאין לאן להמשיך. :roll:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

האמת היא זה לא ממש משנה כי מתרגלים לכל דבר ולכל שיטה יתרונות וחסרונות.

וגם אני שייצא לי לנהוג במעל 10 כלי רכב שונים ביום הסתדרתי עם כל האופציות די אינטואיטיבית. (לעומת זה לכו תנסו לשחרר בלם יד בסניק...)

ד"א, לרנו היה פעם רוורס ליד ההילוך השני.

בנוגע לשיטה של VW, היא טובה ולא טובה, כי קורה לא פעם שמקום רוורס נכנס ראשון ולהפך.

פורסם

אני אוהב את המיקום של ימינה ואחורה, אך הכל עניין של הרגל. אני מסוגל לעצמי הרגל שכל פעם שאני עולה על רכב לא מוכר אני מקציב שנייה שתיים לבדיקת מיקום הילוך הרוורס, בדיוק כפי שאני מקדיש גם זמן לכיוון המרארות וכו,

וקוריז קטן

בפורד טרנזיט של סוף שנות השמונים, הילוך הרוורס היא ממוקם ליד הראשון ז"א קצת שמאלה וקדימה.

אצלנו בצבא אחד מהאנשים עמד ברמזור והכניס ל"ראשון" ופתח בפול גז כדי לצאת ראשון ברמזור.

אך במקום לנסוע קדימה הוא נסע אחורה ודפק את הרכב שמאחור...

פורסם
תחלס השילוב הכי מגניב , לא קיים לדעתי בשום רכב פרטי , אני מכיר אותו מטרקטורים ומלגזות , פשוט יש ידית ליד הגה שמעבירה מקידמה לאחורה , בהרבה מהכלים זה אומר שיש כמה הילוכים אחורה , כשמתרגלים לזה קורים דברים מוזרים כשחוזרים לרכב , למשל במקום להכניס לרוורס מאותתים....

אם אני לא טועה אתה מדריך כושר או משהו.

תתביש לך.

אני, עם כל שרירי המדולדלים שברתי את ה"ידית רוורס" בפיג'ו 205.

אולי בגלל שזה 205?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...