Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך למסורת הזו.

אני זקוק להמלצותיכם בנוגע למקום קרוב לקריה/עושה משלוחים לקריה שיכול לענות על הצרכים הבאים:

1. כשר.
  2. טעים.
  3. לא פיצה.
  4. אפשר להאכיל 9 אנשים ב-160 לא כולל שתיה.
  5. עדיפה הכמות על הפלצנות.

אודה על עזרתכם, כמו בפעם שעברה,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

פעם אחת נכנסתי לפלאפל ג'ינה כי הייתי באזור והייתי רעב. באתי להגיד "תעשה לי מנה" ואז קלטתי בזוית העין את המחיר. שאלתי את המוכר אם זה 15 שקל כולל שתיה, הוא אמר שלא. שאלתי מה כ"כ מיוחד בפלאפל הזה שהוא עולה 15 שקל? הוא אמר שכלום, זה המחיר. אמרתי לו תודה ויום טוב ונשארתי רעב. לא מקמצנות או משהו, אבל גם בת"א יש גבול.

פורסם

כל פלאפל שמכבד את עצמו באיזור המרכז (במיוחד בתל אביב) , יגבה לפחות 13 שקל עבור מנה סטנדרטית..

לגבי ג'ינה ,

המחיר מורכב בעיקר מהשם שלהם שהוא כבר דיי ממותג.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
15 זה מנה "מחוזקת", כלומר סביח + כדורי פלאפל.

יצא לי לאכול לא מעט בסניף שלהם ליד בלומפילד בגלל שלמדתי שם ליד, זה עושה חיזוק עצבני אחרי זה בנסיעה חזרה, זה נותן בוסט עצבני.

תתקשר לפיצה מקסיקנה, ממה שזכור לי יש להם עוד דברים חוץ מפיצה והכל שם טעים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ג'ינה פלאפל מעפן , הם תמיד שמים כדורים רותחים בפיתה , ואז הסלט ירקות מתחמם ומפריש מים ,

אחרי שהתעלמו מבקשתי לכדורים קרירים , הפסקתי, ועברתי לפאלפל באלנבי מול לילנבאום , מעולה.

פורסם

תראה,

אני לא זוכר בדיוק את השם של המקום, אבל באבן גבירול לא רחוק מהקריה יש "מעיין" מסעדה של מוקפץ שמוכרת בחצי-קילו וקילו מוקפץ במחירים טובים (אם אני זוכר נכון עלה 35 ש"ח לחצי קילו מוקפץ [בג'ירף חצי קילו עולה כמו הבית שלי :(]).

בכל מקרה לא טעמתי כך שאני לא יודע כמה זה באמת טעים.

יום טוב,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

נתון לויכוח, לפעמים נראה כאילו לטבח התחלקה היד עם התבלינים. ולא פעם ערכו לי שולחן עם כלים מלוכלכים. (סניף חיפה)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...