Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני מתעניין ברכישת מדפסת שמסוגלת להדפיס ישירות על מגנטים, בסגנון אלה שמחלקים בחתונות.

מצאתי סוגים שונים של מדפסות פוטו אבל באף אחת מהן לא מצויינת יכולת כזו.

אם מי מכם מכיר מדפסות כאלה ויכול לסייע בפרטים על חברות מומלצות וטווח מחירים של מדפסות וחומר גלם להדפסה אהיה אסיר תודה,

סופ"ש נעים,

יוסי

פורסם

אם זה לחד פעמי אז לא נראה לי ששווה לך ללכת על מדפסת שתומכת בזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה, אם כי הכוונה היא לא לשימוש חד פעמי אלא לשימוש חוזר, אם זה היה חד פעמי הייתי פונה למשהו שעוסק בזה ומשלם לו.

פורסם

לא רק שאני מחזק את שרגמאן, אני יכול גם להוסיף שזו הדרך שבה מייצרים את כל המגנטים שמדביקים על הדלת וכולי.

הדפסה ישירה על מגנט (במיוחד באירועים שבהם הדבר צריך להיעשות מהר) תהיה מסורבלת יותר שכן דרוש סוג אחר של צבע וזמן ארוך יותר ליבוש, כמו כן עדיין תיאלץ לחתוך אותו.

הצלמים קונים יריעות של דפי A4 ומדביקים עליהם מדבקה ממדפסת הלייזר, זול יותר ולא מסורבל כפי שאתה חושב.

*אם אתה שוקל להיכנס לתחום כדאי לך לברר על מחירים שכן השוק מוצף ושמעתי גם על מחירים של 800 ש"ח ל200 חתיכות.

כל דבר בתחום האירועים דורש גם שיווק כלשהו, בין אם דרך אולמות, צלמים, חברות הפקה או דיג'יים, כל אחד מהם ינגוס ממך סכום לא קטן.

**מניסיון די ארוך, אם תעבוד בצורה טובה, לא תנסה "לקמבן" לקוחות ולא תרדוף אחרי המיליונים עדיין תוכל לעבוד לא רע.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בד"כ עם מגנטים מדובר בטכנולוגיות הדפסה שאינן דיגיטליות, כלומר זה כרוך בעלות התחלתית גבוהה ומתחיל להשתלם

רק כשמגיעים למאות או אלפי יחידות. בגלל זה אתה רואה הרבה מודעות שמציעות 500 או 1000 מגנטים, כרטיסי ביקור

וכד' ולא מודעות של 10 או 100.

לגבי עלויות ספציפיות, אין לי מושג. אם תחלוק איתנו את התכניות שלך, יתכן ונוכל להמליץ על אלטרנטיבות כדאיות.

ד"א, הדפסה ע"ג נייר או ויניל, הדבקה על מגנט ולמינציה זאת שיטה די חאפרית שנפוצה בעיקר בישראל.

• תוכן חדש...